Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-02-19 17:17:02

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6251) cousin333 válasza Sas madár (#6244) üzenetére


cousin333
addikt

Na, akkor nemzetközien: Ctrl+F12 ;], balról a második fül (magyarul jobb híján Mágus néven fut...). Amit ide beírsz, azt felajánlja a megfelelő helyeken, illetve a tartalmát gyorsan beszúrhatod egy tetszőleges beviteli mezőben.

Amire figyelj, mert gyakori probléma: a megjegyzett jelszavakat nem ajánlja fel, ha elkezded begépelni, hanem a beviteli mező sárga keretet kap. Ekkor Ctrl+Enter-rel tudod "beíratni" a szükséges adatokat. Ha több fiók is tartozik egy oldalhoz, akkor feldob egy listát, amiből választhatsz.

"We spared no expense"

(#6252) cousin333 válasza body007 (#6250) üzenetére


cousin333
addikt

Még egyszerűbb, ha a címsorba bemásolod, hogy:

opera:config#BitTorrent|Enable

A legfelső bejegyzés mellől kiveszed a pipát, majd a Mentés gombra kattintasz...

"We spared no expense"

(#6253) cousin333 válasza Tom5 (#6237) üzenetére


cousin333
addikt

Ne böngéssz teljes képernyős ablakban :) Amúgy tényleg userJS, bár nem tudom, melyik. Vagy tartsd nyitva az oldalsó paneleket :D

[ Szerkesztve ]

"We spared no expense"

(#6254) Sas madár válasza body007 (#6249) üzenetére


Sas madár
őstag

Köszönöm szépen.
Valamennyire javított a helyzeten de nem olyan mint a régi... :R

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

(#6255) Sas madár válasza cousin333 (#6251) üzenetére


Sas madár
őstag

Több telefonszámot hogyan tudok megadni?
(kevés ,több számot kellene beírnom)

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

(#6256) Sas madár válasza cousin333 (#6251) üzenetére


Sas madár
őstag

Mármint arra akarok utalni én csak a netről írok sms-eket és ugye több telefonszámnak kellene opcióban lenni nem 3-4nek.

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

(#6257) Sk8erPeter


Sk8erPeter
nagyúr

Tulajdonképpen mi az oka annak, hogy az Opera nem Office-kompatibilis? (9.64)
Ha egy-az-egyben másolok ki oldalakat (Ctrl+C, Cltr+V), akkor a képeket nem teszi be, a formázást nem veszi figyelembe (betűtípus, stb.).
IE-vel, Firefox-szal, Google Chrome-mal nincs ilyen gond, dehát ugyebár én Opera-fan vagyok... :D

Meg fogják ezt oldani a későbbi verziókban?

Sk8erPeter

(#6258) Penge_4 válasza Sk8erPeter (#6257) üzenetére


Penge_4
veterán

Nem a kompatibilitással van a baj, hanem az Opera eleve plain/text-ben másol a többi böngésző meg rich text formátumban képekkel, formázásokkal, framekkel, hivatkozásokkal együtt. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, én a plain/text-et pont az Office miatt jobban szerettem, mert nem kellett minden Ctrl+V előtt F2-t nyomnom, hogy ne 36-os csilivili formázású betűtípust szúrjon be, vagy utóformáznom.

Itt van egy userjs (autocopy.js), ezzel már mindenestől másolja az Opera a kijelölt részt.
Egyenlőre még a 10-es alfában sincs ilyen feature, ahogy autofill sem, majd max az Opera 11-ben, ha sokan kérik. Mondjuk ezeket azért opcionálisan választhatóan beletehetnék, ahogy a címsort is átdolgozhatnák, mert az Opera az egyetlen, ami egy szó esetén nem keres rá a szövegre, ha nem írod elé a "g" betűt, hanem 404-et dob.

(#6259) Sk8erPeter válasza Penge_4 (#6258) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Teljesen érthető a magyarázat, köszi! :R
Néha azért éppen jól jön, hogy formázással együtt másolja ki a szöveget, pl. amikor épp az a cél, hogy képekkel és hivatkozásokkal együtt tudjak lementeni pl. egy oldaltartalmat (sokszor van ilyen).
Most az autocopy.js fájlt bemásoltam az általam létrehozott userjs mappába, és be is állítottam a Beállítások - Haladó - Tartalom - "JavaScript beállítások" menüpontban az elérési útját, engedélyezve is van (Javascript engedélyezése előtt ott a pipa - meg a többi előtt is), mégse csinál semmit. Hmm, mi lehet az oka? Pedig állítottam már be korábban pl. Neptunhoz userjs-t (hogy normálisan működjön a Neptun Opera alatt is, valaki megcsinálta az ehhez tartozó js-t is), pontosan ezzel a módszerrel csináltam, akkor működött, ez viszont nem akarja az igazságot. :F

Egyébként én is furcsálltam ezt a címsor-dolgot, amit a többi népszerű böngészőben már mind megoldottak, nem tudom, miért tökölnek ennyit egy ilyen programozási szempontból is halál egyszerű dologgal. :(
Pont ugyanez vonatkozik a plain text vs. rich text választhatóság kialakítására is, egy jobb programozónak ez nem kerül túl sok idejébe, szóval ennek a magyarázata is érthetetlen számomra...

Sk8erPeter

(#6260) Sk8erPeter válasza Sk8erPeter (#6259) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Azóta párszor kijelölgettem sorokat egymás után, és most nem tudom, hogy maga a js bugos, vagy csak az újabb verziókkal nem kompatibilis (pedig egyszer már betettem a jobb klikkes menübe a "Copy text with formatting" menüpontot, nem tudom, az ezzel történt-e), de mindenesetre nem működik normálisan.
Ezt kaptam a használatakor (pl. kétszer egymás után kijelöltem sorokat), először valami default-ot akar letölteni, a Mégse-re való kattintás után pedig szépen befagy a program.

Opera - szar js
hoppá

Azóta kipróbáltam a másik js-t is, aminek a neve csak egy kötőjelben tér el: auto-copy.js.
Az is szar, ráadásul belenéztem a js-be, és valami http://www.febooti.com/scripts/clipboard.swf címről szeretne adatokat bekérni, gondolom erre vonatkozik a hozzászólás, hogy "If data uris were supported in flash, then it'd be better than polling an external server everytime for it."

Sk8erPeter

(#6261) Penge_4 válasza Sk8erPeter (#6259) üzenetére


Penge_4
veterán

Nem tudom akkor, ezt az userjs-t konkrétan nem próbáltam, de Lex1 és Ayush nagyon sok hasznos userjs-t csinált már.

Max annyit tudok javasolni, hogy ha ilyenre szükséged van és nem gyakori és spontán történik a dolog, akkor jobb klikk->Open With->Google Chrome (1 másodperc alatt indul és már tölti is a lapot, nem úgy, mint az FF vagy az IE ;] ), talán a legjobb köztes megoldás. Vagy jelentsd valamelyik My Opera fórumban, hogy gebasz van az userjs-sel és valaki megoldja.

nem tudom, miért tökölnek ennyit egy ilyen programozási szempontból is halál egyszerű dologgal.

Szerintem az lehet a háttérben, hogy az Operák (asztali, mini, mobile...stb) forráskódja nagyrészben megegyezik, ezért már nem olyan könnyű úgy leprogramozni, mintha csak egy asztali böngészőben kéne nekik implementálni egy adott funkciót.

(#6262) pancarditis0


pancarditis0
csendes tag

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
Évek óta használom az Operát, de kb a 9.6-os verziótól kezdve tapasztalok egy "programhibát". Miután az email kezelő részében beállítom a Gmail-es fiókomat, a gmail-re érkezett leveleimet mindig kétszer tölti le, tehát minden email duplán látszódik. Ha törlöm, akkor ismét letölti. Ha elolvasom, akkor nem.
Köszönettel:

(#6263) Penge_4 válasza pancarditis0 (#6262) üzenetére


Penge_4
veterán

Rosszul kezeli az IMAP kliense a Gmail címkés megoldását, így azok a levelek, amik a Gmail fiókodban csak egyszer léteznek különböző címkék alatt, azt az Opera külön levelekként kezeli. Azért szerepel minden levél kétszer, mert egyszer ugye ott van az All Mails-ben, egyszer pedig az Inbox-ban. Ezen felül, ha kettőnél többször szerepel, akkor szűrő alapján kap valami címkét még. Ahány címkét adsz egy levélnek, annyiszor fog szerepelni.

Megoldás, hogy az IMAP beállításoknál kapcsold ki az Inbox-ot és azokat a címkéket, amiket automatikusan megkap a levél (vagy töröld a szűrőt a Gmail fiókodban) és az All Mails-ben olvasd a leveleket, ha onnan törlöd, akkor mindenhonnan törlődik (beleértve a Trash-t is).

Másik (körülményesebb megoldás), hogy ne a Del gombbal töröld a leveleket, hanem fogd meg a törölni kívánt leveleket és húzd át egérrel a Trash mappába. Lehet, hogy az All Mails számlálója még mutatni fogja a leveleket a következő frissítésig, de már a törölt levelek annak megfelelően a Trash-ben lesznek.

(#6264) Sk8erPeter válasza Penge_4 (#6261) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Igen, az Open With-es megoldást már kitaláltam, csak mondjuk ez nem olyan kényelmes.

"Szerintem az lehet a háttérben, hogy az Operák (asztali, mini, mobile...stb) forráskódja nagyrészben megegyezik, ezért már nem olyan könnyű úgy leprogramozni, mintha csak egy asztali böngészőben kéne nekik implementálni egy adott funkciót."

Ez rendben van, de akkor meg nem értem, miért nem lehet külön asztali Operát kiadni addig is átmeneti megoldásként. Annyi, hogy erre felhívnák a figyelmet, és akkor senki nem pampoghatna, hogy na de az Opera mini nem működik korrektül.

Sk8erPeter

(#6265) pancarditis0 válasza Penge_4 (#6263) üzenetére


pancarditis0
csendes tag

Köszönöm a gyors választ, működik a megoldásod, ezer hála :)

[ Szerkesztve ]

(#6266) magich


magich
csendes tag

Üdv mindenkinek!

Őszinte leszek, nem olvastam végig az egész fórumot, ezért nem tudom, hogy volt-e már ilyen kérdés, mindenesetre most felteszem nektek. A problémám, hogy a 9.64-es Opera olyat produkál, hogy mikor elmentek egy fájlt SAVE AS...-zel, akkor noha elmenti, de a kiterjesztést lefelejti róla. Pontosabban ahogy észrevettem, csak akkor, amikor megváltoztatom a fájl nevét. A fájlnév alatti mezőben ott van, pl. hogy *.exe de ha átírom a fájl nevét, akkor azt már nem csatolja hozzá. És ha egy olyat mentek le, hogy Winrar 3.80, akkor a kis okos generál egy olyan fájlt, aminek a neve a Winrar 3, a kiterjeszétese meg a 80. Minden további olyan fájlnál, ahol pont van a fájlnévben, így viselkedik. Tudtok erre valami orvoslatot? Nagyon szépen köszönöm.

(#6267) Sk8erPeter válasza magich (#6266) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

A legegyszerűbb úgy áthidalni ezt a problémát, hogy amikor lemented pl. a valami.exe fájlt, akkor ugye megjelenik a fájlnévnél a "valami", a fájltípusnál meg a *.exe, de te a fájlnévhez ennek ellenére is beírod még a .exe-t. Így lesz valami.exe a neve. :D
Na, ebbe jól belebonyolódtam, a lényeg, hogy írd a fájlnév mögé még a kiterjesztését is, akkor tuti úgy menti le. Egyébként engem is rohadtul zavar néha ez a hülyesége az Operának, én is sokszor tapasztalom. (utólag meg kereshetem ki a fájlt, és nevezhetem át :U)

Sk8erPeter

(#6268) magich


magich
csendes tag

Hát ja, általában én is így csinálom, mármint hogy utánaírom (ha épp nem felejtem el, mert azt gondolom, hogy így közel, a sci-fikben látható, 2009-re repülő autókat idéző fejlődéshez ez már nem kéne, hogy gondot okozzon).

(#6269) copin válasza Sk8erPeter (#6260) üzenetére


copin
őstag

Néha nálam is előfordul ez a default-os ablak. Viszont ha hirtelen leáll az oprah, akkor nem kér bocsánatot a vindóz. Ez gondolom a beállításaim miatt van. A fájlok kiterjesztései pedig nálam megmaradnak, bár nálam elég gyakran át kell nevezni a fájlokat. Ez a kisebb gond, mert gyakran a shift-jis-t sem ismeri fel az oprah, ami azért elég bosszantó tud lenni, mert ha a nemzeti karaktereknél választom ki az auto váltást, akkor rondák lesznek a karakterek (szétcsúsznak).

(#6270) Sk8erPeter válasza copin (#6269) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Nem nagyon értem, hogy bizonyos dolgok egyeseknél mennek, másoknál nem, lásd kiterjesztés-dolog... :U (Pedig nem én b@szom el...)
A default-os ablakot meg én nem fogadom el, azért nem teszek fel egy js-t, hogy egyszer működjön, máskor meg egyszerűen megszakítsa az Operát...

Sk8erPeter

(#6271) Penge_4 válasza copin (#6269) üzenetére


Penge_4
veterán

Viszont ha hirtelen leáll az oprah, akkor nem kér bocsánatot a vindóz. Ez gondolom a beállításaim miatt van.

Vagy azért mert le van tiltva a hibabejelentő ablak a registryben, vagy azért mert Opera 10-et használsz, ahol a crash log bevezetése óta már csak kiírja, hogy crash, aztán crash van neki. :DDD
Ez annyiból jó, hogy a béta cuccok nem rontják le a Vista stabilitás indexét, ami megcsodálható a Win+R->perfmon->Reliablity monitor résznél, de amúgy semmi jelentősége.

(#6272) CivicEsi


CivicEsi
aktív tag

Hello.
Tudom, hogy láma kérdés, de nem szeretném végig olvasni a teljes fórumot emiatt.
Az Opera 9.64 es verzió hol tárolja azt a 3 fájl-t, és mi a nevük, amiket egy másik gépre be kell tenni szintén nem tudom melyik mappába, hogy a kedvenceim, jelszavaim, ugyanazok legyenek az új gépemen.
elörre is köszi

ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza

(#6273) Penge_4 válasza CivicEsi (#6272) üzenetére


Penge_4
veterán

c:\Documents and Settings\<felhasználóneved>\Application Data\Opera\Opera\profile\

A könyvjelzőket a bookmarks.adr, a jelszavakat pedig a wand.dat fájl tárolja. Az egyéni beállításaidat pedig az opera6.ini

(#6274) CivicEsi válasza Penge_4 (#6273) üzenetére


CivicEsi
aktív tag

ezerköszönet uram, a gyors és kielégitő válaszért :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R

U.I: nekem olyanom, hogy buukmarks.adr nincsen, ebbe a könyvtárba.
Én ezeket látom:

[ Szerkesztve ]

ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza

(#6275) Penge_4 válasza CivicEsi (#6274) üzenetére


Penge_4
veterán

Ja, bocs. A 10-es alfa profilját néztem, mert nemrég megváltoztattak pár nevet, így lett az opera6.ini-ből is operaprefs.ini. Nálad akkor opera6.adr a fájl neve.

[ Szerkesztve ]

(#6276) copin válasza Penge_4 (#6271) üzenetére


copin
őstag

Na nem mintha hiányozna, mivel ugyse használnám semmire.

(#6277) Penge_4


Penge_4
veterán

Nem tudna valaki ebből az userjs-ből olyat csinálni, hogy ne rakja tele a képernyőt a "Repopulate" kis izével, hanem automatikusan helyettesítse be az elmentett szöveget?

Már az összes böngésző (IE8 is) vissza tudja állítani a gépelt szöveget tab bezárás, böngésző bezárás/kifagyás és oldal elkattintás után, az Opera meg mióta bevezették az új history reload megoldást, azóta az opera:config-ban visszaállítva a régire sem tölti már vissza. :(

(#6278) Sas madár


Sas madár
őstag

Sajnos a Mágusban nem tudok annyi admin nevet és telefonszámot írni mint amennyit szeretnék ...tudja erre valaki a megoldást?
Kevés a rubrika és nem ajánl újat.

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

(#6279) Penge_4 válasza Sas madár (#6278) üzenetére


Penge_4
veterán

Használhatsz rá autofiller userjs-t is vagy a telefonszámokat/neveket beszúrhatod a jobbklikk -> Insert Note opcióval, miután a jegyzetekben eltároltad őket.

(#6280) Penge_4 válasza birno (#6115) üzenetére


Penge_4
veterán

Na egy opera6.ini update után én is sikeresen kinyírtam a középsőklikkes gombmegnyitást. :((( De szórakoztam egy kicsit a beállításokkal és találtam egy félmegoldást.

Ctrl+F12->Advanced->Shortcuts->Mouse Setup (csinálj egy másolatot először, ha még nem szerkesztetted, mert az eredeti írásvédett, majd a másolatot szerkeszd a következőképp):

Nyisd meg, gyorskeresőbe írd be "button" vagy keresd meg az Advanced->Button Widget részt, itt készíts egy új bejegyzést, "Input context and shortcuts alá írd: "Button3" az "Actions" alá pedig "Click button"
Ha ez kész, akkor mentsd el a beállításokat, válaszd ki a másolat egérbeállításokat miután bezáródott az ablak és klikkelj próbaképp bármely olyan gombra, ami könyvjelzőt tartalmaz és nem a személyes sávon van, hanem például az URL sávon a címsor mellett.

Az egyetlen hibája a dolognak, hogy a "Reuse"-tól függetlenül mindig az aktuális tabon nyitja meg, illetve ha a gomb több URL-t tartalmaz, akkor az elsőt az aktuális tabon nyitja meg. Próbálkoztam az & paraméterrel is, de nem jött össze. Így viszont akár balklikkelhetek is.

Másik megoldás ugyanerre a problémára: fogod a könyvjelzőt, amit majd később ráhúzol a kívánt eszköztárra, de előtte megnyitod és az URL-t a JavaScript kódba szerkeszted bele, így: javascript:window.open('IDE_ÍRD_AZ_URL-T'); majd ezt húzod rá az eszköztárra. Ennek hátránya viszont, hogy így már minden esetben új tabon fog megnyílni.

Jól halad az Opera. Lassan kiölnek belőle minden olyan funkciót, ami más böngészőkben megoldhatatlan volt. Először a shift+klikk/ctrl+shift+klikk-es beállítások módosításának lehetősége, utána a shift-es megerősítős eszköztárra húzás, most meg ez... :(

(#6281) Sas madár válasza Penge_4 (#6279) üzenetére


Sas madár
őstag

Már próbálom is ...köszi.

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

(#6282) Sas madár válasza Penge_4 (#6279) üzenetére


Sas madár
őstag

"Insert Note opcióval, miután a jegyzetekben eltároltad őket."
Ezt esetleg elmondanád magyarul is ugyanis a jobb klikkes esetben is a mágust hozza ahol nincs elég hely.. :N
Hol vannak vagy hol tudok ilyen jegyzetet csinálni?

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

(#6283) frankie!


frankie!
őstag

Sziasztok! A opera6.ini fájlnak (ha a szinkronizációt nem akarom, vagy nem tudom használni) működnie kell akkor is, ha átmásolom egy másik gépre? Mert így nekem nem fut megfelelően az Opera azon a gépen amire másolom, még az opera:config-ot sem tudja betölteni. A szinkronizáció jó ideje sajnos nem működik a fő gépemen. Ennek mi lehet az oka?

[ Szerkesztve ]

(#6284) cousin333 válasza Sas madár (#6282) üzenetére


cousin333
addikt

Jobbklikk a mezőben, legfelül van a személyes adatok beszúrása. Alatta pedig a jegyzetek beszúrása...

A jegyzeteket a Jegyzetek oldalsávon (F4) tudod elérni (és írni), emlékeim szerint alapból be is van kapcsolva.

[ Szerkesztve ]

"We spared no expense"

(#6285) cousin333 válasza frankie! (#6283) üzenetére


cousin333
addikt

Ha nem a legfrissebb előzetest (b1413) használod, akkor működnie kellene, feltéve, hogy:

- jó opera6.ini-t írtál felül :)
- és ezalatt nem ment az Opera, vagy újraindítottad utána
- a másik verzióban nincsenek elállogatva az elérési utak*
- mittudomén :))

A szinkronizáció akkor sem megy, ha egy Portable verzióval próbálkozol? Hibakonzol mond valamit?

* erről jut eszembe, hogy elvileg ez a fájl tárolja az elérési utakat, szóval ha azok nem azonosak (márpedig ez sanszos az esetleg eltérő profil/felhasználói név miatt), akkor lehetnek belőle problémák

"We spared no expense"

(#6286) h_143570 válasza frankie! (#6283) üzenetére


h_143570
addikt

A szinkronizacio sajnos megszokot halni, ilyenkor egy uj profil letrehozasa szokot segiteni. Ez foleg a beta verziok kozoti ugrasok miatt fordul elo.

(#6287) cousin333 válasza h_143570 (#6286) üzenetére


cousin333
addikt

Nekem 1-2 ismert(!) bugot leszámítva, ami egyes buildeknél előjött, soha nem volt gondom a szinkronizálással, pedig a 9.5 első előzetese óta használom, és szinte minden előzetest feltettem azóta...

"We spared no expense"

(#6288) h_143570 válasza cousin333 (#6287) üzenetére


h_143570
addikt

Sajnos nekem egy accountom igy ment tonkre.

(#6289) Sas madár válasza cousin333 (#6284) üzenetére


Sas madár
őstag

Kipróbálom köszi szépen.

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

(#6290) Sas madár válasza cousin333 (#6284) üzenetére


Sas madár
őstag

Aham..már értem mire gondoltatok de ez így nagyon macerás ugyanis hiába kezdem el beírni nem helyettesíti be csak több klikkel lehet elérni a jegyzet részeket

Akkor a mágusban csak azt a pár helyet lehet használni és ennyi.?..nem kasa

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

(#6291) Penge_4 válasza cousin333 (#6285) üzenetére


Penge_4
veterán

Ha már így megváltoztatták a profilokban lévő fájlok neveit, nem lett volna hülyeség az operaprefs.ini-ből kigyomlálni az elérési útvonalakat, hogy később azt is lehessen szinkronizálni, mert csak a gépfüggetlen beállításokat tartalmazza, az elérési útvonalak meg kapnak egy külön fájlt.

(#6292) Penge_4 válasza cousin333 (#6287) üzenetére


Penge_4
veterán

Nekem az egyéni keresőket nyírta ki állandóan 2-3 builddel ezelőtt, hirtelen arra lettem figyelmes, hogy csak egyetlen Google kereső van a keresőknél, a többi eltűnt.

Komolyabb problémám nekem sem volt szerencsére, a 9.5 előzeteseinél voltak nagyobb bugok a szinkronizációban.

(#6293) cousin333 válasza Penge_4 (#6292) üzenetére


cousin333
addikt

Na, kellett nekem dícsérni. :) Ma az egyik gépen azzal fogadott, hogy minden kereső a Google-ban akart keresni. Néhányat újraalkottam közülük. A másik gépen megjelentek a gyári alapértékek, meg azok, amiket "újraalkottam"... a többi sehol. Cöcöcö...

Ráaádul egyes helyeken nem megy a keresőkészítés sem.

"We spared no expense"

(#6294) Penge_4 válasza cousin333 (#6293) üzenetére


Penge_4
veterán

Ráaádul egyes helyeken nem megy a keresőkészítés sem.

De itt még a szűz telepítésű 9.64-ben sem, úgyhogy valószínűleg az oldal tiltotta le a lehetőségét. Ilyenkor bezzeg gondolnak az Operára (is), amikor le kell tiltani valami lehetőséget, de amikor optimalizálni kell, akkor nem. :U

(#6295) copin válasza cousin333 (#6293) üzenetére


copin
őstag

Opera link nem segített? Mit jelent az a "cöcöcö"?

(#6296) copin válasza cousin333 (#6293) üzenetére


copin
őstag

[link] [link] Nagyjából ugyanaz.

(#6297) cousin333 válasza copin (#6295) üzenetére


cousin333
addikt

"Opera link nem segített?"

De! Attól tartok, éppen az terjesztette el a kórt... :D A neten meg nem lehet szerkeszteni a keresőket. :(

"Mit jelent az a "cöcöcö"?"

A hangutánzó "Ccc" fonetikus verziója, kábé ennek felel meg: :(

Ami az ominózus keresőt illeti: az Advanced search már működik, ami azt jelenti, hogy nem diszkriminál az oldal. De régen valahogy ezt is felvettem a listába, de már nem emlékszem, hogy akkor is az Advanced volt, vagy akkor még működött a gyári... :F

[ Szerkesztve ]

"We spared no expense"

(#6298) Gondar


Gondar
tag

Csak nekem tűnik úgy hogy az opera legújabb verziója lasabb mint az előd ?
Vagy nekem van vmi lokális problémám...

(#6299) copin válasza kalasz (#6205) üzenetére


copin
őstag

Engem is elért a kurzor eltüntető "süti" (nálam nem segített a törlés).
Az oldalt lehet a keresőknek jelenteni (meg esetleg az operának)?

[ Szerkesztve ]

(#6300) copin válasza copin (#6299) üzenetére


copin
őstag

Javítva, bugreport pedig megtörtént.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.