- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Pl az Új Q7 Audi már nem csak az előtte haladó autó távolságát,sebességet tudja lekövetni ha nem a mozgását is.
Miv an ha az előttem lévő átkacsázik a záróvonalon az Audi meg követi magától a rendőrnek meg lehet magyarázkodni hogy nem én voltam az autó magától ment át
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Volvómba van minden, a tábla felismerő, sávtartó egy nagy marhaság, de távolságtartó adaptív tempomat az nagy találmány (sokkal jobb mint a sima tempomat), a holttér figyelő rendszer, parkololó radar is nagy segítség. A ráfutrásgátlót vészfékasszisztenst még nem (és nem is nagyom akarom) próbáltam.
Egy vasúti piros lámpa jelző rendszer is jobb lenne a tábla felismerő rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)