Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
Milkoma
üzenetére
Én tűzfal oldalon kutakodnék, első indításnál véletlen letiltottam az @BIOS (gigabyteos frissítő) azóta akármit tettem nem tudtam elérést adni neki, igaz pár óránál többet nem szórakoztam vele de tűzafal kikapcs + elérés engedélyezése külön minden ilyesmi megvolt, tehát ez alapján én arra nézelődnék, de pontosabbat nem tudok mondani.
-
Milkoma
csendes tag
Szia!
Windows összes frissítése leszedve, nem talál újat. Origin mappákat beállítottam, De a C-n van még 38 GB szabad hely, ahova megtelepítettem és a mappát is beállítottam 460 GB hely. Tehát ez sem lehet akadály.
Bár valóban én is azon gondolkozom hogy valamelyik Windows komponens hiányzik, vagy pont hogy összeakad, de nem tudom melyik, mert az otthoni gépemen is ugyan ez a felállás, telepített programok terén is (egyedül a konfiguráció tér el, de ugyanúgy Intel NVIDIA és SSD, valamint másik HDD-n van az Origin) és ott működik.
-
genndy
addikt
válasz
Milkoma
üzenetére
Nem valami Windows komponens hiányzik? Tedd föl hozzá az összes frissítést amit felajánl.
Illetve nem kevés a hely a vinyón? (nem csak ahol az Origin van, hanem a C:-t is nézd meg, szerintem mindenáron oda akarja leszedni a telepítőt). Illetve Originen is nézd meg a könyvtárakat, állítsd be, indítsd újra. -
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést kérek a dupla hozzászólásért, de gondoltam ismét jelzem, hogy még mindig fennáll a jelenség. Most a Windowst is újra telepítettem és még a tűzfalat sem kapcsoltam be, de továbbra sem tudok letölteni. Valamint még mindig 10 másodpercenként felugrik az UAC ablak, hogy rendszergazdai jogosultságok kellenek. ezt az egyet tudtam úgy megoldani, hogy kompatibilitás módnál bekapcsoltam a rendszergazdai futtatást.
Még azon gondolkozom, hogy az a gond, hogy másik partícióra telepítettem, mint az operációs rendszert, de érdekes módon így korábban működött és a Steamnek semmi baja mivel megfelelő jogosultságokkal rendelkezem a meghajtóra. Tényleg nem tudom mi lehet a gond

Továbbra is ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy mit lehet még ezzel kezdeni!
Köszönöm szépen!
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Egy számomra érdekes jelenséggel állok szemben. A tegnapi nap folyamán raktam fel egy teljesen friss WIN 7 SP 1-et (Új gép) Feltettem az origint, be is jelentkeztem, de mikor próbálnék letölteni játékot ezt az üzenetet kapom.

Elsőre az a jelenség tűnt fel, hogy fél percenként felugrik az UAC, hogy rendszergazdai jogosultságok kellenek a programnak. Kompatibilitás módban beállítottam, hogy mindig rendszergazdaként futtassa, így már nem ugrik fel az ablak, de továbbra sem tölt le semmit. Az UAC-ot is kikapcsoltam már és az Origint is újra telepítettem, de továbbra is a leírtakat tapasztalom. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt?
Megjegyzés.: Az Origin ugyan azon a partíción található mint a Steam (korábban is így volt), de a Steam megfelelően működik, tudok letölteni.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
dorrme
csendes tag
sziasztok!
bf3-at keresek,csere érdekelne leginkább..
írjon pü-t akinek van
üdv -
asvald
senior tag
Üdv!
Volna egy olyan gondom , hogy megváltoztattam az origin nevem ,és ettől a pillanattól kezdve nem enged be BF3-ba kidobja , hogy valami baj van .. Ez mitől van ? Megnéztem az email-t hátha küldtek valami értesítést / megerősítő emailt. de semmi ..
Megköszönném ha valaki tudna segíteni
Ui: Közben megjavult, ahogyan leírtam bánatom

-
batman91
őstag
Nálatok is behalt az Origin? Mert engem nem enged fel ezzel: online bejelentkezésre jelenleg nincs lehetőség és még a hivatalos oldal sem töltődik be rendesen. Karbantarás lehet?
-
peterm711
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
User error
na ez most érdekes, mert a játék mappák ott vannak, csak a hát a tartalmuk 5 MB, amit nem értek hogy ez hogy lehet, csak win reinstall volt, és ez egy másik hdd-n van, remélem nem haldoklik, nem mai darab. -
peterm711
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csinálhatok vele akármit, újratölti az egészet. 19 GB-ot ír, és húzza ugyanabba a mappába, okos
steam-nél nem volt ilyen probléma. -
FZsolt15
aktív tag
Sziasztok!
Nektek is lassan tolt le az Origin? kb. 1MB/s -
kigyi_23
addikt
válasz
bigyo108
üzenetére
1-1 alkalommal nekem is volt ilyenem amikor beragadt a felhasználóm, mondjuk gyors újraindítás alkalmával. Valamiért nem sikerült kilogolnia és lehetséges, hogy az időtúllépést az SSD beelőzte
Apró szerverhiba miatt ez néha előfordulhat, ha többször is előjön a hiba akkor változtass a biztonság kedvéért egy jelszót, mert az már gyanús. -
bigyo108
aktív tag
Üdv.
Az miféle hibaüzenet, hogy belépéskor azt írja, hogy lehet valaki más használja a fiókot .
Nemtudom értelmezni .Statikus IP-n beregadhat valami ?
köszi előre is .
-
peterm711
aktív tag
Üdv!
VGA csere miatt újra kellett telepítenem a win-t, és most olyan gondom van, hogy ismét le kell tölteni a játékokat, ha játszani akarok. Hiába állitom be, hogy a my games mappában keresse őket, nem látja őket. Lehet ezzel valamit csinálni, vagy töltögessem le újra?
-
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Mitől lehet, hogy a Crysis3 ból hiányzik a "felhőtárolás" rész (maga a komplett menürésze a játék / info résznél), de BF3 és BF4 be meg ott van pl :S

-
Meriem
újonc
Ok,mit kell tennem hogy ezt a hosts dolgot a helyére tegyem,sajnos én nem vagyok jártas ezekbe a dolgokba,egyszerűen szeretnék játszani a megvásárolt játékommal. Valaki???

-
Meriem
újonc
Sziasztok,segítséget szeretnék kérni.Megvettem az eredeti Sims3 játékot,feltelepítésnél automatikusan telepítette az Origint is.Nem volt probléma semmivel tudtam hozzá letölteni is meg játszani is vele,aztán egyszer kiírta hogy nem lehet csatlakozni az Origin szolgáltatáshoz,és azóta a játékot se indítja el.Kikapcsoltuk a tűzfalat,nyitottunk új portokat,újratelepítettük és nem jó!Tud nekem valaki segíteni? Előre is köszi! M!
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Dobozos NFS Shift-et be lehet regelni Origin-be?
Elfogja fogadni a kódot? -
batman91
őstag
Csak nem nálam.

-
batman91
őstag
Helló!
Folyamatosa azt az üzenetet kapom kb. 5-15 perc játék után, hogy: you were disconnected from ea online (1). Tegnap nem volt semmi baja, ma meg elkezdte a hülyeséget.
-
X Factor
addikt
válasz
üzenetére
Inkább azt nem értem h. ha egyébként kovy29 által említett workarounddal megoldható, akkor miért nem lehet alapból implementálni egy ilyen szolgáltatást.
Mióta terjednek az SSD-k szvsz egyre nagyobb igény van ilyen jellegű dolgokra.
Ezt nem is tudtam, bár kb másfél éve használom aktívan a steamet.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A steam 9+ évig csak oda engedett telepíteni ahová a kliens volt, egy 2012-es frissítés óta tudod változtatni.
Ezzel szemben ez az Originen kezdettől fogva állítható (igaz nem játékonként, de valljuk be ez azért egyedi eset, de ugyanúgy gond nélkül megoldható)... -
X Factor
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszönöm

Bár nem értem, miért nincs egy olyan opció mint a Steamben, h. játék telepítése előtt rákérdez.
-
X Factor
addikt
Sziasztok,
Azt meglet oldani h. 1-1 játék külön mappába települjön, vagy az összes Origin címnek egy mappán belül kell lennie?
Bf4-et raknám egy külön SSD-re, minden más maradhatna a HDD-n.
-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
>Betudod aktiválni,
Így igaz!
>de az angol verziót fogja nem pedig a magyar feliratosat.
Tévedés! Az összes nyelvi változat engedélyezve van benne! Ha magyar nyelven szeretnénk vele játszani, akkor a telepítés megkezdése előtt magyar nyelvűre kell átállítani az Origin klienst. Így a magyar nyelvű változat fájljait tölti le.
Viszont a Magyarországon forgalmazott változatban kizárólag a magyar, lengyel és orosz nyelv van engedélyezve. Ezt a változatot nem tudjuk "gyárilag" angol nyelvűre átállítani.
-
törölt tag
Sziasztok!
Amazonon elég jó áron tolják a Sim City-t. Ez itthonról is használható kódot ad, vagy csak USA accounttal lehet beváltani?
-
Hunork
veterán
Üdv!
Hát azért az élet nem áll meg 1 fiók feltörés után sem...

Egy fontos információ, hátha másnál is próbálkozik: Satanas2304 felhasználó valamit el akart követni, alattomosan, a reklamációja az én email címemre érkezett. (konkrétum nem volt, csak hogy vették, és intézkednek) Mindez december 15-én történt. Nálam minden rendben, azóta a BF4 is vígan feltelepült.
Hála Istennek, a korábbi belorusz mizéria miatt a fiókom 2szeresen van védve, és hála a magyar EA support-nak, még záradékkal is el van látva, dobozos játékaim fényképével, szériaszámokkal, plusz biztonsági kérdéssel, így semmit nem tehetett.
De azért TI is figyeljetek, eleve tiltsátok le a kliensben ezt az arcot!
Még egyszer: Satanas2304 Óvakodjatok tőle!
-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
igen, jól van még fáradt vagyok
-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
erre nem gondoltam XD

-
afrojack1
senior tag
hali
ma ünnepnapon el tudnám érni az ügyfélszolgálat telefonon ?B.Ú.É.K
-
@rglaaf
veterán
válasz
dejaris
üzenetére
Sőt néha jobbak mint egy AAA-s cim , egyébként most karácsony előtt tényleg fillérekért lehetett venni játékokat BC2 1euro volt, L4d2 ingyé adták, cs-go fillérek szintén, meg nem is beszéljünk a rengeteg Humble Bundle-ról, szóval ha valaki akar fillérekből multizhat jó nem az új cod-t bf-t de nemááá hogy warezzal vacakolunk
-
csaba951
veterán
De ennek mi értelme van? Vedd meg őket eredetiben! Ha nem telik rá, akkor menj át valamelyik barátodhoz, akinek megvan és játsszál ott. Ha ilyen sincs, akkor most Steamen 1000-2000 Ft körül egész jó játékokat lehet kapni. Játssz azokkal, amíg ezeknek is lemegy az ára! Ha nincs ennyi pénzed sem, akkor gondolkozz el rajta, hogyan-mivel tudnál pénzt keresni!
-
SityiSXT
őstag
És most mit is szeretnél pontosan?
-
Zoli133
addikt
-
pilota
tag
Helosztok olyan segitség kéne az origonal kapcsolatban,hogy felraktam a call of duty ghost a need for speed rivals need for speed mostwantedet és mindegyiknél aztirjaki,hogy a játék nemjelentmeg ezt miért csinálja a kliens és nemtudok szerverhez kapcsolodni.
-
DonThomasino
veterán
Játék közben hívható origin panelre órát nem lehet varázsolni?
Úgy mint a steamnél. -
horvathd
aktív tag
válasz
DomHUN1108
üzenetére
A topik összefoglalójában benne van a magyar ügyfélszolgálat telefonszáma, ők tudnak segíteni a fiókok összevonásában.
-
DomHUN1108
újonc
válasz
horvathd
üzenetére
Jó rendbe már rá jöttem...
akkor ez:
Sziasztok!
Óriási segítséget szeretnék kérni!
Nem erre a fiókomra szerettem volna aktiválni a Fifa 14-et hanem egy másikra amin mindegyiket használom, de ez egy régi fiók amin nincs is játék csak ugye a fifa mert ide aktiváltam véletlen.
MEGVETTEM!
Nem lehet átrakatni a másik fiókomra??
Tudom is bizonyítani megvan a doboz, sorozatszám, cd,.
Előre is köszönöm mindenkinek -
horvathd
aktív tag
válasz
DomHUN1108
üzenetére
Melléklet lemaradt. Egyébként olvass vissza, az elmúlt pár hozzászólásban a két leggyakoribb hibaok ismét előjött.
-
DomHUN1108
újonc
Sziasztok!
Óriási segítséget szeretnék kérni!
Nem erre a fiókomra szerettem volna aktivélni a Fifa 14-et hanem egy másikra amin mindegyiket használom, de ez egy régi fiók amin nincs is játék csak ugye a fifa mert ide aktiváltam véletlen.
MEGVETTEM!
Nem lehet átrakatni a másik fiókomra??
Tudom is bizonyítani megvan a doboz, sorozatszám, cd,.
Előre is köszönöm mindenkinek -
csaba951
veterán
válasz
Skyvolker17
üzenetére
Bármelyik hivatalos munkanapon hívhatod őket. BF4-el nem tudom mit csinálna. Én már öreg vagyok!

-
Skyvolker17
újonc
Köszönöm a gyors választ!!!!

17 éves vagyok tehát kiskorú de a felhívom őket és azt mondom, hogy nagykorú vagyok akkor azt elfogadják vagy bizonyítani kell? És ezt hívjam Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550?És gondolom már csak jövőre tudom ezt elintézni.
Ha így hagyom akkor pl.
f4-et ne is vegyek, mert úgy se engedi feltelepíteni? -
csaba951
veterán
válasz
Skyvolker17
üzenetére
Ilyen akkor van, ha kiskorú vagy! Ha tényleg az vagy akkor nincs mit tenni. Ha elmúltál már 18, akkor meg hívd fel az EA Ügyfélszolgálatot, segíteni fognak! Telefonszám a fórum Téma összefoglalójában!
-
Skyvolker17
újonc
Olyanban kérnék segítséget, hogy Origin-en egyetlen egy játékom a SimCity amikor azt márciusban hozzá adtam akkor még minden rendben volt(legalábbis úgy emlékszem), na de mondom a problémám letöltöttem androidra a FIFA 14-et, be akartam lépni ott az Originembe, de kiírta, hogy rossz e-mail vagy jelszó, megnézem az Origin kliensbe PC-n ugyan azokkal az adatokkal betudok lépni, megnézem a honlapon ott meg nem.Megkérdezem egy haverom, hogy neki működik-e, ő is csak bénának nézett de átjött és ő se tudott semmit csinálni, beléptünk az ő felhasználójával és neki alapvetően több lehetősége volt.Nekem csak játékaim fül van,meg a bal felső sarokban az Origin logó mellett csak ORIGIN és Súgó fül van, a nevem mellett nincs a képem és a nevemre se tudok rákatolni,beállításaim is csak úgy tudom elérni,ha SimCityre rámenve rámegyek arra a barátomra akinek megvan a játék és az ő barátlistáján magamra, ja és majdnem elfelejtettem a többi ember engem offline-nak lát pedig van netem.
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
gabor9991
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Na igen ám, csak amikor mókoltam a letöltött simcityvel akkor 10990 volt a multinál az eredeti játék.
Most meg 5000 volt, így meg is vettem.
Ennyi, vagy még picit olcsóbb lenne minden normális játék, nem érné meg tört játékokkal fél napokat szórakozni és kínlódni, hogy működjenek. -
-
gabor9991
addikt
Sziasztok.
Olyan kérdésem van, hogy elképzelhető az a helyzet ami nálam van, hogy a store.origin.com oldal nem elérhető egész nap?
Létrehoztam egy új profilt, kaptam emailt, hogy sikeres a regisztrációm és töltsem le az origin klienst a linkre kattintva.
Rákattintok és ezt dobja a chrome és az explorer is:Ez a lap nem jeleníthető meg
•Ellenőrizze, hogy helyes-e az internetes cím (http://www.origin.com ).
•Keressen rá a lapra a keresőprogramban.
•Néhány perc múlva frissítse a lapot.Végig próbáltam minden elérhetőséget ami az emailben volt (https://help.ea.com) és egyik sem működik.
Gyakorlatilag elérhetetlenek a gépemről.Elképzelhető, hogy ennyire túlterheltek
?Vagy az én gépemen van valami? -
pils00
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem a rendszer "c"re , hanem az origin által használt partició-ra "meghajtóra" gondoltam.
Nem a tutit akarom mondani, csak engem is meglepett hogy a "E" meghajtón csinált magának mappát.

-
pils00
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hali!
A letöltési "Program Files (x86)" mappát az origin által használt meghajtóra teszi.
Lehet hogy nem ua..?
Nem megoldásként yrtam, csak egy gondolat.
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ha jól tudom akkr kiírja, hogy ennyit töltene le, majd ez után mikor el is kezdené ráeszmél, hogy már megvan. Tehát ha jól sejtem csak egy "tovább" választott el a sikertől.
-
DonThomasino
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kiírat hogy letölt 25Gb én meg mondtam neki hogy NÚ.
Csak a games könyvtárat tallóztam be.Tehát akkor azt ahol a games van ?
Többi megy magától. -
válasz
DonThomasino
üzenetére
És vártál is egy kicsit hogy megnézd valóban le is tölti vagy csak kiírja és közben a HDD-n molyol?

Ja és mit "tallóztál be", magát a játék könyvtárát, vagy egyel feljebb? Mert ugye eggyel feljebbit kell megadni, és azon belül a játék könyvtárak már az Origin automatikus kezelése alatt vannak. (nem ez a hiba?
) -
DonThomasino
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem másoltam semmit sehova.
Megadtam neki azt az elérési útat ahova korábban települt.
Rákattintok letöltésre kiírja hogy 25GB mint ha nem érzékelné... -
válasz
DonThomasino
üzenetére
Mit értessz az alatt, hogy betallóztad?
Amugy attól még hogy visszamásolod újra el kell indítani a letöltéseket/telepítéseket minden játéknál.
Csak mivel érzékeli hogy már le van töltve pár fájl, azokat nem szedi le csak ellenőrzi gyorsan.Feltéve hogy ugyanaz a könyvtár van megadva a kliensben is mint ahova másoltad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Bittorrent topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- OpenWRT topic
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Dell 3490 Intel i5-8250 laptop (hibás)
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

steam-nél nem volt ilyen probléma.

f4-et ne is vegyek, mert úgy se engedi feltelepíteni?