- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Ez igaz, de még is a dízelekkel van tele a szervíz ahová kisegíteni jár. Érdekes ez a kérdés amúgy. Én szeretem mindkettő motort, bár a dízelből kevés olyan van, amit nekem élvezetes vezetni. Benzinesre is kell költögetni, ráadásul fogyasztásban is több, főleg, ha hasonló teljesítményt akarsz, értem itt a nyomatékot. A dízellel kínlódsz télen, mert Istennek nem akar fűteni, de hála a mérnököknek, feltalálták már az ülés fűtést és az első szélvédő fűtést is, na meg az állófűtést is. (ha ez nem lenne, mi rendszeresen belefagynánk a csodálatos Nissan Navarába, meg a Renault Masterba). Cserébe szerényen fogyaszt, és nem kell hülyegyerek módjára kavirnyálni a váltókarral, ha előzni akarsz. Ugyan ez igaz nyáron klímánál is, nem lesz hirtelen kínlódóás az elindulás, ha benyomod a hópihét. Szóval ez nálam csak szimplán pénztárcafüggő, semmi más. Leharcolt dízelt nem akarok, jófélére meg nincs pénzem.
Addig marad az öreg Veci.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Addig marad az öreg Veci.