Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszolee79
tag
válasz
üzenetére
Nem mondtam hogy nem kell, és nem is láttam milyen belülről, és nem is érdekel
Amíg meg nem vettem ezt a mostani Vekit, azt sem tudtam hogy van ilyen alkatrész. Meg egy csomó másról sem tudtam hogy létezik. Pl. jobb KÜLSŐ féltengely gumiharang. Hát, mondom, akkor jó, ha te mondod akkor legyen úgy (szerelőnek).BTW, 9 évig használtam (2010-2019) egy 2002-es Megane mk1 1.4 16V-t, abban sem cseréltették velem sose a benzinszűrőt. Vagy cserélték de nem mondták, nem is érdekel, mindig úgy voltam vele hogy bevittem a szervizbe, és legyen jó. Vizsgánál is, nézzétek át, legyen jó mindene, működjön.
Tudod, van aki csak használni akarja az autót
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amíg meg nem vettem ezt a mostani Vekit, azt sem tudtam hogy van ilyen alkatrész. Meg egy csomó másról sem tudtam hogy létezik. Pl. jobb KÜLSŐ féltengely gumiharang. Hát, mondom, akkor jó, ha te mondod akkor legyen úgy (szerelőnek).