Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Megvettem életem első autóját egy 98-as évjáratú kombi vectrát. Nagyon örülök neki de mivel használt autó mennem kell vele szerelőhöz az alábbi gondokkal:
1-es sebességet csak úgy veszi be ha kettesből rakom egyesbe, de igy gyönyörűen. Ha üresből akarom egyesbe tenni nem veszi be. Rüki, minden más tökéletesen beveszi, egyest csak kettesből.
Csak egy darab kulcsom van hozzá azt kell csináltassak. Tank ajtaját valamiért nem zárja a központi zár.
Elektromos zárlat lehet a kocsiban (sajnos a kereskedő kimosta a motorteret) mert ha pl, indexelek felkapcsolja a reflektort is (mintha ki lenne lazulva az index kar).
Hazafele menet közben "elszállt" az elektromos rendszer, fedélzeti számítógép teljesen resetelte magát, a rádió azóta se kép se hang (valszeg kiégett a biztosítékja), illetve a digitklima középső kapcsolójánál a kijelző világítása nem megy.
Ja meg a motortérben pár helyről pár olaj folyik.
De szépen húz az autó, kettesből simán elindul, gyári full extra igaz az ülésfűtés nem működik egyik ülésnél sem, de van tempomat és vonóhorog.
Majd gumishoz kell vigyem, autóvillamoságishoz, meg szerelőhöz.
De életem első autója, és az enyém. Ki van fizetve, nincsen rajta hitel, igaz átíratnom még nem sikerült de nálam van az adásvételi, a forgalmi, a törzskönyv, meg csináltattam biztosítást.Ha a fenti hibákhoz bárkinek bármi tippje lenne megköszönném

Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gitáros topic
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- DeLonghi Caffé Venezia I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest