- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Én ugyanígy jártam (külföldi vásárlás). Meg még egy csomóan. Megoldás nincs.
Esetleg a bankban lehet próbálkozni, hogy miért lett elutasítva a tranzakció. -
Rossi
addikt
Üdv!
Van egy kis gondom.
Regisztráltam, vásárolnék, bankkártyás fizetés, de sikertelen a tranzakció...Találkoztatok már ilyennel, van megoldás?
-
Hunork
veterán
Üdv!
1szerű kérdésem lenne: Windows 8 reinstall esetén mi a megoldás arra, hogy az Origin, a Steam-hez hasonlóan felismerje a játékait, ami természetesen másik hdd-n található? Egy reinstall már volt régebben, és hatalmasat szívtam, mert 2 játék kivételével az összeset újra letöltötte, és úgy, hogy közben ott figyeltek amúgy a gammák...
Hirtelen az jut eszembe, hogy reinstall előtt egy Origin uninstall, majd install a másik hdd-re, de ez csak az én tippem. (a Steam önmaga sem a C-n van, de az Origin igen)
Válaszokat előre is köszönöm! -
Agyzuzo
addikt
Ma reggeli poén:
Leírás: Ez a program veszélyes, mert végrehajtja a támadó utasításait.
Ajánlott művelet: Azonnal távolítsa el ezt a szoftvert.
Elemek:
file:G:\Origin Games\Battlefield Bad Company 2 Digital Deluxe Edition\BFBC2Updater.exeElkövette: Miscrosoft Security Essentials.
Bár igaza van, végrehajtja a támadó utasításait, egy fejes ide, egy oda...
-
zzola
titán
Üdv.
Tegnap este Origin shopból megvásároltam a Battlefield 4-et (PC). A kliens programban meg is jelent a játék, hogy sikeresen előrendelve, viszont a pénzt nem vonták le a számláról illetve a logon sem jelzi, hogy sikeres előrendelés (pre-order).
Ez így normális?
Köszi! -
Lmh
őstag
válasz
csaba951 #3388 üzenetére
jójójó értem, esküszöm így csináltam. Annyit vettem még észre, hogy hiába uninstalláltam az origint, a mappája 2 fájllal együtt még bent maradt a könyvtárában ( bár kétlem hogy ezt érzékelte volna az új origin, mindenesetre törölni fogom manuálisan a maradékokat)
Esküszöm délután újra próbálkozom, ugyanígy -
-
csaba951
veterán
Akkor bizony tényleg fut már az Origin, csak "beragadt". A Feladatkezelőben tudod leállítani. Ha ez nem megy, akkor csak simán indítsd újra a gépet.
Mindenképpen a netről letöltött példányt használjátok!
Egyébként én a helyetekben nem is kísérleteznék a DVD felhasználásával. A játékot aktiválni kell a http://www.thesims3.com/-n. Az itt megadott felhasználónév/jelszóval be tudtok lépni az Origin kliensbe, és onnan lehet telepíteni, gond nélkül. A szükséges fájlokat majd letölti a netről. Az Origin kliens nyelve mindenképpen magyar legyen, így tölti le a játék magyar nyelvű változatát! (Gondolom magyar nyelven akartok vele játszani.)
-
Lmh
őstag
válasz
csaba951 #3384 üzenetére
Köszönöm megtettem. Most akárhányszor telepíteni akarom a játékot, szerintem az origin telepítéssel akarja kezdeni és kapom az üzenetet, hogy már szerinte fut egy origin, ellenőrizzem -.-. Egyébként ha a frisssen telepített origin parancsikonjára kattintok szintén ezt írja ki, hogy csak 1 példányban futtatható és ellenőrizzem...
Előző origint a vezérlőpult - programok eltávolítása részén töröltem és ki is írta, hogy sikeresen eltávolítottam. -
csaba951
veterán
Innen töltsd le a legújabb Origin klienst, és próbáld meg azzal. A lemezen lévő változatot nyugodtan felejtsétek el! Az valami ősrégi változat.
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Barátnőm vásárolt egy Sim3+seasons kiadást és szerettük volna a win8-as laptopjára telepíteni. Nem indult el magától a telepítés, ezért elindítottam az autorunt, ami fel is telepítette az origint. Asztalra ikon, regisztráltunk is egy új accountot, de nem indul el az origin. A Sims3 játék maga szerintem még nem is telepítődött.
Asztalon duplakatt origin ikonra de semmi nem történik, a játékot pedig nem tudom hogyan feltelepíteni, mert mindig ugyanaz a telepítőablak ugrik fel, amit már végigtoltunk.
Valami ötlet?
Előre is köszönöm! -
DeFranco
nagyúr
válasz
WayneGace #3369 üzenetére
supporttal próbálkozz, átállítod az origint US-re, akkor lesz support chated, aztán elbeszélgetsz velük erről... azt ne nagyon reklámozd, hogy magyar a kulcs, azt elvileg legálisan nem lehet regelni, de szívességből megteszik... de inkább ne térj ki rá, melyik országból van
-
WayneGace
őstag
Van egy dobozos Mass Effect 1-em. Van valamilyen módja, hogy regisztráljam originbe?
-
VoidXs
nagyúr
PayPal-el való vásárlás lehetséges az Origin Store-ban? És gift-kód kérés?
-
Bjørgersson
félisten
Már kliensen belül is elérhető a megújult Store.
-
talexx
csendes tag
Sziasztok, ma megvettem a Battlefield 3 Premium Edition-t elindítottam a telepítőt, el is kezdte, viszont az Origin-es résznél megakadtam sajnos.
Regisztráltam egy fiókot magamnak nagy nehezen,viszont mikor lépnék be hogy elkezdje a játék telepítőt ezt írja állandóan:
Megeshet hogy volt már erről a problémáról szó korábban, nem olvastam el az összes bejegyzést,de ha tudna valaki ezzel kapcsolatban segíteni nekem azt megköszönném.
-
alratar
addikt
Üdv.
Gondolom, arra nincs mód, hogy origin kliensből lássam/letöltsem a uplayes játékaimat, hiába volt az ubi EA nagy összeborulása!
Jól gondolom? -
Hegasus
senior tag
origin bundle cd key-eket adok, ha kell valakinek (nyugi nem pénzért, csak steam kártyákért
)
-
Qmi
tag
Sziasztok. Tegnap előtt letöröltem a BF 3-at Originnel együtt, majd tegnap újra feltettem mindkettőt, de ezt a hibát dobja a Battlelog Multiplayer meccshez csatlakozáskor: Could Not Join server (1)
Megjegyzés: Legelőször egy másik meghajtóra telepítettem a BF 3-at, nem az alapértelmezett mappába, működött is szépen. Viszont most másodszorra alapértelmezett mappába telepítettem és nem megy :/
-
geparduc
csendes tag
hello
nincs valakinek eladó red alert 3 alapjáték? -
zzola
titán
Üdv!
Nekem az a gondom, hogy PC indítása után az Origin nem jegyzi meg a jelszavamat, minden indítás után be kell gépelni...pedig az "emlékezzen rám" be van pipálva.
Ez mitől van illetve mi a megoldás rá?
Köszi, -
Hunork
veterán
válasz
Bjørgersson #3342 üzenetére
Jajj, kimaradt: .net.framework legújabb legyen feltelepítve.
És még egy tipp, ha esetleg ezzel meggyógyul: a böngésző már legyen megnyitva a kliens előtt. Röhejes, de ez is egy megoldás...(bár most tökéletes, és nekem W8 van, a kezdetekben sok gond volt vele...)
-
-
Hunork
veterán
válasz
Bjørgersson #3340 üzenetére
Üdv!
Nálam is volt ilyen. Firefox uninstall, törölj mindet, ami erre utal a Users mappából, mindenhonnan. Előtte persze könyvjelzők mentése! Gép restart, Firefox netes install. Nálam ezek után ment. (kifejezetten BF3 alatt fagyott ki, ugye neki kell a böngésző, de nagyon...) -
Bjørgersson
félisten
Most hogy megint Firefox az alapértelmezett böngészőm, megint megfagy a program indításakor a gép, amíg Opera volt meg semmi gond nem volt. Nem értem.
-
Sziasztok,
A Humbli során meglett a Dead Space 3
Amit észrevettem, hogy vannak Origin Achivement-ek , de ez már csak akkor látszik amikor a játék bekerül a kliensbe .
Azt meglehet nézni valahol, hogy milyen játékok vannak amik teljesítményeket tartalmaznek ?Köszi előre is .
-
csaba951
veterán
válasz
Totalgear #3323 üzenetére
Nézd! Ez egy csomag, aminek a részei külön-külön lényegesen drágábban kaphatóak csak meg. Hibába van meg neked egy jó része, csak a hiányzókat nem tudod belőle megvenni. Pláne nem olcsóbban.
Amikor veszek egy zacskó gumicukrot, akkor az is egy, bontatlan zacskóban kapható. Hiába mondom a kereskedőnek, hogy nekem csak a sárgák kellenek belőle, mert azokat szeretem, a zöldek meg semmi esetre sem, mert utálom őket!
-
Hunork
veterán
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
6S9Z-2VYC-N65Q-R2H6-V6MB
Aki kapja, marja... -
pigster
senior tag
-
csaba951
veterán
válasz
Totalgear #3318 üzenetére
Jó, ha a BF3 csak 1,24 USD-t ér a csomagon belül, akkor légy szíves vedd már meg nekem annyiért!
Ja, hogy ez így nem megy?! Mégis be kell fizetni 4,93 USD-t ha meg akarod kapni? Igen! Akkor bizony ez 4,93 USD-t ér. Te meg pár "kacatot" megy ingyenes cuccokat kínálsz fel érte. Nem csodálom, hogy nem tolonganak veled cserélni, mert ez az ajánlat nagyon kevés.Gondold át szépen, és rakj össze egy ennél sokkal jobb ajánlatot és próbálkozz azzal!
Vagy eleve vedd meg a barátodnak, vagy ő vegye meg magának. A csomag többi része sem pénzkidobás, azokkal is el lehet játszani egy darabig, mert legalább a közepes szintet megütik. Vagy legalábbis tovább el lehet velük szórakozni, mint az ugyanezen a pénzen megvásárolható kb. 8 doboz sörrel vagy kb. 7 gombóc fagyival...
Nem hiszem, hogy a pénz lenne a gond, mert ennyi pénz még a legnyomorultabb hajléktalan is simán összehoz naponta.
-
Rent
senior tag
válasz
Totalgear #3314 üzenetére
Ezt már korábban kifejtették, hogy nem kell hozzá bankkártya, létrehozol egy paypalt (pár kattintás), besétálsz akármelyik bankba és utalsz megfelelő összeget a kis paypalodra. Se kártya nem kell hozzá se semmi. Nem ingyen kéred persze.. Biztos sokaknak van szüksége 3 napos meghívóra, bétára meg 0,1 eurós kártyára.
-
Totalgear
csendes tag
1.Nincs bankkártyám,mint azt egy másik topikban is említettem.
2.nem ingyen kérem:
Starved For Help walking dead háttér
Steam summersale gateaway profilháttér
3 napos red orchestra 2 vendégbelépő
The Herald of the Walking Apocalypse Saints row The third kártya
The slums COD Black ops 2 kártya
Merc elite zárt béta meghívóEzeket adnám egyben
-
Rent
senior tag
válasz
Totalgear #3312 üzenetére
Mondjuk mi lenne ha megszánnád te a barátodat 5 dolcsival és még a többi játékot is megkaphatná?! Nem jó ötlet?
Tudom mire gondolsz, mekkora érzéketlen bunkó vagyok és miért nem evidens számomra, hogy 5 nap reges idegenek barátainak adjunk ngyen bf3 kódot.
www.humblebundle.com
Felmész megveszed a pakkot 5 dolcsiért és annak ajándékozod akinek akarod.Korábbi posztodra válaszolva pedig a RO Guest Pass az egy vendégbelépő! Ez azt jelenti, hogy kapsz kb. 2 ilyet ha megveszed a játékot (ami múltkor kb 1 dollár volt red orchestra complete pack vmelyik oldalon) szóval 1 dolláros pack 1 játékához kapott 2 ingyen 3 napos próbakulcsból 1-et akarsz megetetni 2-3 dollár értékben? MIVAN?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #3307 üzenetére
Nálam bejön az "új" Store, ami ugyanaz, mint a régi, csak rondább.
-
Wolverine
félisten
válasz
Rabbitf_24 #3303 üzenetére
Nálam rákattintva böngészőben nyitja meg a boltot; ahol csak a kereséssel találok játékot, vagy a kategóriák megnyitásával.
#3304: és?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #3303 üzenetére
Az csak egy idióta reklám a webes Store-nak. Alatta ott a használható régi.
-
Rabbitf_24
addikt
erre vki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DOOM - The Dark Ages
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BestBuy topik
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged