- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #42994 üzenetére
Jóvóna, de Budán közlekedek É-D irányba, ami sajnos egy fos. Így kocsival 55p volt, bkv-val szerencsés esetben lett volna 50. De mivel a Lánchídnál is állt a dugó a fenti oldalon, valszeg több lett volna.
Integra: motor tervben van már.
-
válasz
FehérHolló #42994 üzenetére
nem fér be oda autóval
-
EQMontoya
veterán
Lágymányosi: baleset, lépésben halad.
Petőfi: egy sávra szűkítve, felújítás, lépésben halad.
Lánc: teljesen lezárva baleset miatt.
Erzsébet: Pesti hídfőnél munkálatok miatt lépésben halad.Remek, baszd meg, remek. Az alsó rakpartra közel 40 perc alatt jutottam le XI-ben.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #42991 üzenetére
Pár hete szereltem valakinek notit (segítséget kért a hűtőcseréhez), akinek volt egy-két 5"-5,5" körüli kijelzőméretű kínai dual SIM-es Android-os
tepsijephabletjetelefonja - a kijelző gyönyörű volt (ha jól rémlik, 1280*720, a másik meg 1920*1080-as felbontású volt, mindkettő IPS), de az a méret meglehetősen kényelmetlenné teszi a telefonként való használatot.Már a Nexus 4 4,7"-es kijelzőmérete is necces, mint telefon, szvsz.
De amúgy itt biztos tudnak ajánlani valamit, ami megfelelne.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #42988 üzenetére
Ha szigorúan olvasni kell, akkor e-inkes ebook reader volna talán a legjobb választás, 16k alatt van a Nook Simple Touch eBay-ről, UK-ból, szállítással együtt.
bandus: én egyszerűen nem tudom megindokolni magamnak a Nexus 4-et. Amire az okostelefon nekem kell, azt a Lumia 520 is tudja és elég stabilan és gyorsan működik, ráadásul annyira nem rossz az üzemideje sem (másfél-két naponta elég tölteni). Másodtelefonnak meg minek csúcskészülék? De mégis... piszkál rendesen.
Pont iPad Mini-m van, néhol kicsit körülményesebben, de nagyjából mindent meg tudok vele oldani, amit Androiddal meg tudtam...
-
nem találtam már utángyártott akkut, ha jól emlékszem a gyári pedig 6k körül mozgott, a desire x meg 10k-ért az enyém lett, tehát nem nagyon volt mit gondolkodni rajta
bár szerintem így 3 hónaposan 40-ért simán elpasszolnám, és akkor már nem sokat kellene hozzátenni.
tableten pedig nagyon gondolkozom én is, hogy kéne egy. csak sajnos 8"-os kijelzővel rendelkezők között elég csekély a választék, ha eltekintünk az ipad minitől
de meglátjuk, hogy mennyi fizu csurran csöppen jövő héten, aztán még bármi lehet, csak nehogy engem is elragadjon az almamánia
hp: egyértelműen az utóbbi szerintem. én legalább is tuti nem vennék 4,7"-nál nagyobb telefont.
-
Tim82
félisten
válasz
bandus #42984 üzenetére
nekem is ugyanez volt a desire akksijával, a végén már fél, egy órákat bírt csak. szal vettem inkább helyette egy desire x-et
Nekem még mindig úgy tűnik, hogy egy új akku a régi telefonba jelentősen kevesebbe kerül egy új telefonnál.
Mondjuk pont én mondom, aki 2,5 év után lecserélte az SGS-t egy Lumia 520-ra... Mondjuk utána vettem azért az SGS-hez akkut.
A Nexus 4 engem sem hagy nyugodni. Nekem elég a 8 GB-os is, telefonon legfeljebb csak fontosabb zenéket tartok, a tableten szokott lenni sok cucc.
-
válasz
concret_hp #42985 üzenetére
én nagyon sajnáltam, imádtam azt a telefont, de azért így 3 hónap desire x után ha kézbe veszem barátnőm desire-t, erősen nokia 32 fílingje van
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #42972 üzenetére
HI!
marhak en mar 98ban is vetkoztme ferihegyen /visszaqfle a hirszron is/ azoa is fojjamtosan mar hianyerzetem van ha a cipo rajtmamarad bezzeg kreen meg egy maraek csavar is a zsebenme vo...
udv
neduddki
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #42974 üzenetére
Ha-ha.
Tegnap reggel 9-kor levettem a töltőről fullra feltöltve és délután 1 körül lemerült, úgy, hogy nagyjából 5 percet neteztem rajta és körülbelül 2 órát zenét hallgattam. Ezért most direkt figyelem és hát ez így erősen heló.
(#42976) DeFranco: kicsivel több mint egy éves. Mondanom sem kell, hogy 3 hete járt le a garancia.
-
Viszlát
addikt
Az nem túl jó jel ugye, ha idle állapotban 3 perc alatt 27%-t esett a telefonom akksijának töltöttsége?
Szerk: miközben ezt beírtam, újabb 4%.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kraftxld #42968 üzenetére
Mi 9-11 után 1 évvel nem voltunk hajlandóak levetni a cipőnk a Seattle-i reptéren. (Pár hónapja vezették be, nem tudtunk róla, és azt hittük, hogy viccelnek.)
Erre jöttek négyen, hogy géppisztollyal kérjenek meg rá, utána meg meztelenre levetkőztették a csoport férfi tagjait mindenki (=a reptéri utasok) szeme láttára. Élmény volt. -
BlacKSouL
addikt
Angol eredetiben mi a darabüres, a darabteli, a darab és a darab2 függvények elnevezése?
Csak mert magyarban nem feltétlenül logikus.A darabüres teljesen jó, megszámolja a tartomány üres celláit.
A darabteli a feltételnek megfelelő nem üres cellákat számolja meg.
A darab a számot tartalmazó cellákat számolja meg
A darab2 a nem üres cellákat számolja meg.Tehát számomra a darabüres és a darabteli kellene hogy ellentétes legyen, ehelyett a darabüres ellentettje a darab2.
-
C4mp3r
addikt
válasz
kraftxld #42968 üzenetére
ezek az amerikaiak abszolut nevetsegesek, a femdetektor mar nem eleg most mar mikrohullamu szkenner van igy ha a wc papir ott maradt a seggemben akkor is beriaszt
akkor meg a gepen bogo gyerek... Shit es meg mindig csak lisszabonban vagyok
P.s legalabb az iron man 3 at megneztem a gepen, hozza a kotelezot
-
kraftxld
félisten
válasz
C4mp3r #42967 üzenetére
Mi az egy éves gyerek legós étkészletével eljutottunk innen egészen Torontóig, ott vették el az éber amerikai biztonságiak közveszély címén a kb 4 cm fémet tartalmazó teljesen életlen kést
Még jó, hogy visszafelé jövet nem szedették le velem a cipőm, a biorendész tuti nem engedett volna át -
C4mp3r
addikt
rettenet mit muvelnek a reptereken biztonsagi ellenorzes cimen. csodalom hogy nem tartoztattak le azonnal mert szakallam van... meg vegyem le cipom, ovem vicc..
p.s azt arulja el valaki ha new yorkban atmentem az ellenorzesen mert ellenoriznek megint lisszabonban? A gepen osszedobtam egy csobombat vagy mi
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bandus #42963 üzenetére
a) kiváló kapucnis pulóvereim vannak, ha úgy adódik, reggel fel tudom venni, ha még nincs kabátos idő
b) ha nem abban megyek, mert nem várok esőt, akkor bent is tartok egy pulcsit, ami történtesen kapucnis, pont az ilyen esetekre
c) ha már lehet kabátot felvenni, vagy nem úgy vagyok öltözve, akkor azt a kabátomat veszem fel, ami bírja az esőt, lepergeti a vizet, nem ázik át és wait for it... van kapucnija
d) ha minden kötél szakad és az évszázad cunamiját éljük át éppen, van egy egyszerhasználatos esőkabát a táskámbanés nem, nem érdekel, hogy valaki annyira igenfontosvagyokhárommillómegveszempersze ember, hogy nem engedheti meg magának a boss öltöny fölé az időjárásálló kabátot, van bossból is esőkabát, vagy akkor járjon taxival vagy autóval... nőben ugyanez
az elmúlt három évben kétszer áztam meg összesen de akkor az esernyő sem segített volna, mert tényleg ítéletidő volt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
DeFranco #42962 üzenetére
Én azt szeretem, mikor szakad az eső, egyik kezemben a laptoptáska, másikban a másik táska, valamelyikben még plusz az esernyő, és mondjuk be kell mennem boltba, tehát össze kell zárni az ernyőt anélkül, hogy mindenem csurom víz legyen, plusz ne tegyem le a táskákat a retkes/vizes/saras földre.
Vagy mondjuk akár amikor hazaérek, és a lépcsőház-kulcs a zsebemben van, a pénztárcám alatt. Vagy épp az utca közepén elkezd folyni az orrom. Esetleg még a szél is fúj... Hidegben mindezt még sapkával, sállal, kabáttal, pulóverrel kombinálva -
DeFranco
nagyúr
válasz
BlacKSouL #42961 üzenetére
A világ egyik legantiszociálisabb dolga az esernyő. Nem lehet tőle az utcán megmaradni, kiverik a szemedet, három lépésért (literally) képesek nyitogatni, és az egész nedves szart ami rajta van rád lőni, a metrón a cipődre csorog róla a víz, összekenik a kabátodat a poros vizes mocsokkal ami rajta van, három ember helyét elfoglalják, mert nyilván az esernyő alatti terület kétharmada holttér. De főleg kiverik a szemedet.
Én azt értem, hogy amikor Kínában divatba jött, akkor az egy fő per négyzetkilométer népsűrűségnél nem volt zavaró, de városi rangú településeken piszok bunkó dolognak tartom a használatát. Még két szezon, és vagy mindenkiét kézzel kifordítom, aki 10 centinél közelebb kerül vele, vagy viszek magammal egy kötőtűt, és a sok kis antiszoc szeme előtt fogok vele hadonászni. Abból milyen népfelháborodás lenne, ha én napsütésben csak széttárt karokkal lennék hajlandó közlekedni?
-
BlacKSouL
addikt
Hát de nem tök jó dolog az eddigi cuccaid mellett még egy esernyőt is magaddal cipelni, vagy épp magad fölé tartani?
De nyugi, azért van most augusztusban ősz, hogy minél előbb (szeptember?) elkezdődhessen a tél, hogy ne legyen olyan melegMás: a kurva szót miért írja az emberek 50%-a hosszú ú-val?
-
Ivászat ON...
-
BlacKSouL
addikt
Más:
Baszki, a Film+ képes nemhogy egy mondat közepén, de egy szó közepén elvágni a filmet a reklámért !Ez azt hiszem a legalja...
Múltkor: "...nem tudom, azt hiszem a legjobb lesz, ha a tö..." [REKLÁM]
De mondjuk mentségükre legyen szólva, hogy 2 perccel visszatekerték és onnan folytattákMost: Rambo 3:
- Mit akarnak?
- Azt szeretnék, ho...[REKLÁM]
...
...gy beállj közéjük." -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #42947 üzenetére
mit fozol ma este?
-
Tim82
félisten
UK Google Play-en mennyiért vesztegethetik most a frissen leárazott Nexus 4-et?
-
bobsys
veterán
Valoszinuleg nem fogjak elfogadni, foleg ha ra is van irva, hogy debit. Nekem volt prblemam belole, mert az Ausztral kartyam belfoldon debit kartya, de kulfoldon credit kartyakent viselkedik, de fel kellett hivnom a bankot, mert nem hittek el.
Azert kernek credit kartytat, mert ha valami tortenik azon tobb penzt tudnak letiltani mint egy debiten. -
bobsys
veterán
Ne felejtsetek el, hogy credit card kell az auto berleshez es kb a breles osszegenek dupljata fogjak befoglalni rajta
Es kossetek biztositast vagy a credit card adja vagy esetleg valami angol biztositonal, mert ugy valoszinuleg olcsobb mint a rental company biztositasa (siman lehet az oveke $30/nap) -
törölt tag
Tim82, föccer, e=mc² : köszi!
-
bobsys
veterán
Alljatok majd meg enni egy Cracker Barrelben
Ha tudtok olyannal ahol van shop is, az I95 mellett nagyjabol minden 50 merfoldnel lesz egy
-
bobsys
veterán
Ha nem tetszik amit adtak kerdezd meg van-e masik ugyanabban az arban, neha adnak egy SUV-t a full size auto araert, de FONTOS, hogy Chevy Captiva-t NE vegyetek fel, egy rettenet rakas szar az auto, eddig ketszer kaptam (harmadszorra mar nem fogadtam el), elisrtam magam benne minden reggel mikor beultem.
Kinel bereltek? A National cegnel van olyan, hogy kersz egy full siezt (talan midsize?) es barmilyen autot elvihetsz ami kint van a parkoloban, szokott lenni Impala, Dodge Avenger, kisebb Jeep SUV, de teljesen kiszamithatatlan mekkora autod lesz, akkor biztos lesz amit foglalsz (mid/full size).
3 emberre en Full size autot foglanek, mert peldaul a Corolla az midsize es az kicsi leszHoteben vagy motelben fogtok aludni utkozben?
Ha hotel akkor Hampton Innt (Hilton lanc tagja) tudom ajanlani, kenyelmes agyak, tiszta, rendes furdoszoba, ingyenes wifi es reggeli (waffle, kenyerek, bagel, muffin, rantotta, muzli, joghurt, gyumolcsok) es 24/7 tea, 2 fajta kave + 1 koffeinmentes kint a lobbyban. Ha regisztralsz a HHonor programba (ingyenes) akkor tudod hasznalni a 560041604 kodot ami kb 20% offot ad a netes arbol, be lehet irni mikor keresel hotelt. Valtozoak az arak, de $100 korul lehet talalni szobat ha nem a belvarosban van -
fokukac
nagyúr
én megértem
én is terveztem anno ilyet a nyugati partra
Frisco-ból végig is mentünk az óceánparton L-A-ig, majd onnan VEgasba, de ott a haverjaim fellázadtak, hogy elég volt, ők nem jönnek velem a canyonokhoz.
PEdig alig 1500 km lett volna még.
Így kénytelen voltam egy repülős canyon-túrára befizetni, míg ezek a nagytudásúak VEgasban nézték a revüben az ukrán kurvákat.De majd egyszer máskor, ha sok pénzem lesz. Az összes kurva kanyont végig akarom nézni, és bele akarok még lovagolni a naplementébe
A keleti parton pedig nem nagyon voltam, így azt is meg kéne ejteni.
PErsze, egy több hónapos Ojrópa-turné után.
-
EQMontoya
veterán
-
NoLF
veterán
válasz
bobsys #42923 üzenetére
persze, meg fogunk állni sok helyen, meg persze egyik nap csak 200 mérföld, másik nap 400, stb...
nem vagyunk kicsik, így egy odakint normálnak, számunkra nagynak számító chevy impala/hasonló kategóriájú autó lesz. egyébként annak a felára hogy miamiban vesszük fel és new yorkban rakjuk le, 300 dodó
Montoya: egyelőre az igény van leadva, amint odaérünk, akkor fog kiderülni, milyen lesz. én majd próbálom forszírozni a nagy japánt, a srácok meg majd a nagy amerikait... de azért 4500km alatt nem mindegy, mennyit eszik egy dög
3an leszünk amúgy, 187, 190, és 197 centikkel.
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac #42921 üzenetére
elképzelhető, hogy ebben az életben már nem lesz ilyesmire lehetőségem, úgyhogy most megragadom az alkaromat és rááldozom az összes pénzemet, hogy jól érezzem magam, s lássak ezt-azt. napi 500 km lesz egyébként az átlag, csöppet sem lesz pihentető, de sok mindent látunk majd
-
NoLF
veterán
válasz
bobsys #42918 üzenetére
a többi részre azért kelleni fog hosszú nadrág is, nashville-ben meg esküvő, úgyhogy oda öltöny is
3 éjszakát leszünk miamiban, úgy beszéltük, össze tudunk majd futni igaz?
szerk: az eredeti úticél nashville, tennessee. ott él egy 15 éve kivándorolt rokon/volt osztálytárs/kosárlabda csapattárs/jóbarát srác, és esküszik, meghívta a régi jóbarátokat, hárman el tudunk menni. s ha már lúd, legyen kövér alapon tolunk egy ilyen laza roadtrip-et.
okt 23án este érkezünk, és valószínűleg 26-án indulunk tovább miamiból.
-
bobsys
veterán
Ausztraliaban meg itt is maximum ar van meghatarozva es minden taxis tarsasag a maximum arral fuvaroz, teljesen mindegy, hogy melyiket hivom, melyikbe ulok be a repterre. A repter 37 kilometerre van es atszamolva forintra 14 000 borravalo nelkul. Az autok hasonloak, tobbseguk hasznalt a rendorsegtol levedlett Crown Victoria Police Interceptor vagy kisbusz (Chrysler Town Car szeruseg). Nem szeretek taxizni, mert eddig egy kivetelevel mindegyik rohado, szardarab volt, mocskos csomagartoval (az egyikben olajos kannak voltak, be se tudtam rakni a borondot, jott velem a hatso ulesre), ego check-engine lampaval (igy atszoktam arra, hogy rendelek egy soforos autot ha megyek a repterre)
Sydneyben ugyanez csak ott szakadaek, gazos kombi Ford Falconok voltak, kellemes gaz szaggal az utasterben.Lortech: gyere Floridaba, kellemes 27-31 fok
-
tildy
nagyúr
Amugy pesten en sem taxiztam, csak mikor dolgoztam, es a ceg allta.
Viszont 1 eve hajnal kettokor Szolnokrol vittek haza 25km-re a falumba, azert 6000t fizettem, na arra azt mondom, az megerte.
concret_hp:mnye, a font nem nagyon mozog. 350.697.
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech #42890 üzenetére
Gyere ide, itt kellemens 20-25 fokt van, napsutessel.
Blacksoul: hogy oszinte legyek, a 40 fok koruli hosegbol egy het is epp eleg. Szeretem a napfenyt, a hoseget viszont nem.
Ez teljesen jo is igy, koszonom.
Nekem az idei ev jonak mondhato, voltam vagy ketszer mar otthon ( ha jol remlik januar es marcius) , voltam Kolnben, Portugalia is osszejott, Birmingham, Leeds is volt, lesz majd valamikor egy hetvegenk Dublinban, es evvegere a svedekhez is ki akarunk ruccani. MEglatjuk hogyan alakul.
De az biztos, hogy jovore ket het szabit veszek ki fesztival idejere, egy het fesztival, egy het nyaralas.
-
Lortech
addikt
válasz
concret_hp #42906 üzenetére
Az a baj, hogy itt még azért nem váltok, mert jó eséllyel menni fog feljebb néhány hetes távlatban, feljebb meg azért nem váltok, mert félek, hogy beszakad és elértéktelenedik a forintom. Mindig ez van. Egyébként annyiszor tapasztaltam már EUR/HUF kapcsán, hogy az elemzői várakozások ellenkezője történik, mikor megírják, hogy na most vegyél EUR-t a nyaraláshoz, mert 350-ig meg se áll, na akkor két nap múlva 10 forinttal olcsóbb lesz.
-
EQMontoya
veterán
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac #42902 üzenetére
Igazad van, a maximumár még fontosabb, hogy szűrje a hiénákat. Engem nem érintett, mert soha nem ültem be utcán várakozó taxiba, mindig telefonon rendelek, de teljesen jogos, hogy ne húzzák le a Keletinél a külföldieket a taxis hiénák. Kár, hogy csalás ezután is lesz, talán még több lesz a feketéző ilyen árak mellett.
bandus: valóban nem jól írtam, de ez nem az a "várakozási" díj, amiről te írsz!
A rendelet szerinti definíció:
idővel arányos egységdíj: a szolgáltatás közben a taxaméter által az eltelt idővel
arányosan felszámítható díj (mértékegysége: forint/perc).A fizetendő viteldíjat a taxaméter az alapdíjból, a távolsággal arányos díjból és az idővel
arányos díjból – a határsebesség figyelembevétele mellett – képezi. A határsebesség az a
sebességérték, amelynél nagyobb sebességgel haladó személytaxi taxamétere a távolsággal
arányos díjnövekményt, e sebességérték alatt pedig az idővel arányos díj növekedését
rögzíti.Az idővel arányos egységdíj 15 km/óra határsebesség érték alatt alkalmazható.
Tehát a 25 perc helyett akkor szerencsés esetben csak 5-10 perc lenne. Belvárosból csúcsban menve viszont elég reális, hogy a gyorsforgalmiig az idő felénél pörög ez is.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Lortech #42897 üzenetére
Szerintem egy kapitalizmusban nem minimál- hanem maximumárat kell szabni, és igen, jól mondod, a többség nem taxis.
Ha mindenki ugyanannyiért fuvaroz, akkor azt a taxist fogom hívni, aki S-mercivel visz, és nem daewoo-val.Az pedig ,hogy a hatása kicsi lesz, kis ferdítés, hiszen, ha sokan abbahagyják, és mondjuk munkanélküliek lesznek, az nem kis hatás.
Azt pedig, hogy drága, Bandus, úgy értettem, hogy nem szívesen járnék nap mint nap azzal mindenhova. Mert egy út is eléri egy átlagember fél napi bérét.
És igen, spúr vagyok. Azért van pénzem, mert nem szórom el faszságokra.
-
Lortech
addikt
válasz
bandus #42899 üzenetére
Nekem kicsit több mint 22km Ferihegy 2, és csúcson kívül 25 perc, csúcsban lehet fél óra - 1 óra is. Az 450 Ft alapdíj + 22 km * 280 Ft / km (távolsággal arányos egységdíj) + 25 perc * 70 Ft / perc (idővel arányos egységdíj) = 8360. Ettől csak több lehet.
Eddig 4290-ért vittek ugyaninnen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest