Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ArthurShelby

addikt

válasz D@ny7 #79609 üzenetére

Mi a miénket anno 2-3 éve 3millióért vettük (plusz átírás..) sok extrásan.
    Ez is elég jól néz ki (nekem nincs annyira gyakorlott szemem mint a többieknek) nem látok kívül rajta, semmi nyomot, belül is jól néz ki.
    Egy jól felszerelt szimpatikus autónak tűnik. Az első lámpája ha jól látom xenon-os (az alsó az index, a belső az utcasarok megvilágítás, a jobb felső sarokban a helyzetjelző jó esetben ledes), van elől ködlámpája is (és hátul is).
    A hátsó lámpa is lehetne ledes (az enyém se az még :( ). A krómszerű műanyag betétek a kilincsben ha jól tudom a cosmo felszereltséget jelzik. A hátsó ablakok sötétítettek egy kicsit. Az autó tetősínes (nálam a panoráma tető miatt fix pontos a tetőcsomagtartó).
    Az ülés "bőrülés", a középső kp-i kijelző a jobbik (több infót jelenít meg egyszerre), tempomatos (de nem radaros tempomat), eco (ezt a gombot/és funkciót én kiiktatnám, mert a dízelnek ez a start/stop nagyon nem tesz jót), automata klíma (nézd meg majd hogy hátul az ajtóknál is van-e szellőző rostély, mert elvileg nem mindegyiknél van). (itt neked nincs kormány fűtés, és ülésfűtés)
    Navi 900 (az sd kártyán nézd meg mikori a térkép, tuti nem új, frissítésben, fix traffipax pontok importálásban tudok segíteni), elektromos kézifék (és így visszagurulás gátló is van).
    Én szeretem ezt a 6-os kézit, bár néha nehezen lehet betenni valamelyik sebességbe.
    Nincs flexflix-ed (beépített bicikli tartó), nincs flexride-od (sport/tour gomb), van flex konzolod (az a középső csúszka), és flex ülésrendszered ha jól látom (a 2. sor középső ülése összehajtogatható, a két szélső ülés beljebb és hátrébb húzható így). Nincs még panoráma tetőd, és panoráma szélvédőd, és sávelhagyás figyelmeztetőd (csak csipogna, nem kormányozna)

Az eső szenzor szerintem kevésbé használható, a parkszezor-kamera-holttérfigyelő hasznos extra. Én azt nem szeretem, hogy a külső tükröket nem lehet csukni/nyitni a kulcson lévő gombbal (csak belülről), hiába motoros. Ha a visszapillantó tükrön van egy kis fekete pötty, akkor az automatikusan el tud sötétedni (valószínűleg olyan lesz).
    Ami hasznos extra még, az az első xenon lámpa (automatikusan is tudja föl/le kapcsolni a reflektort).
    Sajnos az én kocsimba nincs keréknyomás szenzor, azt is ellenőrizd, hogy van-e. Létezik még tábla felismerő is, de az mindegy hogy van e, nem működik jól. A parkolás kereső/segítő rendszer a parkradar gomb hosszan megnyomásával aktiválható (nem egy nagy cucc, túl darabos és lassú, de ha valaki nagyon béna parkolásban, akkor ez jól jöhet)

Azért írtam le, hogy mid van, és mid nincs, hogy tudjál mérlegelni mi kell, mi fontos, és mi alkualap :) .
    Nekem jó kocsinak tűnik egyébként (a középső 130/131 lovas a legproblémamentesebb motor elvileg)

Ui:
    Az autó lóerőben elég lesz, viszont a súlya nagyon érződik. Egyesben még nem tudja, hogy menjen vagy pörögjön, kettesben már viszont megjön az erő (és a turbó) és tol egy nagyot (innentől már lehet menni). A súlya és a hosszú tengelytávja miatt nem egy kanyarvadász. (viszont az elektromos szervo miatt könnyű tekerni a kormányt. A fékek elég jól fognak (4 kis tárcsafék), viszont a kocsi súlya itt is fontos tényező.
    A dudája számomra nem túl jó (halk, és nem elég figyelem felhívó), enyhén töketln. :D
    Nálam a kipörgésgátló általában késik kb 1 mp-et :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés