Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Igen, ez igaz. Én is írtam, látod, biztonságosabb, bolondbiztos. És biztos tök fasza vele állatkodni. De ha annyi pénzem lenne akkor nem érdekelne, hogy évente kell kuplungtárcsát cserélni, vagy vennék bele csillapításmentes kerámiát aztán gyá neki
Nekem manuális kell.. én akarok dönteni.
Egy dolgot tudnék még elfogadni valszeg, a szekvenciális (de manuális!!!) váltót.De mindegy, tudom, hogy "nincs igazam", és ehhez kell egy beállítottság. Az a beállítottság ami most gyűjt egy E46 330i szedánra 3000 -es sor6 -os szívóra, ami jó esetben alul karcolja a 200 lovat, miközben egy 4 hengeres turbós 2JZ lehetne 1000 ló és úgy rugna hátba hogy leesne a vesém. Nem kell és kész

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Crimson Desert
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem manuális kell.. én akarok dönteni.