Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kickass

őstag

válasz gban #31396 üzenetére

Jelen pillanatban két dologra koncentrálok.
    Egyrészről a futómű legyen úgy-ahogy rendben, vagy ha nincs legyen kellően olcsó.
    Másrészről a kasztni, fő szerkezeti elemek legyenek épek előny ha nem volt előtte kiflibe hajtva az autó. Persze egy 10-14éves autótól nem feltétlenül kell elvárni hogy teljesen sérülésmentes legyen csak az a nem mindegy mennyire. Illetve hogy ne legyen rozsda! Inkább cserélek 2x motort egy autóban pláne egy kommersz modellben amihez elérhetőek az alkatrészek mint hogy karosszériázni kelljen, már ha egyáltalán lehet. Egy jó karosszériásnál két küszöb cseréje lakatolás festés többe van mint egy komplett motor csere.
    Szóval kasztni, fék lehetőleg futómű legyen rendbe. Ezek a fő prioritások

Km lényegtelen úgyis azt hazudnak amit akarnak, az autó általános állapota számít. Úgy tudom én is hogy a duda+váltószoknya egyébként is achilles sarka a beltérnek egyébként is gyenge minőségű.

Azt is tudom, hogy linkről nehéz véleményt mondani viszont egy márka specifikus fórumban lehet már ezekről a képekről is feltűnik valakinek valami olyasmi ami miatt meg se érdemes nézni egy adott autót és ezzel időt esetleg még pénzt is spórolok magamnak.

Új hozzászólás Aktív témák