- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Igen csak anno a vectra meg most a ponton... érted...
Szerintem anno reál értékén többe került az én vectrám mint a tiéd csak hát nah, évek teltek el
Neki a ponton 1 misi, ha itt adja el szerintem akár több is, a bianchi sem olcsó... Vectra C GTS 3.2 is van már 2 misi alatt...Kitartás, akarat, ötlet az van valóban, jó is amit csinál mert szeretem olvasni minden írását csak jó lenne ha következetes maradna, ha nincs lé nincs lé ha van akkor meg ne írja, hogy nincs nem kell beleírni.. leírja, hogy olcsón kihozza oké csak mint írtam az fura, hogy olvastam már 100 csikós írást ha nem többet és tetszik csak ez a ponton expedíció kicsit... na jó nagyon kilóg a sorból... az ebayról keresem két hétig a 10 eurós cuccot mert nincs pénz most meg 1 hét alatt kitalálta, hogy 1 misiért vesz a sarkkörről egy 62-es pontont
Én nem bánom legyen még több ötlete is mert a totalcarnál talán neki vannak a legérdekesebb cikkei pedig új autót ritkán tesztel 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Android szakmai topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Hétvégi akció! - ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem anno reál értékén többe került az én vectrám mint a tiéd csak hát nah, évek teltek el