Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Az olajfogyasztasos dologhoz füznek hozza annyit, hogy most hetvegen kerestem valamit a hasznalatiban es teljesen veletleneül talaltam ra, hogy minden motorhoz (astra H) e van irva 0,6 l/1000 km olaj fogyasztas. Szerintem ezzel kb tisztara mossa magat a gyarto minden problemaval szemben. Elkepzelni nem tudom, hogy az 1.2 benzin, a 2.0 turbo benzin es az 1.9 cdti is megegyezik barmilyen parameterben is

Mas.
Ha a jelenlegi CD30 Mp3 egyseget kicserelem szines, cd70 egysegre, akkor az ugy müködik, hogy veszek pl e-bayen egy ilyen komplett egyseget, es azt beteszik nekem pikk pakk? Navi mennyire lesz jol müködö, frissithetö? Ezzel "csak" annyit ernek el, hogy szines lesz es lesz navim vagy valamilyen plusz funkcioim is lesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Linux kezdőknek
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Kuponkunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Windows 10
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest