- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
multkor összeirtam magamnak, de mar nem emlekszem fejböl. Ajto/csomagter nyiaskor automatikusan 3db elöl közepen, 2db a rendszamtablan hatul, csomagterben 1 + müszerfal vilagitas, közepkonzollal (ezert kerdeztem, hogy ez szerinted biztos LEDes? mert szerintem nem), illetve az a klimaallitgato zümmögö franc sem levegövel megy. Emellett van ugye hatul közepen 2db (bar azokat le lehet 0 ra kapcsolni, azt meg is tettem), 1db a kesztyütartoban. Ha ezeket a wattokat az ember összadja es belegondol, hogy beül a kocsiba elmegy a boltba, kiszall, bevasarol, csomagokat bepakol, beszall, indit, arrebgurul, bevasarol 2, hazamegy kipakol.....szivodik az akku rendesen...mert van amikor en sem 1000km es utra indulok

De elfogadom, hogy tulparazom ezt a dolgot a multkori kalandom utan....
viszont nyugodtabb lesz a lelkem, ha LED ek lesznek benne. Par ezer ft bol megvan es meg jobban is nez ki 
Új hozzászólás Aktív témák
- Welock Smartlock u81
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

viszont nyugodtabb lesz a lelkem, ha LED ek lesznek benne. Par ezer ft bol megvan es meg jobban is nez ki