Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
De, nagyon egyszerű. Sima ledsor a szokásos DRL bekötéssel, csak +1 ér az indexre kötődik. Amikor van index, akkor sárgán világít/villog ő is. Ilyen Audi style, csak nincs elcseszve mint a gyári, hogy pöttyökből áll
Például de kismillió kiskínai gyártja ezerféle verzióban és mind jobb mint a gyári
Igen most ezt fogod tőlem hallgatni, mert mindig mondod, hogy milyen extrás az Audi
Egyébként seat amit mondtam előzőleg.
Xenon igen tudom, nyilván jobb, nyilván megéri, csak adnák olcsóbban mert nem hiszem el, hogy egy olyan xenon töltetű kisüléses bizbaszt 30 ezer legyártani. A trafó meg 2 fillér ha rá van állva a gyártósor, max a rézhuzal ára, bár lehet, hogy ezek már tranyós/inverteres hülyülések, sőt hát biztos.AMD Power gyöngyörű. Soha nem kötődtem egyik színhez se, -inkább csak olyanom volt hogy mit NE-, de soha többet msát sem akarok csak fehéret. Gyönyörű ha tiszta és szép, de még a karcok is kevésbé lógnak ki, na meg a fehér és a fekete mindennek jól áll és soha nem megy ki a divatból

JoolsNOS személyes tapasztalat: felejtsd el. Mostanában próbálok spórolni ( = használom a 4. fokozatot!
), szép nyugisan megyek de kb semmit nem változott a fogyasztás. 8 körül lehet így az 1.6 -ommal, szvsz. 1.4 csak rosszabb lesz ennél mert pörgetni kellene. Aztán lehet, hogy nem ki tudja..coolpet húha, 3500km alatt 2 litert? Az már nagyon csúnyácska. Nem füstöl? Ha ennyire zabálja akkor én valami félszintetikus 10w40 vagy még sűrűbbet tennék bele, ha ennyire kopott a motor akkor a kenésnek már úgyis mindegy, de ennyit csak ne zabáljon fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként