Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Calogero

addikt

válasz Calogero #13218 üzenetére

Na mai nap kicserélték a lámpamosómat avagy esetem egy Opel szakszervizzel.....

Kezdődött ott, hogy elhagytam a lámpamosó fedelemet, ezért rendeltek nekem egyet. Ezért fizettem 6000 Ft-ot, a fényezéshez volt festékem így az 0 Ft-ba került.
    Mivel azt már nem nézték meg az elején hogy miért is esett le, így az a fedél "felrakásakor" derült ki. Nha akkor orvosoljuk a problémát,rendeljük meg a mosó fúvókáit is (ami ki-be jár) mert ezeken van a rögzítő fülek is (amiből 1 anyagfáradás miatt letört a régiről)
    Erre kaptam egy árajánlatot (15 500 Ft anyagár + 4000 munkadíj), amit elfogadtam.
    3 nap rendelési időből lett (1 hét 2 nap).
    Ma délelőttre kaptam időpontot.
    A munkaidő: 1 óra volt 10:45-11:49.
    A "szakképzett" szervizesek azt sem tudták hogy működik a mosó.... (kérdés: A lámpa mosó akkor működik ha megy a világítás?)
    Nekem kellett működésre bírni, de a fekete leves csak ezután jött.

Kiderült hogy a ki-be mozgó fúvókák nem cserélhetők, csak a kompletten (így kellett egy plusz rendelés, amiről nem tájékoztattak)
    Így az anyag ár ~ 28 0000 Ft-ra jött (volna) ki.
    Kiszámláztattam az eredeti árajánlatot, hisz annyiért vállalták a munkát (20 000FT) és távoztam újra 100%-os autóval, a különbözetet meg kénytelenek voltak lenyelni....

ui. Amíg vártam az autóra a szalonban nézegettem a új Astrát, meg a prospektusokat, és közben azt vettem észre hogy szalonban csak úgy rohangálnak az egerek, mint ha házi kedvencek lennének.

Új hozzászólás Aktív témák