- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy gariztatás annyi, h meg fogják ragasztani a hátlapot. Van rá 30 napjuk. Mondjuk én is meg tudtam volna.
Más: A kalóriát mi alapján számolja a cucc? Mert a tegnapi 2.5 óra motorozása igen sokat felírt. Lépés szám nélkül.
-
XtremLor
őstag
[kép] Párom miband-je megbolondult, a fényerő eszméletlen magas, kb a kijelzot se latod... Talalkozott már valaki ilyennel?
Gari egy hete jart lereset, factory default nemsegit.
-
Imike20
senior tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kèrni. Smart Band 8 karkötőről lenne szó. A gmail üzeneteket nem mindegyiket nem jelenti meg. Értesítési tartalom elrejtve. Hol lehetne engedélyezni hogy minden üzenet tartalma megjelenjen? Köszönöm.
-
Valaki nem tudja véletlenül mi alapján számolja a napi kalóriát és mozgást? Miből tudja, hogy a 800kcal elmegy? Eleve kizárt. Miből számolja a mozgást? Mert ha össze is jön a 40 perc az nem igaz, lényeges több.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni a páromnak egy Band 9-es karkötőt.
Eddig a Band 8-ast használta, és gyűjtötte a kilométereket (sok ezret immár), elfogyasztott energiát stb.
Szerintetek az új Band 9 "át tudja venni" az eddig összeszedett kilométereket, és ha igen, mit kell hozzá csinálnom, vagy pedig tiszta lappal indul?Segítségeteket előre is köszönöm szépen.
-
Atilla001
senior tag
válasz
light1994012 #296 üzenetére
Ok, de hol írja? Miért pontozza ki? Úgy emlékszem hogy amikor feltelepítettem a programot akkor kiírta, nem tudom mióta pontozza ki.
-
walakyb
tag
Sziasztok.
Adott egy globalositott kínai mi band 8, ami tökéletesen működött eddig egy redmi note 8t telefonnal. A telefon le lett cserélve egy note 13 5G-re. Párosítás minden megvan, szuperül működik minden, kivéve az értesítéseket. Ha be akarnám kapcsolni az eszköz és alkalmazás értesítések alatt, akkor ezt írja: korlátozott beállítás. Biztonsága érdekében ez a beállítás jelenleg nem használható.
Valakinek lenne ötlete, hogy ez mitől van, pláne hogyan lehetne megoldani?
Köszönöm -
Atilla001
senior tag
Üdv.
A Mi Fitness ben meg lehet oldani, hogy kiírja rendesen az eltelt napokat? Mintha az elején írta volna hogy ma, tegnap volt töltve. Most sehogy sem tudom megnézni.
thx -
válasz
Atilla001 #290 üzenetére
Ezek a szíjak szilikonból szoktak készülni, az a gumiszerű anyag. Ez alapból bőrbarát, és ennél bőrbarátabbat nehéz találni, ugyanis a legtöbb szíj műanyagból készül (pl nejlon), ami rosszabb. Vagy esetleg találhatsz fémet is, de a fém (nem a nemesfémek) gyakrabban vált ki ekcémát, mint mondjuk a szilikon.
-
Atilla001
senior tag
Sziasztok, elvileg a 8 pántja kompatibilis a 9 évvel. Tudnátok nekem egy olyan bántott ajánlani ami igazán kényelmes jól állítható alvásnál sem zavaró és nem ez a gumi hatású mint az eredeti. Igazából szeretem azt is te jobb lenne egy sokkal kényelmesebb bőrbarátabb anyag. aliexpressz is tökéletesen megfelel. A négyet a megjelenése óta hordom most váltottam kilencre nekem ez új.
Köszönöm -
kliszi
senior tag
Sziasztok ! iphone 6 telefonom nem látja bluetoothoson keresztül ! Csináltam egy gyári visszaállítást de nem látja . Mi lehet a gond ?
-
figaro7600
újonc
Mi band 8 nem mutatja a megtett km-t.
Csak lépés számot.
A mi band 6 kijelezte😀😀😀 -
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy kijelzővédő fóliája 8-ra ?
Elmegyek érte majdnemhogy akárhova.N
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Ez tud hangjelzést adni, vagy rezegni, ha kívül esek egy bizonyos pulzustartományon, vagy követni szükséges a kijelzőn, szemmel?
-
fogselyem
senior tag
Búcsúzom a topikból egy:
-
Joc24
tag
Sziasztok,
Valaki használ ilyet /MB8/ Samsung telefonnal?
Kompatibilisek? Régen volt Mi Band 4-em . Abban az időben voltak problémák a Samukkal. Nem tudom fennáll e még a probléma vagy már működik rendesen. -
fogselyem
senior tag
-
Javult a lépésszámlálás a teszt megjelenése óta? A tesztben azt írják, hogy 20%-kal kevesebbet mutatott a valóságnál.
-
Ronyn
senior tag
válasz
David_DD #270 üzenetére
Az átmenet az elég rövid időtartam, (és itt a vízszintes tengely az idő, ráadásul a kis kijelzőn próbál ábrázolni egy viszonylag hosszú idő intervallumot), és amúgy is csak EEG-vel lehetne kimutatni...
Az óra csak a kísérő jelenségek alapján próbálja lekövetni hogy hol tartasz... -
light1994012
tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen smart band 8 és egy samsung s22 ultra android 14-el.
A probléma az hogy ha lezárjuk a kijelzőt akkor nem kap gps adatokat és nem mér rendesen futás közben és az útvonalat sem jelöli. Ugyan ez a band egy Xiaomi 14 ultrával tökéletesen működik. Mit kellene beáálítani és hol a samsungon, hogy működjön? Sajnos sehol sem találom.Előre is köszönöm.
-
David_DD
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy az alvási görbéket hogy kéne értelmezni? Normális, hogy a a mély - könnyű és REM fázisok között így ugrál a görbém? Ezeknek nem egybe kellene szépen "simulnia"? Vagy ez így tök oké, hogy állítólag így ugrándozok a fázisok közt? (Amúgy jól alszom, cs kíváncsi vagyok)
-
Lallos
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy a véroxigén szint mérőt ki lehet e benne kapcsolni úgy hogy semmilyen statisztikában ne legyen benne és ne is mérje se edzés közben se semmikor ? Köszönöm
-
csubuka
addikt
válasz
Kotvanyovics #266 üzenetére
Köszi, veszem is akkor
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Alapvetően ha egy Mi Band 2-t cserélnék le és kb csak az alvásfigyelés és a zizgetős ébresztés ami lényegi, akkor sem kéne ezen termék alá adnom nem?
-
fogselyem
senior tag
Smart Band 9rol van valami hir, informacio?
-
bvilcsi
friss újonc
Sziasztok! segítsetek légyszives, nekem 6-os van, tegnap úsztam és nem tudom visszaállítani. Hogyan kell, ezt jelzi, küldöm a fotót. Egyszerűen nem jövök rá hogyan kell. Köszönöm! Viola
-
törölt tag
-
törölt tag
Mégegyszer kérdezem, tudnátok mutatni olyan appot, amivel új faces-t tudok tenni az órámra?
-
-
Ronyn
senior tag
válasz
#91735552 #244 üzenetére
Mondjuk próbáld meg keresni!!
Például beírod a play kereső mezőbe hogy "mi band 8 watch faces", és láss csodát: a legelső találat képes rá!!
Vagy keresd meg a már lentebb említett Notify appot,az is tudta régebben, gondolom most is tudja.("Notify For Mi Band" a neve,mert különben nem találod meg) -
Ronyn
senior tag
-
prsq
aktív tag
Úgy tűnik, így megoldódott a probléma, eddig próbáltam telefon rebootot, repülő módot, BT kibekapcsot, és mindig vissza bírt csatlakozni (úgy néz ki, ha párosítva van, akkor már nincs gond).
Hála és köszönet!
(A Béta menüben van, és nem is működik a fotózás vele, de a párosítás igen.)
-
prsq
aktív tag
válasz
Hurkafej #123 üzenetére
Nálam még rosszabb.
(Vettem egyet ajándékba asszonynak. Még nem kapta meg.
)
Előtte gondoltam, kipróbálom, firmware-t frissítettem.
Játszottam vele kicsit, próbálgattam, majd szépen eltettem. BT-t kikapcsoltam a telefonon, de a Mi Fitness-t nem töröltem, karkötőt sem állítottam vissza, csak a DND-t nyomtam be rajta (BT kikapcs után, hogy a telefonon ne állítsa át).Másnap valamiért megint elővettem, egyszerűen képtelen volt visszacsatlakozni.
Telefon reboot, hiába. Karkötő újraindít, hiába.
Azóta már kifejezetten rámentem a problémára, és ha BT kikapcs volt, akkor az egyetlen módszer újracsatlakoztatni, ha a telefont újraindítom ÉS a karkötőt visszaállítom. (Ami után lehet újra beállítgatni mindent, számlapot letölteni, stb.)Ami ritka idegesítő. Mit csinálok rosszul? Van erre bevált módszer?
(Ami feltűnt, hogy amikor csatlakoztatva van a Mi Fitnessben, a BT beállításoknál nyoma nincs a karkötőnek (párosított eszközök). A Mi Fitness valami másik, rejtett Bluetooth-t használ?!)
(Sőt, egyszer kipróbáltam, hogy a BT beállítások felől párosítani, arra nem is hajlandó, nem jön fel a párosodása karkötőn.)
-
Ricardo
titán
válasz
Diesel38 #224 üzenetére
"Testsúlyt hogy lehet módosítani/frissíteni? Regisztrációkor megadtam egyet, azóta sehol nem találok erre lehetőséget."
Alul az egészség fülön állsz, alul rányomsz az "összes megjelenítése" gombra, kiválasztod a testsúlyt, felül a jobb sarokban a három pöttyre mész, és ott adatok hozzáadása.
Ha beírtad felül a pipára böksz, és menti.Én nem hallok "lötyögő hangot" de tudod állítani a rezgés erősségét. Nézd meg hogy mindegyik beállítás esetében hallod e.
A pánton tudod állítani beállítások- rezgés menü alatt.
-
Diesel38
tag
Testsúlyt hogy lehet módosítani/frissíteni? Regisztrációkor megadtam egyet, azóta sehol nem találok erre lehetőséget.
A másik kérdésem, hogy a rezgésnél kicsit olyan mintha berezonálna benne valami. Nem tudom, hogy csak az erős rezgés hangja vagy valami lötyög benne. Nektek is hallani valamit? Watch 6-tal hasonlítottam.
-
törölt tag
Az amazfitwatches oldaláról választanék képernyőt. Nade hogy kell fölrakni az órára?
-
Ronyn
senior tag
Nálam bő tíz perc alatt végzett,kezdve a letöltéstől az interneről ,a telepítés végéig
-
Tökimanó
senior tag
Tegnap ment fel rá. Mivel itt már volt róla szó, ezért figyeltem az időt. Kezdéstől a készig 62 perc volt. Ahogy nézem a többiekét, ez olyan közepes idő. Gondolom telefon függő is lehet.
-
Ricardo
titán
Maga a frissítés elég hamar megvolt, a sok (rengeteg) idő azzal ment el, hogy felkerüljön a pántra. Amióta megvan a nyolcs pánt, ez az első frissítés rá, így nem tudom mennyire általános ez. A korábbi pántjaim pikk pakk megvoltak, de azok frissítései nem tartalmaztak komolyabb elemeket. Szerintem is indokolatlanul lassan ment fel, bár nem tudom mekkora méretű file ről van szó. Nem találtam infót hány mega. Hozzá tartozik, hogy közben használtam a telefont BT headsettel, tehát nem az egyetlen BT eszköz a telefonhoz csatlakoztatva, de ettől függetlenül valóban rengeteg idő, de hiba nélkül lefrissült, és ugyanolyan hibamentesen teszi a dolgát most is, mint a frissítés előtt.
-
ricsip
addikt
Illetve alig pàr napja van meg, de ahol a szenzor kitüremkedès nyomja a bőrömet, ott szèpen be is pirosodott. A band 4-esnèl csak pici benyomódàs volt a bőrömbe, de így nem pirosodott be. Mindkettőnèl kb egyforma szoros szíjjal.
-
Ricardo
titán
Megjött a frissítés lassan másfél órája csinálja. Most tart 33%-nál
-
fogselyem
senior tag
Ma kaptam frissítést a Band 8r-a, majd egy óra volt mire lefrissült a karkötő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem minden évben lesz tényleg ügyesebb a Xiaomi karperece, de a mostani generációnál érezhető a fejlődés.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest