Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Hát figyelj én biztos nem fogok azért turbós módon venni, költeni, karbantartani stb.., csak hogy nyomatékosabb legyen alul és semmi más ne változzon. Azért ez a turbó megszégyenítése
150 ló nem gondolo, hogy szét lenne hajtva, épp azért mert ez szvsz. kb 50% egy 1.4 -es értelmes motornak.
A használt állapot után gondolom az 1.0T -re gondolsz nem az 1.4 szívóra?Visszatérve a váltódra, én azt nem értem, hogy ha az 1.7dízel reggelire megette a váltót, akkor mit csinált vele a 1.9, 2.0 meg tudom is én még milyenek is vannak? Vagy azokba mást pakoltak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Revolut
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kutya topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
150 ló nem gondolo, hogy szét lenne hajtva, épp azért mert ez szvsz. kb 50% egy 1.4 -es értelmes motornak.