Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Meg tudnád nézni, hogy mi az origin-ed verziója? Talán az lehet, hogy neked valami régebbi verzió van még, ami engedi, és a frissen települtek már nem tudják ezt.
Enyém: 9.3.2.2726 - 235597 - E1-S1-A1-L1. verzió
-
Hunork
veterán
Hali!
Tavaly szülinapra kaptam ajcsi pénzt, amit szépen le is vásároltam az Origin-ben, ebben az évben már nincs ilyen adakozás? Még csak fel sem köszöntötte az EA!

-
Phvhun
őstag
Át lehet állítani az origin nyelvét? Nem engedi a beállításoknál, és tele vannak a netes fórumok, hogy 3 éve nem javítja ezt az EA.
-
Dzsosy
senior tag
Az vajon szerver hiba, hogy 5-10 % után leáll a letöltés (addig teljes sebességgel húz), és csak áll, majd ha leállítom, csak akkor tudom újra elindítani, ha újraindítom az Origint? Más is tapasztalt ilyet? Tegnap barátnőmnél gond nélkül felment a Sims 3.
(#3169) GoodSpeed
Hogy tudtad Mass Effect 1-et aktiválni Originen? Nekem nem fogadja el a kódot. :S -
ígyvanferi
addikt
-
genndy
addikt
válasz
zolee1988
üzenetére
Megpróbálhatod itt is, nekem Crysist például így sikerült:
https://activate.ea.com/activategame.do -
-
zolee1988
tag
Tegnap olvastam valamelyik topikban, hogy 2008 óta a legtöbb EA játékot be lehet aktiválni Originre. Humble miatt elő is kotortam a fiókom, egyedül a Fifa12 volt rajta, gondoltam beaktiválom a DS3-at, meg a dobozos EA játékokat, Redalert3, BF2, BF2142, Crysis1 Maximum, de egyik kódját se fogadta el. Írjak a supportnak, vagy hagyjam a fenébe?
-
ruti
Közösségépítő
a Best-buy topicban gyűrjük a témát, de csak 1 pluginról tudok...több van?
-
ruti
Közösségépítő
gyorsban tudna vki segíteni?
miért nem indul ez az akciós bf3?
Play gomb -> böngésző nyílik -> Battlelogba automatikusan beléptet a futó origin kliensem adataival -> de sem campaing, sem multi nem indul, jobb alsó sarokban négyzet villog, Initializing... felirat, és semmi egyéb...mit csinálok rosszul?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha betettem egy ingyenes játékot a játékaim közé, hogy tudom törölni (nem elrejteni)?
Ez még mindig aktuális erre a témára?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hm..
Csak mert Nálam ha rányomok mondjuk a downloadable content-re, akkor közli, hogy engedélyezzem az Origin in game-et, és akkor is ezt teszi, hogyha single-ben kiválasztom, hogy invite friend..
És, engedélyezve van ez a funkció.
@GoodSpeed: Szép.
Én is gondolkodom azon, hogy beaktiválom az origin-en is azokat, amik megvannak steam-en is.. Elfér. 
-
hackeeeee
Jómunkásember
Másnál működik a Co-op DeadSpace 3 alatt?
-
ViharVadász
őstag
Kérdés tárgytalan, megoldódott

-
Mardel
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Facebookon is osztogattak ingyen mint a sanctumot.
-
leviske
veterán
Tegnap vásárláskor nem gondoltam volna, hogy totál közhely lesz ezt a 6/8 játékot tulajdonolni 1 nap elteltével.
Mint Metro 2033 steamen. 
-
Ronam
addikt
Nálatok ment full sebességgel a letöltés? Eléggé be van lassulva, 400 KB/s.
-
Zoli133
addikt
válasz
CMDR.Shepard
üzenetére
Gyanítom egy természetes dos tűmdaást kaptak a sok vásárlótól, így félig lehalt a szerverparkuk.
Leállítás után origint is leállítottad és úgy próbáltad folytatni?
-
CMDR.Shepard
csendes tag
Origin support szarabb,mint volt:
"Dear EA!I bought Humble Origin Bundle and i want to download Dead Space 3,but it stopped at 37% and i paused it,then i can't start it!!!
Please help!"EA Válasza:
"Dear customerTry to pause then start the download.
Sorry for the problem!"
Ennyire hülyék

Azt írtam,hogy le állítom a letöltést és nem lehet elindítani.Erre nekem azt írják,hogy állítsam le és indítsam el a letőltést?

AZ EA HÜLYE!! -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
DeadSpace 3 alatt az "origin in game" funkció nem működik, hiába van bekapcsolva. Ez bug lenne?
Csak mert így nem tudok esetleges barát listát nézni a játék alatt, mert közli, hogy kapcsoljam be ezt a funkciót, pedig be van.
-
Speeedfire
félisten
Én még a webes oldalon sem tudom aktiválni, mert nem jön be az account.

Azt hiszem ez mindent elmond.

Total payments: $3,169,686.07
Number of purchases: 668,821 -
CMDR.Shepard
csendes tag
Segítség!!!
Dead Space 3 telepítése már egy órája 37%-on áll.

Le szüneteltetem,hogy utána folytatásra rákattintsak,de nem engedi
Miért van ez?? -
Zoli133
addikt
válasz
CMDR.Shepard
üzenetére
Egy játékot sikerült aktiválnom most hibaüzenetet kapok a termékkód beváltására. Azt hiszem nem voltak ekkora forgalomra felkészülve.
(#3144) Mardel: DS1et sikerült aktiválnom ott kérdezte milyen nyelven szeretném használni. Tehát gyanítom a 3nál is adott a lehetőség.
-
Mardel
őstag
Azt el is felejtettem tegnap megnezni, hogy a humbles dead space 3-hoz valaszthatoak e nyelvek a kulcs regelesnel, vagy fix, es hogy melyik orszagok nyelveit tartalmazza, ha fix.
Errol egy screen shotot valaki tud loni?
Elore is koszi. -
Ronam
addikt
Teljesen meghalt. Holnap szabadnapos vagyok, gondoltam ma éjjel lesz egy kis Dead Space 3, de ahogy elnézem ebből semmi nem lesz
. -
Xirtam
veterán
Hát ez a Humble Origin Bundle kinyírta az origin-t. Én se tudok aktiválni!
-
Zoli133
addikt
Most, hogy géphez ültem, megvettem én is a bundle-t.
Egyedül a Crysis 2 volt meg belőle, aminek örültem, pár hónapja, hogy a maximum editiont 5 euroért megvettem, erre itt a HB, de ez legyen a legnagyobb gondom
Ahogy nézem, jobb ha az aktiválást más időpontra hagyom.
-
M3oH
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szintén. Mindegy nem sürgős

-
Speeedfire
félisten
Asszem a humble bundle promó miatt lehalt az aktiválás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak pörög és pörög, nem jön be az aktiváló rész. -
tDr1v3r
veterán
A kliensen belül hol lehet azt beállítani hogy hova telepítse a játékot?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Crysis és Mass Effect trilógia, NFS: HP (a remake), BF: BC 2.
-
VoidXs
nagyúr
Boltban vett EA szoftvert lehet Steam-en regisztrálni Origin helyett?
-
tDr1v3r
veterán
-
asvald
senior tag
Megint itt vagyok !
Lehet már fárasztó lesz ez a kérdésem is , de sebaj

Na szóval: ,ha megszakad a kapcsolat letöltés alatt az originnel akkor onnan folytatja a letöltést ahol megszakadt? gondolom úgy működik mint egy torrent?!
Mert nagyon izgalmas lenne 6-700kb-os nettel nekifutni 20gb -nak , ha folyamatosan újrakezdi a dolgokat.Még nem szakadt meg , de a driverek miatt újraindítás szükséges
-
SityiSXT
őstag
Ha jol tudom, a Battlelogba bejelentkezve es a szerverlistat lekerve a szuroknel csak azokat a DLC-ket latod valaszthatonak, amikkel te is rendelkezel
-
asvald
senior tag
Heló!
Kérnék egy kis segítséget hol találom az aktivált Battlefield 3: Premium Service DlC-ket az Origin fiókomba?
Vagy ez csak akkor jelenik meg ha a játékot is aktiválom? Kajakra nem értem ezt az origint
Előre is kösziUi csak ezt aktiváltam még a fiókban semmi más nincsen benne
-
leviske
veterán
Másnak se tölti be a barátlistát már megint? Elképesztő, hogy mit szerencsétlenkednek ennyit...
-
polonic
félisten
Frissítés után mi a fenéért kell újból és újból bejelentkezni? Hiába van bepipálva, hogy jegyezze meg az adatokat...
-
sotetlovag97
tag
Köszönöm szépen.
Nagyon segítőkészek és gyorsak voltak.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Itt megtalálod a megoldást a problémádra: [link]
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Az lenne problémám hogy van egy origin-es fiókom amit csak bf3-ra használtam nagyrészt.
Már rég nem játszottam vele és megpróbáltam feltenni újból haveri indítatásra és sajnos egy másik origin-es fiókot is indítottam eközben.Arra ugye nem engdte felteni.Ezért megpróbáltam belépni a másikba ami freemail-es de annak elfelejtettem a jelszavát.Már vagy 5x újraküldtem de semmi.Tudnátok nekem segítnei?
-
Hunork
veterán
válasz
Paladin1492
üzenetére
Szívesen, és nagyon jó
, érdemes minimum havonta egy rendszer takarítást csinálni! És akkor: "Örülünk Vincent!" 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Mit lehet ilyenkor csinálni? Indítsam újra az Origin-t?

Mint Metro 2033 steamen.

Legyetek már picit körültekintőbbek.
.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)