Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
eddie88
üzenetére
Köszönöm a dícsérő szavakat, de tudnék mit kezdeni még vele. A sűrűküllőst meg eladtam! Egyel kisebbre és szolidabbra váltottam, anyagi és kényelmi okokból.Amúgy meg picit lentebb kéne ültetni, meg volt régen V2000 szárnyacskám, de nem került fel. Már bánom picit. Szívesen feltenném rá a 93-tól készült GT-k küszöbét is, de eddig csak horror áron találtam, nagyrészt hiányosat. Egy leghalványabb fólia is jól állna, meg egy jel nélküli hűtőmaszk, de nem ilyen csirkerácsos, hanem a gyári lamellás, vagy egy ILYEN PL
Itt a srác oldala, ez a Veki is szép, meg ez legalább megy is. Jó lenne nekem is egy XE az NE helyett.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest