Új hozzászólás Aktív témák

• tibee77

őstag

válasz molnarpeter #49552 üzenetére

En meg nem lättam dolgozni az esp-t, igaz, hogy ez az elsö telem ezzel a kocsival.

Declare:A nemet neve megvan a dolognak (querträger stütze) csak a magyar nevet sehol nem talältam.Most neztem pär oszträk oldalt es szerintem nem lehet nagy különbseg (ärban) a magyarhoz kepest, ugyhogy azt ott fogom megrendelni az összes többi dolgot a cromax-tol.Lesz egy vizhütö, es klima hütö, lökhärito merevitö (plusz annak a ket csonkja amit nem talältam meg), egy hütöräcs, plusz a lökhärito.Na annak van a legdurväbb ära, nem gondoltam volna...

Amugy meg nem mehettem gyorsan, vagy legaläbbis nem mentem gyorsabban mint az elöttem levö, nem fekeztem a kanyarban hanem lassabban mentem bele es ugy kezdett el csuszni a fara.Az elöttem levö kocsi meg se mozdult, mondjuk arra nem emlekszem mär milyen volt, lehet, hogy valami 4 kerekes, nem tudom.Viszont idöközben kiderült, hogy a teligumi amit kaptam a kocsihoz 4 eves.En hülye csak azt figyeltem mikor megvettem, hogy a profilmelyseg milyen.Ujabb lecke amit megtanultam. :(((

Új hozzászólás Aktív témák