Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Lenne egy összetett kérdésem:
Adott egy angliai b2 vectra, május 31-ig van rajta műszaki, van érvényes forgalmija de biztosítása már nincs. Nekem van egy b1 vectrám, papírjai rendben de ez nem is érdekes viszont hibás a motorja. Ha ismerősöm megveszi azt az autót majd eladja nekem belőle a motort, amiről írunk adásvételit + az autó angol papírjait lemásoljuk akkor ezt sikeresen le tudom papírozni okmányirodában, hogy végül átkerüljön az angliai motorszáma az én forgalmimba?
Tapasztalata van esetleg valakinek ilyen téren? Vagy pl érdemesebb az adásvételit pl júniusra dátumozni amikorra már lejár az angol vectra műszakija? (érvényes műszakis autóból mégis csak érdekes eladni a motort, itthoni autóval nem is oldható meg).
Hogyan lehetne ezt összehozni, hogy jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest