Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz tibee77 #49579 üzenetére

4 ev azert az meg nem a vilagvege, az meg hatereset, de biztosan gyengebb a tapadasa. Milyen markaju volt? Tapasztalatkent megoszthatnad velünk.
    Jo hogy leirtad egyebkent, mert sokan nem fogjak fel, hogy mennyire szamit is a gumi....

Osztrak arakat nem tudok, de en a kocsihoz mindent Nemetorszagban szerzek be, mert olcsobb, mint otthon. A szereles nyilvan nem, mert az kb egy 5x aron mozog :)

Remelem tipp topp rendben lesz az autod hamar :K

(#49577) molnarpeter biztos ki lehet szerelni a kocsibol, de az nem cel :DDD csak ahogy irod is, pl holancnal ki kellene kapcsolni...meg amugy is hülyeseg, hogy nem kikapcsolhato. Ahogy neztem anno, csak azoknal lehet kikapcsolni, amelyiknel van ESP es akkor van egy SPORT gomb a közepkonzolon. Nekem annak a gombnak a helyen a tolatoradar kikapcsolo gombja van :F mi van vajon, ha van PDC es ESP is :F de amugy 100% ig nem vagyok biztos benne, hogy csak ASR van a kocsiban es nincs esp....ha lesz majd havas idö, kiprobalom :))

(#49584) sasa58 elvileg ha jol gondolom ugye kapcsolgat a klimakompresszor. Szoval ha 35 fok meleg van, akkor kb folyamaosan megy, ha nincs nagy meleg csak mondjuk erösen tüz a nap, akkor eleg neki neha bekapcsolni.....bar a levegöt szaritja mindenkepp, szoval erti a fene :F

Új hozzászólás Aktív témák