Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
Sziasztok.
Egy játék kapcsolódhat egyszerre két Origin fiókhoz?
Konkrétabban: megvettem a SW Battlefrontot a saját fiókomon keresztül, de a gyerek is szeretné játszani. Tehát az ő fiókjában is szeretnénk aktiválni, de nem igazán sikerül a dolog. Addig eljutunk, hogy az ő gépén a saját fiókomba bejelentkezve települ a játék, de utána sehogy sem indul el. Mit csinálunk rosszul?
Köszi előre is a segítséget.
-
Aslan
aktív tag
Már megy. Nem tudom mi volt a gond...
-
Aslan
aktív tag
Sziasztok!
Van más is, aki nem tud belépni sem a kliensbe sem a weboldalon. Sőt, mind az EA mind az Origin oldala furcsaságokat művel. Asztali gépen, saját és céges laptopon egyaránt. Már nem értek semmit.

-
Game-over
aktív tag
Sziasztok!
Az Origin-es Sims 3 magyarul van?
-
D5
aktív tag
Sziasztok!
Megvásároltam Originen a Crysis 1-et nosztalgiaként, de kb. 24-26 fps-t produkál (i7 4790, 980gtx ti, 8 giga ram mellett). Nyilván, nem a gépem kevés. Szerintem az Origin xar.
Tudtok erre valamilyen megoldást? Más is tapasztalt hasonlót esetleg más játékban? -
dredbiro
senior tag
Sziasztok! Hogy lehet életkort módosítani mert reginél rosszat sikerült megadnom?
-
dokee78
félisten
A kétlépcsős azonosításhoz hol tudom lekérni a 8 jegyű pót kódokat?vagy mi a neve
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Megvettük tesómmal mind a ketten ezt a havi előfizetést,ami most van.
Kérdés:
Csak minket szivat az origin,hogy nem tudunk COOP-ba játszani egyik játékkal sem, (mind coop-os,amiről most szó esik) vagy pedig ez ennek az előfizetéses dolognak a hátránya,hogy single-be meg multi death match-be nyomhatjuk,de coop-ba nem? Mert akkor inkább megvesszük az összes nekünk kellő játékot,de ez így csak pénzkidobás.Köszönöm!
ui.:
Dead Space 3 : Failed to connect
Battlefied: tölt egy darabig aztán semmi...(nem jut el a 3D-ig a játék)
Plants vs. zombies: EA szerver csatlakozási hibát ír ki....de ratyi multiba meg simán tudunk játszani
mass effect 3: Szintén a becsatlakozásnál vagy exe hiba vagy kidob.
Need for speed szintén gatya...bár abba nincs coop,de ott is csak exe hibával tudok kilépni a játékból. Ha alátolok egy crack fájlt,akkor minden jó,csak ugye,akkor nem menti az állást. Visszarakom az origin eredeti exe-t és ugyanúgy sz*r.Frissítésre mindre azt írja,hogy naprakész. Rendszergazdai módba is ugyanez,csak akkor nehezebb kilőni a befagyott NFS-t,mert realtime-ba fogja meg a gépet a fagyás.
Egyik steames játékkal sincs gondunk COOP-ba és önmagukban is működnek a fenti játékok(az NFS kilépési hibától eltekintve)..és a többi is,amit most nem soroltam fel. Emlékszem régebben csak a szívás volt az EA játékokkal interneten keresztül...Ez ennyire bonyolult még ma is???
-
regener
veterán
Azért a 2 milla magyar Origin felhasználó egy kicsit sok

Valamelyikőtök nagyon kiakadt xD
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Olyan esetben mi a teendő, amikor Origin-be való belépéskor azt írja ki a drágaság, hogy hibás, vagy elavult a jelszó, majd amikor rámegyek, hogy nem tudok hozzáférni a fiókomhoz és beírom az e-mail címet, valamint igazolom, hogy nem vagyok bot, akkor nem érkezik e-mail a továbbiakról se az account e-mail címére se a gondviselő e-mail címére?
-
lavorka
aktív tag
Mai Origin üzenet: Az origin többé nem támogatja a magyar nyelvet...
Kár hogy nincs "BASSZÁTOK MEG!" gomb... -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Nem tudom mit csináltál vele. Hozzá kell ott adni a játékokat és frissíteni vele a pb-t.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Mert a friss csalásszűrő pakkot le kellett töltse.

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Akkor tiltva lehet a tűzfalnál.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Akkor a netről szedj le egyet. [link]
-
Dogengar
aktív tag
válasz
Terminator17
üzenetére
Telepítsd újra a PB-t a játék mappájából, hátha.
-
Terminator17
senior tag
újra raktam az origint, most elindul de 2 másodpercet játszottam és ezzel dobott ki....
"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Terminator88778' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe" -
Terminator17
senior tag
válasz
Terminator17
üzenetére
nos a könyvtárba benne van már a game, de mikor csatlakoznék szeróra ezt dobja ki "ERROR
Origin could not start up (-5ffdfff8): The Origin installation couldn't be found." ötlet? -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Csak párat kellett volna visszaolvasni.[link]
-
Terminator17
senior tag
üdv újra toltama gépet , másik meghajton megvannak a gamek hogy tudom betölteni originbe hogy ne kelljen ujra rakni?
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Azok nekem megvannak, itt csak a Premium kellene a a prioritás miatt

-
regener
veterán
-
Hunork
veterán
Nálam is minden rendben. Fiam most tolta az új Mirrors Edge-t.

Gép kikapcs, restart, Origin újra. Ha sokáig nem javul, akkor érdemes hívni a Supportot, déltől vannak!
-
törölt tag
Nálatok megy?

-
wolf033
senior tag
Üdv!
Origin játékokat át lehet helyezni másik mappába a gépemen, vagy ott kell lennie ahova letöltöttem?
-
Sanyicucu
aktív tag
Sziasztok!
"Miért van az hogy az origin összeomlik?Egy nap van hogy többször is.Mi okozhatja ezt?"
A problémámra tudtok valami megoldást? -
Hello! Hogyan lehet a fiókomban lévő játékokat kölcsönadni haveromnak? Pl ő is megosztaná az övét, én az enyémet. Csak úgy, ha megadom a jelszavamat neki? Vagy van erre más lehetőség is?
-
Hunork
veterán
Annyira élvezem, hogy tegnap vonták le az Acces-t...

Remélem, holnapra meggyógyul! -
sirály12
őstag
Tököm origin lehalt. Egyszer akarok játszani egy héten és erre akkor sem tudok.

-
Hunork
veterán
Nálam sem megy.

-
bandi0000
nagyúr
Hali
Origin azt irja hogy nem tud kapcsolodni a szerverekhez, legalább is most, és párszor úgy akart beengedni hogy azonosító emailt küld de nem kaptam meg, és mire megkaptam addigra megint szerver hibát írt, mi lehet a baj?
-
Pangelus
tag
Uff vettem steamre Alice madness returns -t telepít indít cd kulcs másol külső EA felugrik loginoljak be és ott 'Ad meg a termékkulcsot!' rész de már felette figyelmeztető írás fogad "Alice... nem aktiválható ezen a számítógépen az általad megadott EA fiókkal. Keresd meg a játékhoz kapott termékkulcsot, és aktiváld a játékot az EA fiókod segítségével." és ezáltal ha aktiválni is próbálom hibát ír ki ötletek? Legrosszabb esetben manuálisan originen keresztül aktiválom és ha megint felugrik akkor reménykedek benne ha azt a fiókot adom meg lecsekkolás után továbbenged..

-
CsonkaImo
addikt
válasz
gabikiraly2
üzenetére
Biztos ékezetes betűt tartalmaz a könyvtár neve.
-
cattus
addikt
válasz
gabikiraly2
üzenetére
Bal fent Origin --> Alkalmazásbeállítások --> Haladó
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok!
Alkalmazáson belül hogyan tudok másik telepítési mappát választani? Egy játékot játszok (battlefield 4), de szeretnék még másikat is letölteni. Ez a játék az elődleges merevlemezen van (ssd), ami sajnos tele is lett.
Köszi
Gábor -
Sanyicucu
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az hogy az origin összeomlik?Egy nap van hogy többször is.Mi okozhatja ezt? -
sepsi0
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Origin akkor még nem volt, de EA Download Manager meg EA Account már igen. Emlékeim szerint accounttal kellett belépni a játékba, amihez talán kellett a játék kódja is, emiatt írja hogy már fel van használva. Ettől függetlenül nekem support 2 perc alatt betette originbe a játékot pár éve.
-
törölt tag
Mától Access tagok játszhatnak az új NFS-el és az Unravel-el. Talán a legjobb szolgáltatás, amit az EA bevezetett.
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Egy nagyon amatőr kérdés: Hogy tudok visszahívást kérni az EA supporton? Múlt héten rátaláltam, de most az Istennek se megy.
-
CsonkaImo
addikt
Szerintem át tudják rakni, volt már ilyen mással is. Lehet kérnek valami "bizonyítékot", hogy tiéd a játék. Számla, személyi, kép a dobozról vagy kulcsról stb.
Szerk.: Mivel nem mai játékról van szó, én azt is el tudom képzelni, hogy különösebb macera nélkül kapsz egy példányt az origin fiókodra.
-
Crytek
nagyúr
Anno mikor megjelent a game megvettem a BF Bad Company 2-t.
Akkor még nem rémlik, hogy lett volna originem ,de gondoltam megnézem lehetne-e aktiválni rajta. Lehetne,de már a "kódot" felhasználták. Nyilván én anno ,de nem tudom hol....
Az EA Support ilyen esetben át tudja tenni az origin fiókomra a game-et vagy nem? -
Hunork
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Hmmm. Akkor ott más a gond. Bár angol fórumokat is néztem, mondtam is a Support orcának, aki amúgy jó fej volt. És ott is van ilyen probléma.
Egyik megoldás elvileg: magát az Origint törölni, játékokat NEM, és reinstall, gép újraindul, és úgy megnézni. De a DNS cache volt a legtöbb esetben a megoldás. Nálam legalábbis bevált. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nálam fehérorosz támadó volt anno. Azóta "jelzett" az accountom, csak én és az EA férhetek hozzá.