- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
insyde5
üzenetére
Őőő, neked vectra van?
AGR az sokat nem változtat rajta ilyen téren szerintem mert csak egy bizonyos tartományban van nyitva legfeljebb akkor árt ha hibás 
Sűrűn ne próbálgasd, nekem 2008 novemberében ment annyit azóta a 200at sem értem el vele de még nagyon meg se közelítettem, lehet már nem is menne annyit bár 0-90 igen csak szépen megy neki pláne most új gyertyákkal + szerelők szerint is vectrák között is nagyon egyben van még az egész autó és motorikusan is szerencsére
[link]Idén még vagy 60e klíma felújítás, most min 20e lesz a futómű de inkább több, sárfogókat rendelek éppen, még jön multikormány-sony adapter 15e, levehető vonóhorog 30e, műszaki 30e, fékrendszer kopó részeinek cseréje 60e.... jó lesz az idei év, és akkor már vettem 16-os felniket gumival nyárra.... ja még a sárvédő ív is cserélve lesz hátul mert rágja a rozsdabogár... szóval rámegy a gatyám is na jó éppen az nem de legalább jövőre remélhetőleg nem lesz ennyi kiadás vele de most minden összejött ja és ugye 60e tehát itt a vezérlés cseréje és egyben olajcsere is....
Castrolt használtam én is de mindenki hamisítja már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
AGR az sokat nem változtat rajta ilyen téren szerintem mert csak egy bizonyos tartományban van nyitva legfeljebb akkor árt ha hibás