- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszolee79
tag
válasz
üzenetére
Nem mondtam hogy nem kell, és nem is láttam milyen belülről, és nem is érdekel
Amíg meg nem vettem ezt a mostani Vekit, azt sem tudtam hogy van ilyen alkatrész. Meg egy csomó másról sem tudtam hogy létezik. Pl. jobb KÜLSŐ féltengely gumiharang. Hát, mondom, akkor jó, ha te mondod akkor legyen úgy (szerelőnek).BTW, 9 évig használtam (2010-2019) egy 2002-es Megane mk1 1.4 16V-t, abban sem cseréltették velem sose a benzinszűrőt. Vagy cserélték de nem mondták, nem is érdekel, mindig úgy voltam vele hogy bevittem a szervizbe, és legyen jó. Vizsgánál is, nézzétek át, legyen jó mindene, működjön.
Tudod, van aki csak használni akarja az autót
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amíg meg nem vettem ezt a mostani Vekit, azt sem tudtam hogy van ilyen alkatrész. Meg egy csomó másról sem tudtam hogy létezik. Pl. jobb KÜLSŐ féltengely gumiharang. Hát, mondom, akkor jó, ha te mondod akkor legyen úgy (szerelőnek).