Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz insyde5 #14768 üzenetére

Őőő, neked vectra van? :) AGR az sokat nem változtat rajta ilyen téren szerintem mert csak egy bizonyos tartományban van nyitva legfeljebb akkor árt ha hibás :)

Sűrűn ne próbálgasd, nekem 2008 novemberében ment annyit azóta a 200at sem értem el vele de még nagyon meg se közelítettem, lehet már nem is menne annyit bár 0-90 igen csak szépen megy neki pláne most új gyertyákkal + szerelők szerint is vectrák között is nagyon egyben van még az egész autó és motorikusan is szerencsére :) [link]

Idén még vagy 60e klíma felújítás, most min 20e lesz a futómű de inkább több, sárfogókat rendelek éppen, még jön multikormány-sony adapter 15e, levehető vonóhorog 30e, műszaki 30e, fékrendszer kopó részeinek cseréje 60e.... jó lesz az idei év, és akkor már vettem 16-os felniket gumival nyárra.... ja még a sárvédő ív is cserélve lesz hátul mert rágja a rozsdabogár... szóval rámegy a gatyám is na jó éppen az nem de legalább jövőre remélhetőleg nem lesz ennyi kiadás vele de most minden összejött ja és ugye 60e tehát itt a vezérlés cseréje és egyben olajcsere is....

Castrolt használtam én is de mindenki hamisítja már...

Új hozzászólás Aktív témák