Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Mondjuk alaphangon kerül 2.5x annyiba és egy elég komoly terepjáróról beszélünk (ránézésre legalábbis. Van magassága az alváznak, elhinném róla, hogy tud hegyet de legalább dombot mászni. Nem úgy mint ezek az ültetett porbafingó "terepjárók"

Biztos baromi kényelmes lehet, gondolom mintha otthon tespednél fotelban csak még mész is mint a rakéta
Bár épp ma láttam álmaim terepjáróját. Még ilyet nem is láttam.. H1 -es hummer tetszett eddig, még a katonaihoz közeli, nem villogásra való szar. De ma egy Range Rovert láttam. Akkora volt, mint egy anyahajó, az alváz kb. a fejemnél kezdődött
Valami kis picsa ment benne, tök normálisan, sőt beszarian vezetett, de ahogy kirakta az indexet egyből satuzott mindenki olyan respektje van annak a dögnek az utakon
(igen tudom, rovereket is szídni kell itthon, mint az opelt de akkor is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(igen tudom, rovereket is szídni kell itthon, mint az opelt de akkor is