Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
válasz
Declare
üzenetére
Abszolút egyetértek, idióta dolog volt kihagyni!
mephi666 Én is terveztem a tablet beépítését, de egyelőre úgy tűnik mégse építem be. SQ-ra építek hifit, az meg nagyon nincs összhangban a tabletről jövő zenével. OBD is macera amúgy, mert ha rádugod az olvasót a csatlakozóra akkor az a leállított autónál is működik, szívja az akksit. Az meg nem életszerű, hogy minden indulás előtt feldugod a csatira a kütyüt... esetleg lehet hogy valahogy megoldható, hogy csak akkor kapjon az OBD csatija áramot ha jár a motor, ez kábelezés kérdése gondolom. Egyedül a GPS ami vonz a tabletban még, de mivel fejegység tutira lesz a kocsiban és nem rakhatom a helyére a tabit (vagy a fejnek kell más hely) ezért egyelőre hanyagolom a témát.
Fóliát akarok én is, hátra sötétet előre csak sima átlátszót (törésvédelem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest