Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz Declare #43164 üzenetére

De, nagyon egyszerű. Sima ledsor a szokásos DRL bekötéssel, csak +1 ér az indexre kötődik. Amikor van index, akkor sárgán világít/villog ő is. Ilyen Audi style, csak nincs elcseszve mint a gyári, hogy pöttyökből áll :DDD Például de kismillió kiskínai gyártja ezerféle verzióban és mind jobb mint a gyári :DDD Igen most ezt fogod tőlem hallgatni, mert mindig mondod, hogy milyen extrás az Audi ;] Egyébként seat amit mondtam előzőleg.
    Xenon igen tudom, nyilván jobb, nyilván megéri, csak adnák olcsóbban mert nem hiszem el, hogy egy olyan xenon töltetű kisüléses bizbaszt 30 ezer legyártani. A trafó meg 2 fillér ha rá van állva a gyártósor, max a rézhuzal ára, bár lehet, hogy ezek már tranyós/inverteres hülyülések, sőt hát biztos.

AMD Power gyöngyörű. Soha nem kötődtem egyik színhez se, -inkább csak olyanom volt hogy mit NE-, de soha többet msát sem akarok csak fehéret. Gyönyörű ha tiszta és szép, de még a karcok is kevésbé lógnak ki, na meg a fehér és a fekete mindennek jól áll és soha nem megy ki a divatból :C

JoolsNOS személyes tapasztalat: felejtsd el. Mostanában próbálok spórolni ( = használom a 4. fokozatot! :DDD ), szép nyugisan megyek de kb semmit nem változott a fogyasztás. 8 körül lehet így az 1.6 -ommal, szvsz. 1.4 csak rosszabb lesz ennél mert pörgetni kellene. Aztán lehet, hogy nem ki tudja..

coolpet húha, 3500km alatt 2 litert? Az már nagyon csúnyácska. Nem füstöl? Ha ennyire zabálja akkor én valami félszintetikus 10w40 vagy még sűrűbbet tennék bele, ha ennyire kopott a motor akkor a kenésnek már úgyis mindegy, de ennyit csak ne zabáljon fel!

Új hozzászólás Aktív témák