- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
omcsi
csendes tag
-(Voltam szamitogepes kiolvasason, de semmit nem lat a kompjuter, nincs hiba. Ez a jelenseg meg randomban jon elo. Van, hogy egyaltalan nem csinalja, van, hogy folyamatosan. Valakinek van erre valami otlete?)
nekem is ilyen problémám volt ,mi sem találtunk gépel ki olvasással semmit, takarítsd ki az alapjárat motort ,meg nézd meg ,van egy kis motor a pillangó szelepen ,lekel venni és mielőtt leveszed jelöld meg hogy állt,és takarítsd ki valamilyen tisztítóval ,mikor rakod össze az alapjárat motor nézd meg nincs e ,a tömítés elszakadva ,nekem ezek után rendbe jött ,remélem tudtam valamit segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Welock Smartlock u81
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest