Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Reggeli email:
"We reset your password to protect your account"
Felado:
Noreply@e.ea.com
Ezek szerintem palimadarnak akarnak nezni.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer
üzenetére
Konkrétan nálam levonta a havi díjat paypal-ról azonnal.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Origin akkor még nem volt, de EA Download Manager meg EA Account már igen. Emlékeim szerint accounttal kellett belépni a játékba, amihez talán kellett a játék kódja is, emiatt írja hogy már fel van használva. Ettől függetlenül nekem support 2 perc alatt betette originbe a játékot pár éve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
birorichard
üzenetére
Nem biztos hogy visszakapod, lévén vpn-es vásárlást nem nagyon tolerálják ott sem. ( A vpn-es aktiválás az más tészta, az nem probléma)
szerk:
Passz. Anno chaten fél óra alatt elrendezték minden nyügömet. Amióta maileztem velük utoljára volt hogy két nap is eltelt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jól látom nem lehet ea account mail címét megváltoztatni? Vagy csak vak vagyok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
F_Zolee
üzenetére
Mivel kódot vett, sajnos felejtős a dolog. Lehet hogy valaki megvette a dobozos verziót amiből a kódot vették ki, és mivel ő erre hibaüzenetet kap használatban lévő kódról, valószínűleg a support segítségével visszakapta.
Volt már rá példa sajnos, ezért veszélyes ilyen kódokat venni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak nem hagynak békén, nem fogják fel hogy nincs pc-m, nem tudok origin-t használni.

Mai ajándék kódom:
6S74YN64E6
40%-os engedmény.
AKi felhasználta írja be hogy ne próbálkozzon más feleslegesen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Origin 50%-os kód, most kaptam mailben. Mivel pc-m nincs vegyétek vigyétek, de egy köszönömöt azért toljon pls aki felhasználta.
66VDJ4526S
-
oriic
HÁZIGAZDA
30%-os kedvezmény. Most kaptam mert rég nem léptem be accountomra.

56MINPVDMK
A KEDVEZMÉNY ÉRTÉKÉT A TERMÉKNEK A VÁSÁRLÁS IDŐPONTJÁBAN ÉRVÉNYES LISTAÁRÁBÓL VONJUK LE. AZ AJÁNLAT NEM VONATKOZIK A STAR WARS™ THE OLD REPUBLIC™ ÉS A MASS EFFECT 3 JÁTÉKOKRA, ELŐRENDELÉSEKRE, A VÁSÁRLÁS IDŐPONTJÁTÓL SZÁMÍTOTT 30 NAPON BELÜL MEGJELENŐ JÁTÉKOKRA, VALVE JÁTÉKOKRA, EA PARTNER JÁTÉKOKRA, VIRTUÁLIS VALUTÁRA ÉS JÁTÉK IDŐKÓDOKRA.
Aki felhasználta egy köszönömöt írjon be pls...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Zoli133
üzenetére

Egyébként a supportnál érdekes arcok ülnek. Van hogy kikaptam egy normálisat, akivel még beszélgetést is kezdeményeztem. PL kérdem tőle hogy merre lakik, mit szokott csinálni, szereti-e a munkáját.Erre kapom választ hogy nem válaszolhat ilyenre, ellenőrzik chat logot és ha ilyen infókat találnak benne ki is rúgják őket..

A másik véglet amikor tök kedvesen előadom hogy mi van, ennél kedvesebb nem is lehetek, erre meg rávágja hogy ő ezt nem tudja megcsinálni, köszöni hogy felkerestem oszt zárja a chatet. Se puszi se pá, semmi... WTF mondom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, nagyon vak vagyok szerintem. Origin accountom email címét meg tudom valahol változtatni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
A 2. rész után nem tudom hogy lesz-e valaki aki előrendeli a játékot.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Origin le van halva, senki ne lepődjön meg.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska
üzenetére
Hm, nálam eddig is volt.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, srácok, mióta nem lehet chatelni supportal? Csak mailes lehetőség van EA oldalán.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ricshard444
üzenetére
Te sehogy nem aktiválod azt. Csak support tudja.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha egy játékot originbe beregisztrálnak, akkor az már fixen ott marad, eltávolítani nem lehet, csak úgy kerülhet hozzád ha az említett egyén az egész accountját átadja-eladja.
Ha dobozos volt a játék, az sem jelent már semmit, regisztrálás után csak az Origines felhasználó játszhat vele.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csaba951
üzenetére
A gond az hogy mondani lehet bármit, fénykép kell a lemezről, serial-ról, meg dobozról. Ezt viszont nem tudod chaten odaadni, ugyanis múltkro valami Abdul nekem elárulta hogy tiltva vannak náluk a képek nézegetése.
Én tanácsom:
Írj MAGYAR supportnak mailt a weboldalról, hétfő legkésőbb keddre intézik az ügyedet. Viszont oda kell figyelni, mert nálam is meg másoknál is előfordult, hogy nem a mail címedre jön a válasz(oda is csak jó nagy késéssel) hanem a support weboldalára, az ügyed kódjához.
Nincs gond magyar mail supportal egyébként.
Amúgy meg felhívni nem érdemes őket, várakoztatnak, robot beszél veled, megint várakoztatnak, segíteni meg nem tudnak egyáltalán.
Tehát irány mail, de fényképet küljd a lemezről, dobozról számláról, serialról, kézikönyvről.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Nem. Ha veszel egy játékot nem kódot kapsz, hanem egyszerre megjelenik az originedben a játék.
Ha csak kódot veszel valahonnan, akkor pedig be kell írnod a programba a kódot, és már töltheted is le a játék.
Ergó nincs semmi hátulütője. Mail címet pedig ha jól tudom meg lehet változtatni.
Ha egy játékkulcs bannolva van azt amúgy is észreveszed mert nem engedi regisztrálni a program.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, egy hónap késéssel de csak levonta a bankom a Mass Effect 3 árát a számlámról.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Na már most lenne egy kérdésem.
Most a ME3 aktiválásánál ugye próbálgattam különböző proxykat. Az egyik amcsi proxy-nál pont az origin weboldala volt nyitva, és láttam a frissítés után hogy dollárban írja ki az árakat. Na ha ilyenkor megveszek egy játékot a weboldalon akkor az amcsi árat vonják le a számlámról. Így egy kicsit olcsóbbak lennének a játékok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Én meg erre válaszoltam sorry:
"Ha már itt tartunk az Origin egyéni avataros megoldása milyen?"

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
MIre gondolsz? Akármilyen képet betehetsz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Avast kacat, olyat nem használunk.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Vírusírtót, tűzfalat nem cseréltél?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
A weboldalon írtál nekik? Ha igen akkor most röhögni fogsz de csináld ezt:
Jelentkezz be. Utána oldalt lesz egy olyan hogy:
My cases. Na ott katt az ügyedre, és görgess lefele. Valszeg már válaszoltak, csak mailt nem kaptál. A legutóbbi ügyemnél én is véletlenül láttam meg hogy már válaszoltak a weboldalon, de mailt a mai napig nem kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Restart, újratelepítés?