Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaresz002
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Bemásolok vmit... hasonló problémával küzdött a tulaj:
"Ezeknek az Astráknak van egy vákumos fűtéscsapja, ha ez indulásnál nem nyit ki, akkor nincsen fűtés. Ez a csap a motortérben található, a motor mögött kb. középvonalban és a motor magasságának a felénél. Két vízcső és egy vákumcső csatlakozik hozzá. Nálam elég volt annyi, hogy lehúztam róla a vákumcsövet, és egy párszor megszívtam, valószínűleg a csap leragadt, mivel sokáig nem használtam a fűtést. Persze mindenképpen végig kell nézni a vákumcsövet, hogy nem lyukas-e valahol, vagy nincs-e szétcsúszva, de a jelenség alapján szerintem ez a csap okozza a hibát. (vagy esetleg vákumot nem kap, de ezt járó motornál egyszerűen ki lehet deríteni)" 1997-es OPEL ASTRA 1.6 16V gyári klímával
az enyémbe ez van: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest