- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F_Zolee
nagyúr
Rendszergazda módban futtatod az origint? A játékhoz meg nem kell ilyen parancs, mert ezt játékon belül is lehet állítani így nem old meg semmit. Melyik catalyst van fent?
(#5196) Pedro78: nem lehet állítani de a beállításoknál van valami biztonságos módban lévő letöltés opció. Nézd meg azt is, hogy mit csinál.
-
scope2007
addikt
na siker
win8.1-en nem indult el az ingyenesen beszerzett redalert2 játék
tegnap frissítettem win10-re, ezen egyből, gond nélkül elindul -
MK VII
veterán
Üdv skacok..
Olyan kérdésem lenne, hogy Originben a beállításoknál nincs olyan, hogy Alkalmaz vagy OK gomb? Akármit állítok semmi nem fixálódik.. Pl be akartam állítani, hogy ne induljon a rendszerrel automatikusan, de minden indításnál vissza van állítódva minden alapértelmezettre.Illetve a Star Wars Battlefront beta nem indul el..
Ezt javasolták:
"Az Origin-ben a játék properties-ek alatt gépeld be ezt a sort: -noborder -windowed
Valamint pipáld be a Disable Origin in game for this game opciót is."Viszont sehol nem találok ilyen opciókat.. Sem a játék tulajdonságokat nem találom ahova be kellene gépelni azt a két szót sem a másikat..
Előre is köszi a válaszokat. -
Pedro78
senior tag
Letoltesi sebesseget lehet valahol allitani? tetulassan jon originen a cucc, mashol mindenhol full savszellel.
-
Cheesus
senior tag
Origin-ben nem lehet profilnevet váltani? (Esetleg úgy mint Steam-en, hogy van egy neved amit legelőször beállítottál, de lehet beceneved is, ami megjelenik pl játékokban)
-
-
Maxtreme
addikt
Hmm este rálestem w10 alatt is, ott meg beenged 1ből. 7 Alatt nem. Pedig próbaképp leszedtem már a vírusírtót és a tűzfalat is, de így sem jártam sikerrel.
-
Dilikutya
félisten
Jelszót lehet módosítani a biztonsági kérdés nélkül? Franc se emlékszik rá, mi a válasz...
-
Pedro78
senior tag
-
-
Maxtreme
addikt
Srácok ez másnál is ilyen most?
Tűzfal nem fogja meg, illetve a fh név és a jelszó páros is müxik. (az ea oldalán bejelentkeztem)
-
sepsi0
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #5174 üzenetére
Ügyfélszolgálat...
Felhívod őket és jelszóemlékeztető helyett küldenek egy kódot emailben és azt kell bediktálni nekik. -
LendvaiFeri1
addikt
Elfelejtett jelszőemlékeztetős dologra mi a megoldás?
-
Aslan
aktív tag
Üdv!
Origines Mass Effectre (első rész) sehogy sem lehet azt megoldani, hogy a magyarítás ne üsse ki a DLC-ket? Pontosabban az a bajom, hogy a mentéseimet nem tudom betölteni, ha az Origin verzióra feltolom a magyarítást. Sír a szája, hogy nienek meg a DLC-k és nem tudja a mentést betölteni, angol nyelven rendesen betölti. Már napok óta ezzel szívok. Nincs esetleg valakinek valami épkézláb ötlete?
-
-
dargelot
senior tag
válasz
AxelHUN #5169 üzenetére
Hali, böngészőből is meg tudod változtatni az EA fiókod jelszavát, próbáld ott. Ha nem meg akkor forgot pass, de mint írtad az nem nyerő, szal végső esetben marad a support.
Egyébként van az originhez valami olyan oldal ami nézni hányan játszanak a játékokkal? Mint a steamhez a charts és a DB. Kíváncsi lennék egy PvZ:GW játékostáborra.
-
AxelHUN
csendes tag
Valaki tudna segiteni? Egyik nap jelszot valtoztattam mert a regi rovid es egyszeru volt megvaltoztattam oke minden ma egy frissites utan nem tudok bejelentkezni pedig fel is van irva a jelszo a biztonsag kedveert ja es ha ramegyek az a Nem tudsz hozza ferni fiokod gombra akkor mindent megcsinalok lepnek be az hotmail-be erre azt irja, hogy mas hasznalja a fiokot :s erre, egy kerdoivet kell kitoltsek termeszetesen nem emlekszek mar mit adtam meg 7 evvel ezelott. De mert van ez? Tudom, hogy mi a jelszom fel is van irva erre frissites utan nem tudok belepni meg az oldalon se.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Csokiii #5166 üzenetére
"To use this add-on you must own the base game: Titanfall™ Deluxe Edition"
-
Csokiii
aktív tag
-
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
"Megvettem" a Titanfall-t mert most ingyenes, de nem jelenik meg a játékaim között. Ez miért lehet?
Kaptam email-t hogy megvan, ha az oldalra jelentkezem be ott is mutatja hogy megvan, illetve hogy megvettem.Ha rámegyek megint a játékra akkor azt írja megvéve. Összes játék, Minden platform beállítva. -
dokee78
félisten
-
Stylerr
addikt
Hali!
Olyan buggal találkozott valaki, hogy például tegnap beszélgettem egy ismerősömmel Originen, és ma random bedobta a beszélgetés ablakot.. Magától megnyitotta a tegnapi beszélgetés ablakot. -
dokee78
félisten
Meg lehet oldani,hogy az Origin akciókról kapják valamilyen értesítést?
Akár email is jó! -
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Eszem f@szom megáll már ettől a rohadt rühes Origintől.
Letöltöttem a Medal of Honort vele, lefrissítettem (újra kellett indítanom hozzá adminisztrátorként, ez mégis mi a franc???????). Elindítanám, erre dob egy General protection fault hibaüzenetet:
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Előre is köszönöm!
-
Christianes1
csendes tag
Sziasztok!
Elhalálozott a gépem, az új gépemen pedig nem tudom elindítani a Dragon Age 2-t.
A Securom-os honlapon nem sok dolgot találtam és az ea deaktiválója sem segített.
Van valakinek hasonló tapasztalata, esetleg megoldása a problémára?
A gépcsere minden originsben lévő játékomra hatással lesz(DA1,Red Alert 3; Mass Effect 2, stb)?Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
TheProb
veterán
válasz
F_Zolee #5148 üzenetére
Persze, csak ha már elkezdte csinálni a külföldi support akkor már nem hívom a magyarokat. De végre sikerült, a kis ratyi már át is írt mindent a fiókomban... Pedig nem is az volt a jelszavam, hogy "password"...
Supportos srác módosította a mail címem a régire, rá 30sec-re megint jött a levél, hogy vissza lett állítva a "lopós" címre..
De most végre jó, 2nd level authentication-t be is állítottam.
-
NyMRooD
őstag
válasz
TheProb #5144 üzenetére
Ha be volt állítva a többszintű azonosítás akkor elvileg kell, hogy legyen vissza állító kódod vagy mi, ha nem akkor meg hívd fel a magyar supportot, szerintem annyira nem fáj sokba (én anno elég sokat beszélgettem velük, nem rémlik, hogy nagy lett volna a számla vagy nagyobb mint a megszokott, az is lehet ingyenes).
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Most kaptam egy levelet, hogy meg lett változtatva az acc-omhoz tartozó mail, ergó ellopták az fiókom...
Van valakinek infója, hogy ilyenkor mi a teendő, mert ahogy nézem ilyen esetben csak hívni lehet az EA-t ami nem nagyon játszik, a díjak miatt. vagy ők hívnak engem, de csak US vagy canadai számot lehet megadni...Valaki tud segíteni?
-
imi123
őstag
Sziasztok!
Miért nem lehet Originen Paypal-al vásárolni?
Már több játékot vettem így.Most a bank kártyás vásárlást ajánlja.Előre is köszönöm a választ!
-
Thermaltake
tag
Üdv!
Segítségre van szükségem.
Dobozos BFBC2, Originbe megadott kulcsfájllal- mostanában azokról a szerókról is kidob amikről eddig nem.
"Punkbuster kicked player 'name' (for 0 minutes)... Corrupted File/Memory [85000] " -címmel
Nézegettem, kutakodtam a megoldást illetően, de úgy néz ki sehogy nem jó.
Frissítettem a Pb-t, vagy teljesen újra raktam, aztán pb A és pb B manuális indítása a config menüből, pb service telepítése, később a teljes játék újra telepítése, még később az origin újra rakása. Maradandó megoldást egyik sem hozott.
Azt vettem észre, hogy a nem originből indítom *.exe , onnan (eddig) indítva stabilnak tűnik. pl origin start>bfbc2 indítás> login> server keresés> játékba belépés> fél perc és kidob a menübe a fent leírt mondattal
Ha nem originből megy az indítás hanem pl Total Commanderből akkor 2 perccel az előző kidobás után ugyanaz a szerver működik.
Akkor ez az origin hibája?
Valamint így azt írja ki az origin ,hogy találta nem szinkronizált mentéseket és, hogy melyikkel indítsa a játékot? Érdemes az origint kihagyni a listából és csak ha meguntam egy darabig és letörlésre kerül a játék felhőbe tároltatni az aktuális mentésemet? Tehát uninstall előtt orignből való indítás> bejelentkezés megoldja az "örökös" mentés tárolását?
Valamint hogyan lehetne megoldani a punkbuster helyes működését? -
S1M0N
senior tag
válasz
BlessedElroy #5138 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor a magyar supportról mindenki csak pozitívan beszél, nem véletlenül.
De én chateltem már amerikai supportossal is, ott is hamar megcsinálták, amit szerettem volna.
Az EA support terén hibátlan.
-
S1M0N
senior tag
válasz
BlessedElroy #5135 üzenetére
Ja, én azt honnan tudjam, hogy hol élsz?
A lényeg, hogy keresd a supportot.
Tartalékkódokat kaptál, amikor bekapcsoltad az SMS-es funkciót, akkor gondolom ezeket a kódokat nem írtad le sehová sem.
-
S1M0N
senior tag
válasz
BlessedElroy #5133 üzenetére
Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el.
Hívd fel őket (magyar support), valószínűleg kérnek majd több adatot is a fiókkal kapcsolatban a hitelesítés miatt.
Ja, de amúgy esetleg a tartalékkódok nincsenek meg? Mert azok elvileg pont az ilyen esetekre vannak. Én kiírtam őket.
-
BlessedElroy
senior tag
Halihó!
Segítségre lenne szükségem! Nem tudok belépni, mert megváltozott a telefonszámom és a kódot a régi számomra küldi az origin. Hiába változtattam meg a jelszót is email-en keresztül, küldi a kódot.
Van valami ötlet esetleg mit lehet csinálni ilyenkor? -
polgi803
őstag
-
S1M0N
senior tag
Akkor esetleg ez(ek) a megoldás(ok)?
Elvileg hasonló problémája volt. Az elsőt ajánlottam én is (újraindítás utána megvolt?), de akkor érdemes lenne megpróbálkozni a másik lehetőséggel is (amihez kép is van linkelve), a program eltávolítással.
-
S1M0N
senior tag
Töltsd le innen és telepítsd (Microsoft weboldala) az x64-es, vagy x86-os telepítőt, attól függően, hogy milyen (64, ill. 32 bites) Windowsod van.
-
trecom
tag
Üdv mindenkinek nem indul el pc-n az origin kliens azt írja hogy hiányzik ez a msvcp120.dll fájl telepítsem újra megtörtént de semmi változás valaki találkozott ezzel a gonddal vagy ha nem valaki tudja rá a megoldást?Előre is köszi a válaszokat.
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megvettem a Sims 3 illetve egy jó pár kiegét a játéknak...volt egy rendszer újrarakás és az origin-be már csak az alapjáték van meg...ilyenkor mi van? Nem kellene megmaradnia a többi cuccnak is? Megvettem eredetibe és ennyi lenne? Eltűnik a csudába és vége???
-
dredbiro
senior tag
válasz
Zoltanberta2 #5114 üzenetére
nálam is ugyanez a helyzet pedig szeretném megvenni az Airborne-t de már sokadszorra is kidobja a hibát
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Feldobtam a win10et a gépre, és ez a hibaüzenet fogad mikor elindítanám a játékot:
Eddig tökéletesen futott a win7el, és 8.1el is.
Remélem tudtok segíteni. -
Visormail
addikt
Hello, behalt a rendszer a nagy leárazástól?
Your order could not be completed. Try again later. [ref. #5000]
-
Dragon27
senior tag
[link] a letöltés szünetel?
-
laceszgamer
addikt
válasz
csaba951 #5105 üzenetére
Közben nekiálltam Fraps-al, de azért megprobálom.
Allied Assaultnak álltam neki ujra, a Snipers Last Stand hardon még mindig a kínzás kategória.
Amúgy azt nem értem, Origin és Warchest kiadás, asztalra csak az alapjáték ikonját pakolja ki és amugy sem utal rá semmi, hogy még két kieg van vele, mindössze a játék mappájában van a két kieghez tartozó .exe, onnan indíthatók. Nem tudom erre nem gondoltak, hogy esetleg aki nem tudja, az mit csinál?
-
csaba951
veterán
válasz
laceszgamer #5104 üzenetére
Próbáld meg a Print Screen gombot! A My Documents mappában egy új almappában lesznek a képeid (ha működik a dolog).
-
laceszgamer
addikt
Originben van lehetőség printscreen csinálásra mint Steamben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged