- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
Declare
üzenetére
Igazából az a fura, hogy definiáljuk a kényelmes ülés fogalmát. Elég derékfájós vagyok, meg ugye a méreteim miatt fontos, hogy kényelmesen elférjek az adott autóban.
Cégnél van itt egy rakat T5 Transporter, na abban pl nagyon sokáig kell állítgatnom az ülést, hogy valahogy elmondhassam, hogy jó. Pedig ha valami, az nagy autó. Ellenben pl. egy Transit Connect-ben (ami jóval kisebb) ha hátratolom az ülést, hátradöntöm, amíg engedi a hátfal, totál kényelmes lesz.
Amikor a G Astrát megvettem, annyira jó volt elférni benne az E Kadett után, pedig az sem kis autó. Múltkor párom mögöttem ült, előrébb jöttem az üléssel 3 kattanással, azt hittem, majd összef.som magam, olyan rossz volt. Nem tudtam kuplungolni, bakkecskézve indultam el párszor, sz.r volt. Amikor kiszállt, visszatolhattam ülést, mintha a mennyország jött volna el.
Szóval szerintem a helyes beállítás legalább annyira fontos, mint a jó ülés. Meg mondjuk van könyöklőm a Gasztrában, az is sokat dob a kényelmen (már amikor párom nem foglalja el a jobb1-ről..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Energiaital topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)