Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-02-19 17:17:02

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7001) Sk8erPeter válasza vv5204 (#7000) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

iwiw-re nyilván nem, mert oda csak feltöltött képeket lehet berakni, honlapról képet beágyazni nem. (De más közösségi oldalaknál - nem tudom, mire gondolsz -, elképzelhető, hogy esetleg van ilyen; iwiw-nél egyelőre nincs.)

Sk8erPeter

(#7002) h_143570 válasza Dave™ (#6995) üzenetére


h_143570
addikt

Igen naaam is elofordul, hogy elkezdi enni teljesen az egyik magot, visszont par perc utan magahoz ter.

(#7003) vv5204


vv5204
senior tag

Ezt már követni sem lehet. Még egy Beta. 1622 bulid. Mintha picit a színek változtak volna. [link]

(#7004) Penge_4 válasza vv5204 (#7003) üzenetére


Penge_4
veterán

Most a Chromiummal versenyeznek a "Ki hoz ki több új buildet x idő alatt?" játékban? :D

[ Szerkesztve ]

(#7005) vv5204 válasza Penge_4 (#7004) üzenetére


vv5204
senior tag

Igen, lehet. Azért ehhez már kell némi fanatizmus. Bár a böngésző fanatizmus még mindig jobb, mint a vallási. :)

(#7006) cousin333 válasza vv5204 (#7003) üzenetére


cousin333
addikt

Semmi meglepő nincs ebben. Nemsokára el szeretnének készülni a végleges(nek szánt) Opera 10-el, és most gyors tempóban hozzák ki a hibajavításokat, heti kettőt...

De remélem nem sietik el, semmi baj nem történik, ha éppenséggel még 1-2 hónapot várnunk kell rá... Aki akarja, úgyis használja az előzeteseket, aki meg csak a véglegeseket próbálja ki, az jobb, ha egy atom stabil, és jól működő böngészőt kap.

Egyetlen ok miatt várom a végleges 10-est: minél gyorsabban kijön, annál hamarabb jönnek az Opera 10.5 (11?) előzetesei, benne a Carakannal és a Presto 2.3-al (GPU gyorsítással) - legalábbis remélhetőleg :)

[ Szerkesztve ]

"We spared no expense"

(#7007) cousin333 válasza cousin333 (#7006) üzenetére


cousin333
addikt

Ami amúgy a Carakant illeti: a mostani JS motor (a Futhark) a netes tesztek, (de pláne a valós tapasztalatok) alapján, bár egyértelműen le van maradva, mégis egész jól tartja magát. Főleg ahhoz képest, hogy az IE kivételével mindenki már egy spéci, hiper-szuper motorral nyomul, míg az Opera meg egy "régi", kis memóriahasználatra kihegyezett szoftverét használja.

"We spared no expense"

(#7008) h_143570 válasza cousin333 (#7006) üzenetére


h_143570
addikt

Na igen, a 10.5 ujdonsagait mar en is varom. Visszont az is igaz, hogy a stabilitas is fontos, remel ezt megoldjak a 10es vegegesben.

[ Szerkesztve ]

(#7009) g.gergo


g.gergo
senior tag

Üdv! Most próbálgatom az Opera szárnyait, egy-két rosszul megjelenített lap kivételével megvagyok elégedve vele.

Viszont sehogy sem megy az e-mail kliens. POP rendben, minden rendben, legalábbis a bejelentkezéshez szükséges account-ok, és mégsem tölti le a leveleket. Rémegyek a fogadásra teker-teker, majd semmi, pedig rengeteg új levél van a fiókban, de nem tölti le. Ötlet?

(#7010) Penge_4 válasza cousin333 (#7006) üzenetére


Penge_4
veterán

"minél gyorsabban kijön, annál hamarabb jönnek az Opera 10.5 (11?) előzetesei, benne a Carakannal és a Presto 2.3-al (GPU gyorsítással) - legalábbis remélhetőleg"

Ezt én is remélem, ezért is örültem volna, ha ezeket a nagy dobásokat mind egy kétszeres jubileumi verzióra tartogatják. De ez van, ezt kell szeretni, amíg létezik az Operának asztali változata, sajnos nem sokáig fog, ha így folytatják... Az EU-s pernek is örültem az elején, de most azt érték el vele, hogy egy csomóan már csak azért is bojkottálják az Operát, mer' szegény MS. :(

Nem tudom miért kell annyira sietni a 10-essel, miért nem jöhetne mondjuk év végén, vagy jövő év elején, akkor még nagyobbat is ütne, hogy 2010 és Opera 10. :D

(#7011) cousin333 válasza g.gergo (#7009) üzenetére


cousin333
addikt

A jelszó jó? (bár azért szólna...)

Milyen szolgáltatóról beszélünk? Egyes esetekben (pl. Gmail) a webes felületen külön engedélyezni kell a POP3/IMAP elérést. Ez megtörtént?

"We spared no expense"

(#7012) cousin333 válasza Penge_4 (#7010) üzenetére


cousin333
addikt

"De ez van, ezt kell szeretni, amíg létezik az Operának asztali változata, sajnos nem sokáig fog, ha így folytatják.."

Én nem vagyok ilyen borúlátó. Egy ilyen cégnél fontos tényező, hogy üzletileg hogyan áll, és az Opera kiemelkedően sikeres ezen a téren az utóbbi időkben. A dolgozói létszám a válság ellenére dinamikusan növekszik. A mobil üzletágban is komoly növekedési potenciál van, és a sok rivális browser egyrészt ráirányítja a figyelmet az alternatívák létére, másrészt az eddigieknél jobban kikényszeríti a szabványos oldalakat (bár ezen a téren azért szkeptikusabb vagyok: problémák mennek, problémák jönnek...).

Ami viszont kifejezetten tetszik, hogy az utóbbi időben az Opera rámegy olyan területekre is, amit eddig hanyagolt. Komoly közösségi portál jó szolgáltatásokkal, blogok az egyes fejlesztőcsapatoktól. A kezelőfelület is ráncba lett szedve, gondoljunk csak mondjuk az Opera Link beállítási felületére, vagy az eltüntethető menüre (ami szerintem igen pofás lesz az eltüntetés után). Vagy itt van a helyesírás-ellenőrzés: nem csak implementáltak valami valós idejű keresést angol nyelven, hanem van majd' 40 nyelv, köztük a magyar, a My Opera honosításról már nem is beszélve. Ez olyasvalami, ami korábban azért nem volt jellemző a cégre...

"Az EU-s pernek is örültem az elején, de most azt érték el vele, hogy egy csomóan már csak azért is bojkottálják az Operát, mer' szegény MS."

Nem hinném, hogy sok emberről van szó, inkább csak a kemény magról. Szerintem túlnyomó részük aligha váltana Operára, per ide vagy oda. Mivel kevés a rálátásom, nehezen tudom megítélni, hogy mennyit használt vagy ártott a per az Operának (és a megítélésének). Bár most, hogy az MS is viszont szívózik az EU-val (lásd: kiveszik az IE-t és emiatt nem lehet frissíteni a Vistát Win7-re)...

"Nem tudom miért kell annyira sietni a 10-essel, miért nem jöhetne mondjuk év végén, vagy jövő év elején, akkor még nagyobbat is ütne, hogy 2010 és Opera 10."

Valóban poén, de az Opera 10 számos olyan funkciót tartalmaz, ami a riválisokban már benne van (pl. helyesírás ellenőrzés, auto-update), így időben nem megjelenni (azaz mondjuk még 1 évet csúszni) ezek implementációjával komoly presztízsveszteség volna. Egyszerűen ki kell adni 1-2 évente egy új verziót, hogy lássa a nép (meg a befektetők) az elvégzett munkát, hiszen nem mindenki használ bétákat meg weekly-ket. Különben is, egy böngésző fejlesztését nem lehet befejezni, csak abbahagyni, ha van kellő számú újítás (és azért van, még ha nem is ezekre vágytunk igazán), akkor ki kell adni, és kész.

Amúgy arra kíváncsi leszek, hogy a Carakan, meg a hardveres VEGA hogyan fog muzsikálni. Megjelenésekor az előbbi lesz-e olyan gyors (vagy még gyorsabb), mint az aktuális riválisok? Az utolérés szerintem kevés, előzni kéne, méghozzá egyértelműen. Ami a GPU gyorsítást illeti én óriási potenciált érzek benne. Nem elég, hogy sok funkciót sokkal gördülékenyebbé tehet, számos olyan lehetőséget is nyújt, ami amúgy nem nagyon lehetséges (és nincs hozzá addon... ;] ), például teljesen egyedi és eddig nem tapasztalt testreszabhatóságot kínáló GUI, különböző látványos effektek... stb. Szóval csupa olyan dolog, amire megfelelő kivitelezés esetén gerjed a nép. És tényleg mindenki, mert lássuk be, a Unite azért inkább csak rétegcucc lesz, nem a "nép játékszere".

[ Szerkesztve ]

"We spared no expense"

(#7013) g.gergo válasza cousin333 (#7011) üzenetére


g.gergo
senior tag

jeslzó stimmel, poppal meg az helyzet, h engedélyezve van, outlookal nincs is semmi baj. gmail egyébként

(#7014) cousin333 válasza g.gergo (#7013) üzenetére


cousin333
addikt

Hát, akkor már nehezebb kérdés..

Esetleg a Windows (vagy más) tűzfalprogram nem fogja meg?

IMAP sem megy? Én jó ideje csak azzal használom, így a POP3-ról nem nagyon tudok nyilatkozni. IMAP teljesen jól megy nálam (leszámítva a "kétszer-letöltős" bugot, de ezzel már együtt tudok élni).

Eszközök, Haladó, Hibakonzol-ban nincs valamilyen M2-es üzenet ezzel kapcsolatban?

Az alaplapot miért adod el?

[ Szerkesztve ]

"We spared no expense"

(#7015) g.gergo válasza cousin333 (#7014) üzenetére


g.gergo
senior tag

imap megy, azzal nincs gondom, tűzfal kizárva. ilyenekkel van tele a hiabkonzol: CSS - http://mail.google.com/mail/

(#7016) Penge_4 válasza cousin333 (#7012) üzenetére


Penge_4
veterán

"Én nem vagyok ilyen borúlátó."

A céggel kapcsolatban én sem, csak az asztali változattal.

"Komoly közösségi portál jó szolgáltatásokkal, blogok az egyes fejlesztőcsapatoktól."

Például a közösségi portálnak nem tudom mi köze van a böngészőhöz, illetve hogy akarnak versenyre kelni mondjuk a MySpace-szel, vagy a Facebook-kal. Az egy dolog, hogy reklámozza az Operát, de nem a legjobb marketingstratégia, mivel közösségi oldalakkal tele van a net.

"Mivel kevés a rálátásom, nehezen tudom megítélni, hogy mennyit használt vagy ártott a per az Operának (és a megítélésének)."

Statisztikailag én sem, de már a harmadik emberbe futok bele egy hét alatt, aki szóváteszi ezt, hogy igenis bojkottálni fogja.

"Bár most, hogy az MS is viszont szívózik az EU-val"

Ilyenkor én mindig elgondolkozom, hogy az EU-ban milyen végzettségű emberek ülnek, hogy hagynak jogi kiskapukat, amin keresztül az MS ezt megteheti.

"Különben is, egy böngésző fejlesztését nem lehet befejezni, csak abbahagyni, ha van kellő számú újítás (és azért van, még ha nem is ezekre vágytunk igazán), akkor ki kell adni, és kész."

Akkor adják ki 9.80-as verziószámmal, a 10-es aduászt tartogassák a nagyobb újításokra, nem a hiánypótló fícsörökre, amiből még mindig maradt néhány (például autofill), meg az MDI-vel is csinálhatnának valamit, amikor már a második Windows jön ki Aero Glass-szal.

"És tényleg mindenki, mert lássuk be, a Unite azért inkább csak rétegcucc lesz, nem a "nép játékszere"."

Szerintem meg lenyúlják majd, a FF-ban már meg is tették. :D Pont azért a nép játékszere, mert Rapidshare-en megosztani egy 1 bites user is képes, ő pedig örülni fog neki, a feltöltési sebesség pedig nőni fog, mert a Google és az MS hozza be a cloud-ot. Az érdeklődés hiánya inkább amiatt van, mert az Opera sem ismert.

(#7017) AtHoS válasza g.gergo (#7013) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Igaz nem gmail-lel, hanem freemail-lel szívtam régebben hasonló gonddal.
Ott nekem az segített, hogy Opera-ban a levelező fiók kiszolgáló fülén a hitelesítést automatikus-ról átraktam egyszerű szövegre. Outlook-kal szintúgy működött a letöltés.

A meglepő az volt, hogy előtte semmi gond jelentkezett több éven keresztül. Aztán egyszer csak előjött a probléma.

Nálam mailboxnál pop.gmail.com kiszolgálóval a 995-ös port van belőve hozzá (bár automatikuson van a hitelesítés) biztonságos kapcsolat bepipálva.

read-only mode on the forum

(#7018) g.gergo válasza AtHoS (#7017) üzenetére


g.gergo
senior tag

"Nálam mailboxnál pop.gmail.com kiszolgálóval a 995-ös port van belőve hozzá (bár automatikuson van a hitelesítés) biztonságos kapcsolat bepipálva."

Nekem szintúgy, és nem megy. Kipróbáltam a összes hitelesítési módot, és nyista. IMAP megy, küldeni tudok, de fogadni azt nem. Érdekes..., megpróbálok feltenni vmi 10-es beta build-et hátha ...

(#7019) AtHoS válasza g.gergo (#7018) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Még egy dologra tudok gondolni, ami a problémát okozza. Mégpedig a "biztonságos kapcsolat" lehetőség. Gmail-nál alapértelmezetten nincs bekapcsolva ez a funkció.
Ha meg Opera-ban ezt bekapcsolod, akkor nem működik a dolog. (mailbox-nál alapértelmezetten be van kapcsolva).

Tehát vagy kikapcsolod Opera-ban a biztonságos kapcsolat-ot vagy bekapcsolod gmail-nál.
Gmail fiókban Beállítások / Általános / Böngészőkapcsolat (legalul található) / Kötelező a https használata mellé pötty.

Ha ez sem megoldás, akkor kezdek kifogyni az ötletekből :(

Mod: Szerintem érdemes Gmail-nál bekapcsolni. Csak biztonságosabb ilyenkor az adattovábbítás módja

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#7020) g.gergo válasza AtHoS (#7019) üzenetére


g.gergo
senior tag

https-el használom, és nem és nem. viszont felraktam a 10-es betát, és azzal pöcre megy. :F

(#7021) vv5204 válasza g.gergo (#7018) üzenetére


vv5204
senior tag

Én is hasonlóképp szívtam először az Opera mail kliensével.
Az Istennek sem akart működni, állandóan dobálta a hibaüzeneteket. Szanaszét állítgattam a böngészőt és nem volt jó, pedig a Gmail-nél az IMAP és a POP is engedélyezve volt. Végül a tűzfal volt a ludas. COMODO-t használok és első netre lépéskor mindjárt kérdezte is, hogy kiengedem-e az Operát. Mondtam, igen webböngészőként engedd ki.
Ez volt a baj!! Ebben a módban ugyanis nem engedélyez mindent. Szerintem nézd meg a biztonság kedvéért még egyszer, hogy a tűzfaladon teljes-e az átjárhatóság.

"Path to IMAP root folder"-t gondolom üresen hagytad a beállításoknál.

Látom lecsúsztam, a kérdés megoldódott. Ez örvendetes!

[ Szerkesztve ]

(#7022) cousin333 válasza Penge_4 (#7016) üzenetére


cousin333
addikt

"A céggel kapcsolatban én sem, csak az asztali változattal."

Szerintem ez párszor ki lett már tárgyalva. Az asztali Opera ha másnak nem is, de kísérleti telepnek mindenképpen jó, de a cég azért nem csak erre használja. A renderelő motor platformfüggetlen, tehát annak fejlesztése mindenképpen szükséges a mobil verziókhoz is.

Ráadásul a PC-s változat támogatása minimális (nem a fejlesztésről beszélek!), ellentétben mondjuk egy Mini-vel, vagy más mobil változatokkal, ahol az üzleti partnerek komoly segítséget kapnak pl. az implementáláshoz. Ezt meg csak kiadják, oszt' telepítsd! Ha valami nem megy, jelented, és ez a feedback jól jön a többi változathoz is.

Ha nincs asztali változat (ami a relatíve kis részesedése ellenére is felhasználói létszámot illetően összemérhető a mobil verziókkal, sőt!), akkor nincs "legjobb internet élmény minden eszközön", mert kihagyják a kulcselemét a hálózatnak (mobil-PC-konzol-képkeret...), ez pedig óriási hiba lenne a véleményem szerint.

Ha meg az anyagi oldalát nézzük, akkor is fontos láncszem, a bevételek közel 30%-át adja, és az utóbbi egy évben arányaiban jobban nőttek a bevételei, mint a mobil verzióknak.

"We spared no expense"

(#7023) Penge_4 válasza AtHoS (#7019) üzenetére


Penge_4
veterán

"Tehát vagy kikapcsolod Opera-ban a biztonságos kapcsolat-ot vagy bekapcsolod gmail-nál."

Tényleg, nem lehet valahogy beállítani, hogy ha bekapcsolom, hogy HTTPS kapcsolatoknál is használjon userjs-t, akkor ne kelljen minden ilyen oldal betöltésénél leokézgatnom, hogy igen, biztosan használja?

(#7024) gyurman válasza gyurman (#6992) üzenetére


gyurman
tag

Szóval sajnos nem értem az ini és css blokkolókat. Sajnos a html programozást sem.
Van egy bannerem. Alapból a banner.php-t blokkolom, akkor csak egy üres bannert kapok. De azt sem akarom. Tehát a banner definiciót akarom eltüntetni szűréssel.
Hogyan tudom kiszűrni és elrejteni a bannert? A firefox adblocker, eltünteti a bannert kerettel együtt. Hogyan tudom ezt megoldani operában?

(#7025) morzsika


morzsika
tag

sziasztok,

feltettem a legujabb verziót, és a könyvjelzőim eltűntek :( van lehetőség visszaállításra, v így jártam? :(

Ha arra a pillanatra vársz, amikor minden kész, akkor soha nem fogsz semmit elkezdeni.

(#7026) cousin333 válasza morzsika (#7025) üzenetére


cousin333
addikt

Mit jelent az, hogy legújabb verzió? Melyik volt fenn, és melyiket tetted fel? Frissítetted a régit, vagy csak feltetted mellé az újat? Használsz Opera Link-et?

"We spared no expense"

(#7027) frankie!


frankie!
őstag

Ha megszakadt egy torrent letöltésem a belső klienssel, vissza tudnám valahogy hozni a fájlt?

(#7028) cousin333 válasza frankie! (#7027) üzenetére


cousin333
addikt

Ezt hogyan kell pontosan érteni? Stop a letöltésre, majd folytatás, vagy újratöltés.

"We spared no expense"

(#7029) frankie! válasza cousin333 (#7028) üzenetére


frankie!
őstag

Kiléptem valamiért, és még a listából is kikerült.

(#7030) cousin333 válasza frankie! (#7029) üzenetére


cousin333
addikt

Nem tudom, hova menti a torrent fájlt. Talán a letöltések közé, vagy közvetlenül a letöltés alatt álló fájlok mellé. Próbáld meg, hogy megnyitod a torrent fájlt az Operában, és ugyanoda irányítod, ahova eddig is töltötted. Elvileg megtalálja a már leszedett darabokat és onnan folytatja majd.

"We spared no expense"

(#7031) frankie! válasza cousin333 (#7030) üzenetére


frankie!
őstag

Azóta már lejött még egyszer. :) De köszi.

(#7032) cousin333


cousin333
addikt

Újabb Opera előzetes!

Opera 10.0.1631

---

Lehet, hogy ilyen lesz az új Opera ikon?

[ Szerkesztve ]

"We spared no expense"

(#7033) vv5204


vv5204
senior tag

Opera Unite haladó beállítások, "global visibility options", itt mit lehet beállítani? :F

(#7032) cousin333: Remélem nem ilyen lesz! Túl sokat helyet foglalna el a képernyőből. :)

[ Szerkesztve ]

(#7034) frankie! válasza cousin333 (#7030) üzenetére


frankie!
őstag

Elméletileg ugye nem szabadna törlődnie a befejezetlen letöltésnek, bárhogy is állítod le, ugye (beleértve a resetet is)?

Ha egyszerre fut a 9 és 10, s mindkettőnél be van állítva a szinkronizáció, nem lehetnek belőle problémák?

(#7035) kalasz


kalasz
tag

Üdv mindenkinek!
Olyan gondom van, hogy win7 alatt a következő hibát jelezve nem megy az opera(9.64). Próbáltam telepítőssel, portable formában, USB kulcsról de semmi.
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv kalasz

A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

(#7036) Brain89


Brain89
csendes tag

Hali,

Nem tudom pontosan, hogy mi a neve annak amit keresek, szóval előre is sry, ha hülyeségnek tűnik. :DD

A lényeg, hogy nemrég kezdtem operát használni, tök jó, meg minden, csak egy dolgot hiányolok, hogy amikor valamit beírok egy szövegmezőbe, azt nem jegyzi meg, pl.: keresésnél a jobbfelső sarokba írom amit akarok, aztán ha megint ugyanazt kéne, akkor írhatom be ismét, úgyhogy ezt szeretném bekapcsolni, vagy beállítani, ha lehet ilyet operában.

Remélem valahogy érthető volt mit akarnék, a válaszokat előre is köszönöm!

(#7037) gyurman válasza Brain89 (#7036) üzenetére


gyurman
tag

http://vvsite.com.ua//?fl=0&i=16#engl
AutoFilling forms in Opera 8

Ez kell neked. Én sajnos még mindig keresem, hogyan tudok bannert elrejteni. Valaki tud benne segíteni? Van itt olyan, aki ért is hozzá?

Mellesleg, Operával hogyan tudom formázni ezeket a formsokat?

[ Szerkesztve ]

(#7038) Brain89 válasza gyurman (#7037) üzenetére


Brain89
csendes tag

Köszönöm a választ, amint tudom kipróbálom.

Visszább írtad, hogy FF-en le tudtad blokkolni azt a bannert, akkor csak keresd meg a pontos címet amit blokkolt, és másold be az opera szűrőjébe, nekem általában működni szokott úgy, ha még nem próbáltad nézd meg. :)

(#7039) gyurman válasza Brain89 (#7038) üzenetére


gyurman
tag

Sajnos az opera csak fehér keretet ad helyette, nem tünteti el azzal a címmel. És sajnos nem lehet vele szerkeszteni ezt a formsot. Vagyis nem tudok jeleket betenni. A bétám van.

(#7040) opera11 válasza gyurman (#7039) üzenetére


opera11
tag

Nézd meg, hogy milyen div id-ben, classban van a banner (pl dragonflyal) és olvasd el ezt , a "2. Reklámletiltás CSS-sel" részt. Ha nem megy ez a div id, class megkeresés, akkor kérj segítséget pl itt , vagy add meg a szóban forgó weboldalt

Vicces aláírás helye

(#7041) gyurman válasza opera11 (#7040) üzenetére


gyurman
tag

Köszi Opera11. Végre valaki, aki tud segíteni.
Sajnos nem tudom melyik sorba kell és mit beírni.
Szóval már elég régen bemásoltam az oldal forrását:
#6932

Teljes forrás
Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#7042) cousin333 válasza frankie! (#7034) üzenetére


cousin333
addikt

"Elméletileg ugye nem szabadna törlődnie a befejezetlen letöltésnek, bárhogy is állítod le, ugye (beleértve a resetet is)?"

Mintha lenne olyasmi, hogy X nap után törli őket. Ha törlöd a befejezetlen letöltést, akkor nyilván törlődik, de sima megállításnál nem szabadna neki. Torrentnél törléskor rá is kérdez, hogy törölje-e a torrent fájlt és az eddig letöltött adatokat.

"Ha egyszerre fut a 9 és 10, s mindkettőnél be van állítva a szinkronizáció, nem lehetnek belőle problémák?"

Elvileg erre találták ki. A működési elvből következik, hogy nem szabadna gondnak lennie. A lényeg, hogy meg kell várni, amíg frissül a másik verzióban is az egyikben hozzáadott könyvjelző. Ha túl gyorsan hozzáadod ugyanazt a címet mindkettőhöz, akkor a végén két példányod lesz belőle.

"We spared no expense"

(#7043) kartalhu


kartalhu
tag

Sziasztok!

Fentvan a 10.0 Alpha1497 amit a 10.0.1631-re frissítettem de a beérkezet leveleket nem látni benne. Ha tudtok rá megoldást megköszönném!

[ Szerkesztve ]

(#7044) cousin333 válasza kartalhu (#7043) üzenetére


cousin333
addikt

A leveleket az Opera a profile/mail mappában tárolja. Ezt kellene megkeresned, illetve ellenőrizni, hogy az elérési útja megegyezik-e az opera:about oldalon található címmel.

"We spared no expense"

(#7045) gyurman válasza kartalhu (#7043) üzenetére


gyurman
tag

hogyan lehet frissíteni? Nekem 10 b1 van, de ha nyomom a frissítést azt írja, a legfrissebb van fent.
Továbbra is keresem a reklám letiltás módját.

(#7046) tyan válasza kalasz (#7035) üzenetére


tyan
senior tag

A neten mindenhol azt írják, hogy újra kell telepíteni az Operát.

Jó a háttérképed, honnan van? :-)

(#7047) h_143570 válasza tyan (#7046) üzenetére


h_143570
addikt

A kerdeses haterkep vista es/vagy windows 7 beepitett.

[ Szerkesztve ]

(#7048) Mtbsrác


Mtbsrác
senior tag

Átlehet tenni a 8.5 könyvjelzőit vagy a tárolt jelszavait a 10b1-be?
Nézegettem de már a filenevek is másak mint a régiben. Esetleg a látogatott oldalakat is? Mert teljesen átállnák rá. Sokkal jobb mint a többi.

[ Szerkesztve ]

(#7049) cousin333 válasza Mtbsrác (#7048) üzenetére


cousin333
addikt

Átállították a fájlneveket és elérési utakat a korábbiakhoz képest.

A legegyszerűbb, ha a Fájl menü Importálás és exportálás pontját használod. Értelemszerűen exportálod a 8.5 könyvjelzőit, majd importálod őket a 10b1-be.

"We spared no expense"

(#7050) tyan válasza h_143570 (#7047) üzenetére


tyan
senior tag

Köszönöm.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.