- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Tothgera30 #96948 üzenetére
Gyújtáskapcsolóba kulcs be, talán ACC állásba el is kell forgatni, nyit-zár és utána nézd meg.
-
Lajos1966
tag
válasz
bozont #96947 üzenetére
Nem tudom milyet rak bele mostanság az Opel,de én a helyedben azonnal cserélném,mielőtt még nem vágja tönkre a trafót is.A normál gyári gyertya szerintem teljesen jó bele (hacsak nem iridiumos a gyári).Én mondjuk 25-30 ezer km-ként szigorúan cserélni szoktam.Rengetegszer olvasni-hallani,hogy a megkésett gyertyacsere viszi magával a trafót is.
-
-
bozont
veterán
Üdv
Nemsokára 60e km-nél járok a Corsa-val és még a gyári gyertyák vannak benne. Lassan cserélném. Kérdés hogy egy egyszerű B14XER motorhoz van értelme ilyen extrább (pl iridiumos) gyertyát venni? -
Tikakukac
titán
válasz
ArthurShelby #96945 üzenetére
Jep.
-
Tikakukac
titán
válasz
Tothgera30 #96943 üzenetére
Nem is fogod tudni berakni, ECU szinten van hiánya a tempomatnak, másik fórumon agyig belementek már a témába.
-
válasz
ArthurShelby #96942 üzenetére
Reménykedtem hogy Plug and Play megoldás Classic II (Z14XEP) esetén, és csak be kell rakni egy tempomatos kart.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Tothgera30 #96941 üzenetére
Sajnos annyira nem egyszerű mint én hittem. [link]
-
-
AMD Power
titán
válasz
mohabá 007 #96939 üzenetére
De de elhittem. De ha már ott vagyok a szerelőnél aki látja az autót akkor már azért rákérdezek.
Amúgy igen eljutottam arra pontra ,hogy csak olyan dolgot fogok megcsináltatni rajta ami a biztonságos közlekedéshez kell. Azon kívül már semmit sem. -
mohabá 007
aktív tag
válasz
AMD Power #96937 üzenetére
Ne foglalkozz a szimmering cserével, nincs rá szükséged. Ha majd 1000km-enként megeszik 1-litert akkor igen. Alsó hangon se jön ki 100e ből a csere. ( hengerfej le, szétkap,szelepeket becsiszol, szimmeringeket kicserél, összerak, ha már meg van bontva, vevezérlés csere is kell, a termosztát is ott van,...)
Korábban már nem egyszer írtam mitől van kékes füst, de csaknem akarod elhinni még most se.
-
Poiro7
senior tag
válasz
Tothgera30 #96916 üzenetére
Opel tempómat utólag
-
AMD Power
titán
Egy ilyen szelepszár szimering "javítás" amugy kb mit kostál?
-
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm 1 4-es G Astrájában nem működik a hűtőventillátor, reléket néztem, 12V-ot megkapják, a relé külső táppal 12V-ot ráadva kattog. Felhívtam egy szolnoki embert, akihez én régebben vittem, ő azt mondta valószínű előtét ellenállás, 40k környékén tudja cserélni.
Debrecen/Nyíregyháza környékén tud valaki szerelőt, aki otthon van Opel fronton és jól dolgozik? Szolnok kicsit messze lenne. -
AMD Power
titán
2 nap alatt beleraktam 100km a kocsiba. Városi használat volt. Tegnap voltam reggel a szerelőnél. Azóta kb 30km mentem az autóval. Most megint teletankoltam a kocsit és most 7.3 liter ment bele. Alakul! 100km múlva újra telenyomom.
-
AMD Power
titán
válasz
ntomka #96932 üzenetére
Akkor így marad. Ezt az ajánlatott kaptam rá (+ munkadíj).
Bosal 21994-38%=13600Ft
Walker 21658-38%=13400Ft
Sigam 14989-38%=9290Ft
Asso 15423-38%=9560Ft
Amikor megvettem a kocsit akkor Bosal dobot vettem rá. Jó sokáig bírta. De ez most így marad mint a szimering problémája. -
AMD Power
titán
Megjöttem a szerelőtől. Mind a két logó/fals levegőt szívó csövet megcsinálta. Most nem éreztük a benzinszagot. A kipufogó dobban van valami eltörve. Mutatta de mit tudom én mi volt a neve. Azt mondta ezzel vizsgán átmegy ha akarom cserélem ha nem nem. Max csak hangja van .de nem befolyásól semmit sem.
Szelepzár szimeringnél szivárog be az olaj a hengerekbe. Ezért van néha kék füstje az autónak. Kérdezte ,hogy jól emlékszik ,hogy el akarom adni. Mondom igen. Azt mondta ő ehhez már akkor az én helyemben nem nyúlna hozzá. Nem lenne olcsó a javítás. Azt mondta ,hogy ő már a dobot sem cseréltetni ki, de ram bízta. Természetesen 1Ft-t nem fogadott el, megint! -
AMD Power
titán
X14NZ.
12 éve ugyan azon a kúton, ugyan azon a pisztolynál tankolok. 6.5 évig minden hónapban rosszul mértem a fogyasztást ,most meg jól?Ne viccelj már. Nekem télen sem evett 8.5l nem ,hogy nyáron.
mephi666 Nem tudom!Holnap megnézi a szerelő és majd mondom neki ezt a kék füstös dolgot is néha indulásnál, meg persze a magas fogyasztást + benzin szagot amit érzek.
-
Sziasztok!
Zafira A esetén megint jelentkezett a gyújtáskimaradás, de most beírta az injektor hibakódját is. Kérdés, hogy mégis hogyan kell kiszedni az injektort ? Tud valaki valami jó videót? Z18XE motor.
-
-
gaben75
tag
Sziasztok.
H astra kombihoz ki milyen vonóhorgot ajánl, van valami bevált típus?
Igazából kerékpár szállításra lenne vonóhorogra rakható.
Mennyiből lehet ezt megúszni? Vonóhorog + elektronika + felszerelés?Köszönöm szépen.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Tothgera30 #96916 üzenetére
-
AMD Power
titán
Most már biztos,hogy "szar van a palacsintában" a kocsinál. 490km alatt 42l benzin. Az már egy kicsit erős. Kivancsi leszek mint mond holnap a szerelő.
-
Astra G Classic II-ben (2008) nem láttam a gyári extra listában tempomatot. Ennek fogadására elő van készítve az autó? Valaki végezte már el ezt a műveletet/beszerelést?
-
E.Kaufmann
veterán
Remélem, nem tilos, ha mégis, majd törlitek
Sötétkék Corsa B háromajtóshoz való tankfedél, ha érdekel valakit, akkor itt van egy: https://hardverapro.hu/apro/corsa_b_3_ajtoshoz_tank_ajto_sotetkek/hsz_1-200.htmlÍrtam a bontósnak, hogy öt ajtóshoz keresek, kép alapján stimmelt (szerinte a gumija is ép volt, csak épp málik ha hozzáérünk), rendeltem utánvéttel, de a görbülete és a zár rész pont annyival különbözik, hogy elálljon a kocsi síkjától és ne zárjon. Utólag írta, hogy három ajtósból bontotta.
Visszavihetném parasztfalvára, de inkább eladom, mert kevesebb macera, már ha lesz vevő.Hogy jót is írjak, színben tényleg passzolt volna
mindenféle színkód nélkül
-
kocolaci
csendes tag
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
AMD Power #96896 üzenetére
Az autó azt érzi, hogy tudatosan szivatod. Olajfogyid átlagos, nem eszik sokat, a kékes füst nem attól van.
A benzinszag attól van, hogy nem vagy képes visszadugni a tankszellőztető szelep csövét a helyére, (sárga szin) pedig már egy hónappal korábban szóltam.Ezért szerelőhöz menni?
benzingőz visszavezetés a fojtószelepházba(a kékes füst is ezért van, mert nincs a cső a helyén. Fals levegő, keverési arány nem megfelelő)
-
ElRamos
tag
válasz
E.Kaufmann #96901 üzenetére
Liqui Moly Diesel Additive
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
body007 #96907 üzenetére
Mert ha a munkahengernél leengeded, akkor a rendszer többi részén lévővel mi lesz?szerk.: Na a k végződésből megvan, nem főfékre gondolsz. Akkor persze, igen, ennyit tudsz vele csinálni. Én azt hittem nekiállsz kibontani az autó elejét.
Mondom. Tartályból leszív, felönt frissen, és szépen körbemész az autón és mindegyik féken keresztül kitolod a régit. Így mindenhol friss lesz. Ez mai napig így megy, csak ott már a számítógép meg tudja oldani és csak nyitogatni kell.
Ha pedig kétszer teliöntöd a szervót és úgy pörgeted át, abban tényleg szinte totál új lesz a folyadék. Ez nem F1, ez egy B Veci
-
-
Hol talalom meg, h milyen fekolaj es szervo olaj kell b vectraba? Lecserelnem oket. A hidraulika olajat, h kell?
Gondolom mint a fekolajat, h kiszipkazom a tartalybol es leengedem a maradekot vhol. De hol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest