Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Fordulatszammerö az meg oke....regebben sok autoban nem volt....de a H astraban a vizhöfok merö hianya az vedhetetlen...az csak valami baromi blama.....azt nem tudtad extrakent kerni. Ha kanyerkövetö xenont tudnak bele tenni, meg digiklima meg stb, akkor egy kis mutato a vizhöfokrol, ez csak valakinek az elcseszett ötlete lehetett

A masik meg, ha pakolod az extrakat, elöbb utobb atersz egy nagyobb kategoriaju auto araba...de az alap aron ugyan ugy fapad lesz

Amugy picit hasonlo kerdest vet fel TC cikk is...szerintem tök jo amugy
2010es hasznalt a5 audi vagy egy uj hasonlo felszereltsegü astra
Regebben asszem a milyen autot opicba is beirtam, de nem igen volt nagy velemennyilvanitas 
Ja amugy kicsit tuningoltam a kocsit. Rendeltem bele kartamaszt meg egy gerinctamasz párnát akarok
kivancsi leszek...50 euro volt, viszont igy ugrik az egyetlen pohartarto közepröl, mert ugye ez is egy olyan dolog, amit a H astraban nem tartottak fontosnak..... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Arc Raiders
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech z5500 5.1
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Regebben asszem a milyen autot opicba is beirtam, de nem igen volt nagy velemennyilvanitas