- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
eddie88
üzenetére
Köszönöm a dícsérő szavakat, de tudnék mit kezdeni még vele. A sűrűküllőst meg eladtam! Egyel kisebbre és szolidabbra váltottam, anyagi és kényelmi okokból.Amúgy meg picit lentebb kéne ültetni, meg volt régen V2000 szárnyacskám, de nem került fel. Már bánom picit. Szívesen feltenném rá a 93-tól készült GT-k küszöbét is, de eddig csak horror áron találtam, nagyrészt hiányosat. Egy leghalványabb fólia is jól állna, meg egy jel nélküli hűtőmaszk, de nem ilyen csirkerácsos, hanem a gyári lamellás, vagy egy ILYEN PL
Itt a srác oldala, ez a Veki is szép, meg ez legalább megy is. Jó lenne nekem is egy XE az NE helyett.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest