Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Hát figyelj én biztos nem fogok azért turbós módon venni, költeni, karbantartani stb.., csak hogy nyomatékosabb legyen alul és semmi más ne változzon. Azért ez a turbó megszégyenítése
150 ló nem gondolo, hogy szét lenne hajtva, épp azért mert ez szvsz. kb 50% egy 1.4 -es értelmes motornak.
A használt állapot után gondolom az 1.0T -re gondolsz nem az 1.4 szívóra?Visszatérve a váltódra, én azt nem értem, hogy ha az 1.7dízel reggelire megette a váltót, akkor mit csinált vele a 1.9, 2.0 meg tudom is én még milyenek is vannak? Vagy azokba mást pakoltak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Garanciás Zalman házak!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
150 ló nem gondolo, hogy szét lenne hajtva, épp azért mert ez szvsz. kb 50% egy 1.4 -es értelmes motornak.