Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Nem, valami baromállat belémtolatott. A lökösön nem látszik nagyon a nyoma, egy kisebb horpadás, 10-es nagyságú, valamint 2 karc. De ez épp elég volt, hogy a lökös nekiérjen a klímahútőnek, az elhajoljon, és bónuszként kilyukassza a vízhűtőt, ugye a gáz is elszállt.
Cetli persze nem volt, csak öröm és boldogság.

Egyik vasárnap reggel vettem észre, hogy áll a víz a kocsi alatt, és ki is irta az autó indításkor. Pénteken melózni voltam vele, akkor még semmi. Szombaton ügyeket intéztem vele. ( Ami nem szokásom, városba nem nagyon szedem elő, ott a Corsával futkozok, ha asszonynak nem kell. 90%-ban csak pályán, dolgozni járni használom, meg ha családostul megyünk valahova.)
Findzs: Hát nem egy F Astra, az biztos
Nesze neked modern dízel.
De most lassan új lesz az autó 
Ezek után adjam el? Nem lenne értelme,ha veszek egy újat, akkor kezdődik előről. A DPF mizériát még megusztam, mert nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nesze neked modern dízel.
De most lassan új lesz az autó