Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totalgear
csendes tag
Battlefield 3 kódot keresek!
Adnék:
Starved For Help walking dead háttér
Steam summersale gateaway profilháttér
3 napos red orchestra 2 vendégbelépő
The Herald of the Walking Apocalypse Saints row The third kártya
The slums COD Black ops 2 kártya
Merc elite zárt béta meghívó -
AtHoS
nagyúr
válasz
Hegasus
üzenetére
A hosts fájlra azért kaptál tippet, mert itt át lehet irányítani ill. le lehet zárni netes elérés elől címeket. Pl. használják ismert reklámhelyek blokkolására is.
Ha mindössze ennyi volt a tartalma eddig:
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhostTehát minden sor # -el kezdődött, akkor fölösleges matatnod vele, nem ott lesz a probléma forrása.
Itt nézelődj infóért:
Kapcsolódási problémák az Origin szoftverkliensben
vagy
Origin Errors and Connection Issues FAQ -
AtHoS
nagyúr
-
Hegasus
senior tag
csak azzal, hogy megkérdezted hogy host file, máris rávezettél a megoldásra
köszönöm! 
ezt kell csinálnom valószínűleg, de mi ez a host file? nem lesz baja tőle a windows-nak, ha kitörlöm? -
Totalgear
csendes tag
Kicsit vicces,hogy napok óta ott van az origin fülnál,hogy napi ajánlat elindítása,de sosincs semmi.
-
kispalika
csendes tag
Az e-mail címemmel és jelszavammal be tudok jelentkezni az Origin kliensbe. Ugyanakkor ha meg akarom változtatni a kliensen belül a jelszót, akkor azt írja ki a jelenlegi jelszóra, hogy helytelen.
Nagyobb baj, hogy az origin.com illetve battlelog.com oldalakra egyáltalán nem enged belépni ugyanazzal az e-mail/jelszó párossal. Ha jelszó emlékeztetőt kérek, akkor a megadott e-mail címre nem érkezik semmi, a spam mappába se.
Van-e erre valami megoldás, vagy csak a telefonos segítségben bízhatok? -
Bjørgersson
félisten
Na most főtt le az agyam az Origintől. Az alkalmáz Store-ján belül kikeresem a Mirror's Edge-t, rányomok, majd átirányít a böngészőben a játék adatlapjára, ezután pedig kiírja, hogy ez az oldal nem érhető el az alkalmazáson kívül.

-
Rent
senior tag
nah airborne eltávolítás és újratelepítés megoldotta az indítási gondot, a játék megy, bár ez a hibaüzenet felettébb vicces.
[link] -
XmoD
senior tag
Sziasztok! Csak nalam van meggajdulva az origin oldala? Meg a klienst se tudom letolteni mert hibat ures oldalt dob ra ...
-
genndy
addikt
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
A HumbleBundle miatt lett néhány origines játékom.
Nézem az origin.com-ot és elég sok minden le van árazva. Kérdezném régebbi tagoktól, hogy mennyire általános, illetve milyen gyakran szokott leárazás lenni? -
Rent
senior tag
uninstall, most újra letöltetem vele és meglátom lesz -e valami. Max felhívom őket valamelyik nap.

-
shadow1901
aktív tag
15%-os kedvezményt biztosító kódot tudok adni ha érdekel valakit.
-
Rent
senior tag
Hali! Tegnap megvettem Origin Store-ban a Medal of Honor Airborne-t telepítés után nem tudom indítani, mert azt írja jelentkezz be az EA azonosítóval majd mind1 mit írok be a válasz, hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez, próbáljam meg később....
anno volt gondom amazonon vásárolt full nfs packkal akkor a magyar support megoldotta pogo reg + összekötés meg mittudomén, na de az hogy a store-ban vásárolt játék szórakozzon?!?!?
Valakinek van valami ötlete rá?
-
shadow1901
aktív tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Megpróbáltam megint a chat supportot, hülye voltam rossz helyen kerestem. Úgy rémlett help fül alatt egyből kidobja a lehetőséget, de nem.

-
LaciMc82
aktív tag
Haliho.
Van nekem egy olyan gondom,a gyanúm szerint az Origin kliens kavar be valamit,hogy pl a Sim City a Fifa 13 is laggol ,eddig nem tette,de frisítettem azóta a klienst és most ezt csinálja.
Lehet ettől laggolás,hogy valamit el... az updattel ?
A Steames játékok pl hibátlanul mennek. -
zolee1988
tag
Dead Space Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Dead Space 3 Origin Key
Medal of Honor Origin Key
Mirror's Edge Origin Key
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
Populous Origin Keyezeket cserelnem, valami steam jatekra
mind a 8-at 1-re, mert kb. annyit er csak.
pm-ben keressetek. -
Anonymus X
tag
válasz
Szotymag
üzenetére
Próbáld meg megváltoztatni a jelszavadat a honlapon keresztül valami egyszerűbbre, amiben csak betű és szám van. Úgy vettem észre, hogy a kliens nem szeret bizonyos speciális karaktereket a jelszóban. Kliensben később le tudod cserélni olyanra, amit a kliens is szeret.
Nekem ez az ötletem.
-
Szotymag
csendes tag
Sziasztok,
nekem olyan probléma merült fel, hogy megvettem a Mass Effect trilógiát. Origin fent van, elméletileg minden jó. Regisztrációm volt. A honlapjukon be is tudok lépni, ám amikor az alkalmazásba akarok belépni azt írja, hogy az e-mail cím/felhasználónév vagy a jelszó hibás. Ez egy. Kettő, gondoltam meghülyült, regelek újra. Kis ablakban alul rákattintok, hogy regisztráció, erre kiírja, hogy nincs internetkapcsolat. Közben vígan netezek... Ha valakinek történt ilyen és sikerült megoldani a problémát, kérem segítsen, mert nemsokára kidobom az ablakon az egészet..:-D
Előre is köszi! Üdvözlettel: Szotymag!
-
Kicsikaszás
csendes tag
válasz
shadow1901
üzenetére
köszi szépen
-
shadow1901
aktív tag
válasz
Kicsikaszás
üzenetére
Az első szám a kártya elején van, nem bonyolult mivel más számsor nincs rajta.
A sec number pedig a hátoldalon 4+3 felállásban lévő számokból az utolsó 3. -
Kicsikaszás
csendes tag
Sziasztok lenne egy gyors kérdésem.
origin-en szeretnék vásárolni és ugye kér olyat hogy credit card nubmer, szóval ez pontosan meik szám is?
illetve van még olyan hogy card security code ezt is jó volna pontosan tudni ^^
mastercard-ról volna szó -
SityiSXT
őstag
Populous kézikönyv azoknak, akik hozzám hasonlóan csak néztek egyet a tutorial betöltése után.
-
sznorbert86
csendes tag
sziasztok!
megvettem a humble packot és a medal of honorral szeretnék játszani, a játékban létre kell hoznom egy fiókot és amikor a cdkeyt beírom kiirja már használatban van :\ mi a teendő ilyenkor ? :\ -
bajaki
őstag
Sziasztok!
Megvettem a testvérem a Humble Bundle. Origin-en beregisztráltam neki, és a valós születési adatait adtam meg neki. (még nincs 18) és kért az Origin egy olyat hogy szülő vagy gondviselő e-mail címe. Ide beírtam a sajátomat.
Origin-be az alkalmazáson keresztül be tudok neki lépni felhasználónevével jelszavával, de battlelogra nem mert ott csak e-mail címmel lehet. Az a baj, hogy a regisztrációnál csak a szülő e-mail címét kérte másikat nem. Ezzel meg nem engedi belépni....Van ötletetek mit csináljak? Ja igen és a kód már hozzá van adva...

-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a humblebbundli-ban a Battlefield3-at. Aktiváltam, szépen le is töltöte az origin, viszont már 2. napja telepíti... Úgy érzem, ennél azért gyorsabban fel kellene mennie
Esetleg ötlet vkinek?
Köszönöm!Gábor
-
DeFranco
nagyúr
Egészen véletlenül nincs valakinek egy fölös Origin kuponkódja?
-
Populus Origin Key:
8PWW-N3D4-ST62-PG8R-AW63Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
FYUU-SZK7-ENW3-GH6C-CTFW -
Wolverine
félisten
-
Totalgear
csendes tag
Sziasztok!!
C&C Red Alert 3 Uprising-nál mindig kilép amikor be akarom állítani a felbbontást(1920 x 1080-ra,mert hát a 800x600 egy kicsit gáz)
Válaszokat a megoldásra előre is köszönöm! -
Totalgear
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Problem solved

-
Totalgear
csendes tag
Segítség kéne!
Akármilyen játékról van szó az Origin pár százalék letöltés után mindig le állítja a letöltést és csak kilép belép után folytatja,de akkor ez a probléma.

Megoldást valaki.
HELP!! -
pecz
csendes tag
Nekem is ugyan ez a verzió van. De szerintem nem a kliensel van a probléma mert az oldalukra se tudok bejelentkezni és létre hoztam egy másik fiókot azzal meg minden rendben
-
pecz
csendes tag
Igen!
És láttam az interneten, hogy több embernek is ez a problémája... -
törölt tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Szerintem berakja az orosz mellé, egyébként e-mailt is írhatsz nekik, 24 órán belül válaszolni szoktak.
-
shadow1901
aktív tag
Hali!
Próbáltam rávenni a kliensem, hogy csetelhessek egy supportossal. Nem sikerült... Pedig egyszer már beszéltem vele. Nyelv állítás volt de nem jelent meg a lehetőség.Kérdésem az lenne feléjük, hogy egy orosz BF3-ra aktiválok egy bundlés kulcsot, akkor mi lesz? Nem lehet valahogy kicserélni, aktiválatlanná tenni az orosz kulcsot?
-
pecz
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy mikor belépek az origin-be eltünt az üzlet fül, a nevemre se tudok rámenni, nem látom a barátaimat. Megpróbáltam egy új jelszót generálni de nem sikerült, Valami ötlet? Legújabb origin van fent -
horvathd
aktív tag
válasz
Flatronx3011
üzenetére
Ha volt korábban tört Origines játékod, akkor nagy esély van rá, hogy a hosts file-t módosítanod kellett. ahhoz, hogy az Origin működni tudjon ki kell törölni a fileból a törés során beírt sorokat. [link]
-
Zoli133
addikt
válasz
Flatronx3011
üzenetére
Vírusirtó, tűzfal szokta tiltani, kapcsold ki őket és próbáld meg úgy indítani.
-
Flatronx3011
csendes tag
Hellosztok tudnátok segíteni hogy feltelepítem az origint és megnyitom és ez van:
8.6 os verziónál
http://abload.de/img/originjdxxd.png9.3.1
http://abload.de/img/originlikg8.png
Valami tipp eseteg? -
kopaszxx
csendes tag
egyiken a single másikon a multi
-
kopaszxx
csendes tag
Origin, 2 külön mail címet lehet egyesíteni vagy a játékokat egy címre átvinni? Valamiért kezdetekben freemail-re majd utána gmail-re regisztráltam a játékokat. pm
-
WinnerB0Y
senior tag
Hali!
Haverom megvette a humble bundlet és a Battlefield 3 al szeretnénk játszani, de mivel az origin sz*rakszik ezért nem tudunk..
Hogy miben nyilvánul meg:
-Origin kliensbe tökéletesen belép
-origin oldalon, battlelogn b*szik belépni.
Nem friss account, már volt benne alapból játék.
Tud valaki valami megoldást?
Sehol nem találok semmilyen e-mailt vagy telefonszámot..
Ja még annyi, hogy jelszó emlékeztetőt sem küldi el akárhányszor próbáljuk. -
Sonja
nagyúr
Introducing The Origin Great Game Guarantee
"The new Origin Great Game Guarantee works like this: You may return EA full game downloads (PC or Mac) purchased on Origin for a full refund--within 24 hours after you first launch the game, within seven days from when you purchased it, or within the first seven days after the game's release date if you pre-ordered it (whichever of these conditions happens first)."
-
batman91
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy még Origin előtti időkből beregeltem 3 gamet EA-nal 2 accra (nevükön nevezve ezek Dead Space 2, Medal Of Honor 2010, Battlefield Bad Company 2) és azokat be tudom aktiválni már egy lézető Origin accomra, vagy ez már lehetetlen? Ha igen akkor a statjaim megmaradnak-e és azokkal az EA fiókokkal mi lessz?
-
Hunork
veterán
Üdv!
Hát akkor a kliensben vagy állítsd át az elérési utat, vagy a játékot tedd az alapértelmezett helyre, bár ekkor is tölteni fog, de ha jól emlékszem BF3 esetében nem az egészet szedi le. Vagy: tényleg adj meg egy olyan helyet, ahová később is telepítesz, és töltsd le újra, így a legfrissebb jön le. kulcsokat megjegyzi, nem kell vele szöszölni.
-
chts
csendes tag
sziasztok!ma telepítettem újra a gépet,külön meghajtón volt a játék Battlefield 3 az megmaradt.felraktam újra az origin kliens , belépek és úgy érzékeli , hogy nincs felrakva a battlefield 3, azt írja hogy töltsem le.valahogy meg lehet oldani hogy menjen?
szerk: ezt már megtettem, de semmi változás
-
Dave567
veterán
Üdv!!
Nem tudjátok véletlen mi lehet a baja az origin-ek, újra raktam a windows 7-et, és ha be akarok lépni egy szerverre Bf3-ba kéri hogy regeljek újra, az az adjam meg a termék kúlcsomat, de hiába adom meg, mindig kéri amikor be akarok lépni egy szerverre.
Azt írja ki hogy ezen a gépen nem volt aktíválva, a játék.Üdv!
-
Xirtam
veterán
Skacok, egyik barátom szeretné deaktiválni az NFS HP-ját.
És ezt kapja:
Ötlet?

-
khirera
csendes tag
Segítségeteket kérem! Mi van akkor, ha az Origin-en megveszem a Crysis 3 Deluxe-ot, amelynek része a Crysis 2, de nekem már megvan a Crysis 2. Akkor két példányom lesz? Ez elég hülyén nézne ki. Vagy csak egy látszik majd továbbra is? Esetleg felajánlja a szoftver, hogy elajándékozzam az egyiket?
-
Thome
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem azzal van a gondom hogy lassú, hanem hogy visszaugrál, bugzik mint az állat. Rendben, türelemmel leszek, hátha.
Amikor Steamen volt a karácsonyi őrület 2011-ben, akkor csak be volt lassulva az egész, de nem voltak ilyen bugok, hogy már több mint 1,5 napja töltöm a játékot, mert mindig visszaugrik a százalékszám...
-
ígyvanferi
addikt
Légy türelmes. Rajtad kívül ugyanis még 1.267.150-en vették meg egyelőre, mindenki tölti le folyamatosan a játékokat, amit úgy tűnik elég nehezen kezelnek a szerverek. Ettől függetlenül igaz, hogy egy rakás ..., így 2013-ban egy ekkora cégnek nem kéne már, hogy ez gondot okozzon, de na, nincs sokat mit tenni.
-
Thome
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, hogy miért kell ilyen retek hulladéknak lennie az originnek?

Komolyabbra fordítva a szót... Megvettem a humble pakkot, elkezdtem letölteni a Dead Space 3-at, De eddig 3x játszotta el azt, hogy 25%-hoz jutva, visszaugrik 12%-ra, majd eljutott 55%-ig kb, aztán visszaugrott ismét. Majd eljutott 85%-ig, aztán most megint leugrott 40%-ra. Mit csináljak, hogy egyszer végre letöltse a játékot? Mert ha így halad továbbra is, inkább lewarezolom...
-
zolee1988
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

köszönöm!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)