Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
válasz
cashback
üzenetére
Nem tudom én 12k-ért vettem megjelenéskor a BF4-et üzletben, azóta ott figyel originben a game és a tokban a blokkom. Prémiumot a tavalyi playiten vettem ha jól emlékszem 8k-ért. Természetesen annak is megvan a blokkja a tokban. Úgy vagyok vele, hogy inkább kiadom a normális árat érte és nem vállalom be, hogy olcsóbban megvegyek egy esetleg lopott kártyával vásárolt keyt, amit bármikor visszavonhatnak kártalanítás nélkül.
1-2 ilyen vásárolt játékom van Steamen (a közel 300-ból) amiket nem közvetlenül a steamtől vettem, de azokat mind ismert tradertől vettem itt phn, pl. Danih-tól. A tőle vett játékok a mai napig aktívak steamen.
Ritkábban veszek inkább játékot, de megbízható forrásból.Tudom ezzel nem segítettelek ki, de mást talán igen. Ne vegyetek megbízhatatlan idegentől semmit.

-
Rent
senior tag
válasz
Totalgear
üzenetére
Ezt már korábban kifejtették, hogy nem kell hozzá bankkártya, létrehozol egy paypalt (pár kattintás), besétálsz akármelyik bankba és utalsz megfelelő összeget a kis paypalodra. Se kártya nem kell hozzá se semmi. Nem ingyen kéred persze.. Biztos sokaknak van szüksége 3 napos meghívóra, bétára meg 0,1 eurós kártyára.

-
Rent
senior tag
válasz
Totalgear
üzenetére
Mondjuk mi lenne ha megszánnád te a barátodat 5 dolcsival és még a többi játékot is megkaphatná?! Nem jó ötlet?
Tudom mire gondolsz, mekkora érzéketlen bunkó vagyok és miért nem evidens számomra, hogy 5 nap reges idegenek barátainak adjunk ngyen bf3 kódot.
www.humblebundle.com
Felmész megveszed a pakkot 5 dolcsiért és annak ajándékozod akinek akarod.Korábbi posztodra válaszolva pedig a RO Guest Pass az egy vendégbelépő! Ez azt jelenti, hogy kapsz kb. 2 ilyet ha megveszed a játékot (ami múltkor kb 1 dollár volt red orchestra complete pack vmelyik oldalon) szóval 1 dolláros pack 1 játékához kapott 2 ingyen 3 napos próbakulcsból 1-et akarsz megetetni 2-3 dollár értékben? MIVAN?
-
Rent
senior tag
nah airborne eltávolítás és újratelepítés megoldotta az indítási gondot, a játék megy, bár ez a hibaüzenet felettébb vicces.
[link] -
Rent
senior tag
uninstall, most újra letöltetem vele és meglátom lesz -e valami. Max felhívom őket valamelyik nap.

-
Rent
senior tag
Hali! Tegnap megvettem Origin Store-ban a Medal of Honor Airborne-t telepítés után nem tudom indítani, mert azt írja jelentkezz be az EA azonosítóval majd mind1 mit írok be a válasz, hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez, próbáljam meg később....
anno volt gondom amazonon vásárolt full nfs packkal akkor a magyar support megoldotta pogo reg + összekötés meg mittudomén, na de az hogy a store-ban vásárolt játék szórakozzon?!?!?
Valakinek van valami ötlete rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Synology NAS
- ASUS notebook topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest