Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Az olajfogyasztasos dologhoz füznek hozza annyit, hogy most hetvegen kerestem valamit a hasznalatiban es teljesen veletleneül talaltam ra, hogy minden motorhoz (astra H) e van irva 0,6 l/1000 km olaj fogyasztas. Szerintem ezzel kb tisztara mossa magat a gyarto minden problemaval szemben. Elkepzelni nem tudom, hogy az 1.2 benzin, a 2.0 turbo benzin es az 1.9 cdti is megegyezik barmilyen parameterben is

Mas.
Ha a jelenlegi CD30 Mp3 egyseget kicserelem szines, cd70 egysegre, akkor az ugy müködik, hogy veszek pl e-bayen egy ilyen komplett egyseget, es azt beteszik nekem pikk pakk? Navi mennyire lesz jol müködö, frissithetö? Ezzel "csak" annyit ernek el, hogy szines lesz es lesz navim vagy valamilyen plusz funkcioim is lesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest