- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
adorjant
üzenetére
Van aki F23-at mond, fújtam rajta ide-oda féktisztítót, de pont a felirata nem látszik, korábbi rendeléseimben olyat találtam, hogy a benne lévő kuplungtárcsa az még F astrába és G astrába is passzoló darab.
A feliratot keresve láttam meg, hogy egy csavar hiányzik a kulisszát a váltóval összekötö szerkezet rögzítéséből, egy pedig teljesen ki volt tekerve, csak a gravitáció tartotta a helyén, a meglévőt meghúztam alaposan.Képek alapján is F18, az F23 jóval nagyobb, ducibb darab, de holnap kitapogatom a pontos feliratot.
Kicseréltem a kulisszát kompletten, mentem vele pár kilométert városban, váltottam gond nélkül, maga a váltókar nagyon finoman jár és lötyögés nélkül. Leparkoltam, 20 perc múlva elindultam, az első pár váltásnál nem volt gond, de utána ismét előjött, hogy nem tudom járó motornál sebességbe rakni, így maradt a motor leállítása majd végig kettesben autókázás (városban annyira nem probléma éppenséggel, de azért kellemetlen). Ha teljesen benyomom a kuplungpedált és sebességben van akkor nem emel ki teljesen és mintha csúsztatnám a kuplungot megy is az autó, ha pedig lefékezem akkor persze jön az autó remegése, hiszen olyan mintha sebességben lenne járó motornál, de álló autóban

Végülis csak teszt út volt, a kulissza legalább jó lett, de a probléma maradt, hangja nincs egyébként. A kuplung tárcsa 75e kilométert futott, a szerkezet és a kinyomócsapágy pedig 136 ezer kilométert biztosan, de inkább többet (én mentem 136 ezret az autóval).
Westlake, borg&beck, breda, jp group melyik márka ajánlott és melyik nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Vallás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- BestBuy topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest