Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszolee79
tag
válasz
üzenetére
Nem mondtam hogy nem kell, és nem is láttam milyen belülről, és nem is érdekel
Amíg meg nem vettem ezt a mostani Vekit, azt sem tudtam hogy van ilyen alkatrész. Meg egy csomó másról sem tudtam hogy létezik. Pl. jobb KÜLSŐ féltengely gumiharang. Hát, mondom, akkor jó, ha te mondod akkor legyen úgy (szerelőnek).BTW, 9 évig használtam (2010-2019) egy 2002-es Megane mk1 1.4 16V-t, abban sem cseréltették velem sose a benzinszűrőt. Vagy cserélték de nem mondták, nem is érdekel, mindig úgy voltam vele hogy bevittem a szervizbe, és legyen jó. Vizsgánál is, nézzétek át, legyen jó mindene, működjön.
Tudod, van aki csak használni akarja az autót
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amíg meg nem vettem ezt a mostani Vekit, azt sem tudtam hogy van ilyen alkatrész. Meg egy csomó másról sem tudtam hogy létezik. Pl. jobb KÜLSŐ féltengely gumiharang. Hát, mondom, akkor jó, ha te mondod akkor legyen úgy (szerelőnek).