- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Egyáltalán nem nagy meló szerintem... egy relé az egész

Ui.:
LED-es műszerfal 1
LED-es műszerfal 2
1W-os egyenként 3 SMD ledből álló helyzetjelző LED
TriXenon: Tompított H7 + Reflektor H7 + Ködlámpa H3 szettTegnap lett berakva az utolsó xenon szett és ma voltam fényszóró beállításon. LCD panel cserélve a fedélzeti számítógép kijelzőjében, ledek és izzók cserélve vagy pótolva mindenhol az autón belül, trafidetektor kábele a szellőzőn jön fel így nem lóg az autóban semmilyen kábel és szabad a szivargyújtó is(mellesleg a trafidetektor folyamatosan kiírja az aktuális feszültséget pl.: "14,2V"), ködlámpák ki lettek véve teljesen és magasnyomású mosóval kimostam mind a kettőt mert már sárgák voltak de most jól néz ki mind a kettő. Váltószoknya igazítva így nem látszik hol van már elkopva, szivargyújtó világítás is javítva leddel + a hamutartót is világítja a kis búrán át ahogy kitalálták. Duda javítva és már szól mind a kettő, bal hátsó ablakemelő kapcsoló javítva és abba is led beforrasztva. Króm kilincseket raktam be + a szellőzőrostélyok is krómot kaptak.
Ennyit csináltam rajta mostanában
bővebben
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest