Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• F_Gergely

őstag

Sziasztok,

Megvettem életem első autóját egy 98-as évjáratú kombi vectrát. Nagyon örülök neki de mivel használt autó mennem kell vele szerelőhöz az alábbi gondokkal:
    1-es sebességet csak úgy veszi be ha kettesből rakom egyesbe, de igy gyönyörűen. Ha üresből akarom egyesbe tenni nem veszi be. Rüki, minden más tökéletesen beveszi, egyest csak kettesből.
    Csak egy darab kulcsom van hozzá azt kell csináltassak. Tank ajtaját valamiért nem zárja a központi zár.
    Elektromos zárlat lehet a kocsiban (sajnos a kereskedő kimosta a motorteret) mert ha pl, indexelek felkapcsolja a reflektort is (mintha ki lenne lazulva az index kar).
    Hazafele menet közben "elszállt" az elektromos rendszer, fedélzeti számítógép teljesen resetelte magát, a rádió azóta se kép se hang (valszeg kiégett a biztosítékja), illetve a digitklima középső kapcsolójánál a kijelző világítása nem megy.
    Ja meg a motortérben pár helyről pár olaj folyik.
    De szépen húz az autó, kettesből simán elindul, gyári full extra igaz az ülésfűtés nem működik egyik ülésnél sem, de van tempomat és vonóhorog.
    Majd gumishoz kell vigyem, autóvillamoságishoz, meg szerelőhöz.
    De életem első autója, és az enyém. Ki van fizetve, nincsen rajta hitel, igaz átíratnom még nem sikerült de nálam van az adásvételi, a forgalmi, a törzskönyv, meg csináltattam biztosítást.

Ha a fenti hibákhoz bárkinek bármi tippje lenne megköszönném :)

Új hozzászólás Aktív témák