- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #43298 üzenetére
-Az osztály 90%-a megbukott!
Mire móricka a hátsó sorból: -Hehe, nem is vagyunk annyian... :-)Lortech: látod, ezért kell időben bemenni... :-)
Én meg ma is úsztam 1 km-t a tengerben, sirály volt. Ennyi halat eddig még csak természetfilmben láttam. Ja és símán van 30 fok és leégtem, pedig sose szoktam.
De holnap sajnos haza kell menni... -
Lortech
addikt
10-kor a kollégák tokaji borpárlattal, aszúval és szamorodnival fogadnak melóban, és már a második körnél jártak, mikor beszálltam. Szerda van jeligére. Priceless.
#43176: mikor a nagy piros O betűsnél/nek dolgoztam - aki mellesleg az SSO bajnoka -, legalább 6 különböző belső accountom volt gyakorlatilag minden egyes rendszerhez külön.. De még azoknál a rendszereknél is, ahol az SSO-s accountommal lehetett belépni, ott is össze-vissza ki-be jelentkeztetett egyik rendszerből a másikba belépésnél.
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #43278 üzenetére
Egy kicsit kepzavar ez a karrierepites hullocsilag parhuzam, de ertem mire celzol.
Viszont mivel a lassu, de biztos lepkedes sem garancia arra, hogy az ember megussza a nagyon nagy es villamgyors pofara esest, teljesen felesleges ovatoskodni, mindossze annyirol lehet szo, hogy jokor voltal jo helyen es a tudasod megvan hozza, a tobbire meg tegyel magasrol. Szvsz.
-
BlacKSouL
addikt
Ilyen izzót vajon hol lehet beszerezni?
;
-
Mawyx
őstag
válasz
Pttypang #43288 üzenetére
Amúgy ma beégtem rendesen. Egyetlen 45 perces órán múlik, hogy ha azt elraknák onnan ahol most van, akkor el tudnék vállani párezer ft-ért valamit, de nem teszik el. Mondtam így mindenki aki csak tud el fog innen menni, így nem tudnak létezni az emberek ennyi pénzből, erre nagy boci szemeket kaptam, hogy miért menne el bárki is?! Nem tudom milyen csodában bíznak vagy mit szívnak, de én is kérek belőle
-
Mawyx
őstag
Napi szavunk az edzőhomokozó
-
EQMontoya
veterán
Szerintem néhány eladó Indonéz Rúpiában hirdeti itt a termékét. Ha kiírnák, nagyobb lenne mondjuk a kereslet.
-
tbs
addikt
A 60% már leánykorában is bruttó volt. Minden kormány, ha emelés van, akkor bruttót emleget, ha adónem jön akkor meg nettót... Mert úgy nagyobb a számok közötti különbség - a birkáknak meg ez kell...
Ennél sokkal viccesebb, hogy múlt hét szerdán hoztak egy határozatot, hogy a KLIK nem foglalkoztatja az oktatás "oktató" kisegítő személyzetét (iskolapszichológus, könyvtáros, szabadidőszervező stb. (A karbantartó személyzet sorsa (portás, "házmester") már tavasszal eldőlt)), amit pénteken este kihirdettek. Akik meg a fenti csoportból nem olvassák esténként a magyar köz(l)önyt, azok gyanútlanul bementek dolgozni hétfőn...............
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #43284 üzenetére
oke, oke, leulok es inkabb vacsorazom
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #43280 üzenetére
Nem szamoltma pontosan ki, de en nem hiszem, hogy mindenkinel 60%-os emeles lenne. ( brutto, vagy netto, nem tudom)
Viszont azt tudom, hogy veszik ela potlekokat, nem fizetik a plusz orakat, stb. Eddig se sokat vittek haza, az egesz amit csinalnak, kirakatba valo, hogy a nep tobbi resze csamcsogjon rajta, meg megossza az embereket. -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #43281 üzenetére
azt meg ertettem, de a ezt a pedagogus dolgot nem tudtam osszerakni
-
Phvhun
őstag
válasz
FehérHolló #43278 üzenetére
ilyen utcai vegyesből
egyébként tényleg nem rossz, bitang nagy forgalmuk van, szóval 1 pizzán eléggé minimális a hasznuk, de így is megéri nekik.
-
-
Phvhun
őstag
Oktogon melletti ( király utca ) templommal szembeni 200 forintért pizzaszeletet áruló pizzaszeletárus tökéletes befejezést biztosított a mai napi sörözésemnek. ( ajánlott kategória, főleg a darálthusos pizza nagyon laktato )
-
válasz
FehérHolló #43266 üzenetére
grat, ez már karrier
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #43260 üzenetére
Ez igy van. Nalunk van a csaladban aki jogosult lenne rokkanttamogatasra , autora ( ha elfogadjak a kervenyt) . Na hogy lehet hozzajutni? Hat ugy, ha veszel fel hitelt , kulonben nem kapod meg a tamofatast. [link]
Azert erdemes megneznia z eselyeket is, nomeg hogy mennyire uj auto vasarlasra akarjak ravenni.
A tamogatasal kapcsolatos hitelugyintezeshez pedig le kell menni Bekescsabara... Jo mi? -
FehérHolló
veterán
válasz
bobsys #43271 üzenetére
Jártam már arrafelé, de ismét megnézném a kanyont, és végre felülnék arra a hotelen keresztül robogó hullámvasútra is.
A gát nem tetszett, azon kívül, hogy mély, nem sok extra.Zion nemzeti park forevör, oda is vissza akarok menni valamikor mindenképp.
föccer:
ha az itteniek közül valamelyikre alkalmasnak érzed magad, akkor küldök egy elérhetőséget -
tbs
addikt
válasz
-
bobsys
veterán
válasz
Tartsd eszben, hogy what happens in Vegas, stays in Vegas
Jo hely, tele van idiotakkal, lehet inni az utcan es bagozni a kaszinokban, eszmeletlen showkat adnak szinte minden este valamelyik kaszinoban.
Ha mar a kornyeken vagytok ugorjatok el megnezni a Hoover Damet meg a Grand Canyont es ha be akarnak fizetni egy 20 perces helikopteres Canyon turara ne utasitsd vissza -
föccer
nagyúr
válasz
Csak 18 óra melóvel el lehet ilyet érni? Nincs nálatok felvétel? Én amikor 38-at toltam 1 műszakba sem érdekelt senkit.
üdv, föccer
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #43268 üzenetére
Not bad.
-
EQMontoya
veterán
válasz
4-re mentél (tehát kamuzol), vagy kamuzol?
-
FehérHolló
veterán
Na, a mai 18 óra meló után főnököm közölte, hogy számít rám január 7-től 2 hétig a las vegas-i fő bemutatón.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #43260 üzenetére
És akkor látom, hogy anyám 36 év után is bemegy reggel 7-re dolgozni, tanít 5.-8.-at egy olyan iskolában, ahol a tanulók 70%-a kisebbségi, és az órák azzal telnek, hogy a kisebbségiek ordítanak, üvöltöznek az óra közepén, meg telefonálgatnak, meg egymást szidják, meg flegmáznak, sétálgatnak a teremben óra közepén, meg "azémeréncigányvagyok?"-oznak, meg "éntudomámajogaimat"-oznak, és azt a 30%-ot akinek esélye lenne bármit tanulni, azokat elnyomják, és nem hagyják se érvényesülni, se tanulni... És milyen lehetőségek vannak a fegyelmezésre? Húúúú, de kurvaokosak ám ott odafent ahol még sose szagoltak közelről jogaittudó kisebbségit. Persze szegregálni nem szabad, meg persze diszkriminálni nem szabad, így mindenki a segg0IQ-jú utolsó ... tempójával, és módszerével kell hogy haladjon, mert ugye kivételezni nem szabad...
Basszákmeg, nem 1 rendőr kéne 1 iskolába, hanem 1-1 TEK-es minden osztályba lassan... Vagy kamera hanggal, aztán lehetne nézegetni mindenkinek akár 16:00-ig is.
Annyira gyomorforgatóan és bicskanyitogató módon demagóg, pökhendi nyilatkozatokat látok a híradókban, hogy ".. a gyereket nem lehet erőszakkal nevelni, csak szép szóval..." a lónak a f....t. Menjél csak be szépen drága pesti úri nyilatkozó barátom egy ilyen 70%-os osztályba, oszt nézd meg hogy a szép beszéded közben hogy röhögnek a pofádba, és hogy szarnak a fejedre közben a jogaikattudó, nevelni és rászólni nem szabad kisebbségiek.Van az az oldal, hogy ne rekeszd ki, próbáld őket beintegrálni...
Meg van az az oldal, hogy esze ágában sincs a normálisabb többség(?) kultúrája által elvárt társadalomba beilleszkedni.Természetesen a kínai, vietnámi és sváb kisebbségről van szó...
-
válasz
fokukac #43260 üzenetére
nem követem ezeket a híreket napi szinten az tény.
egyébként tegnap összehasonlítottam a számláinkon lévő rezsicsökkentésből származó "nyereséget" azzal a pluszköltséggel amit a bankokra kivetett tehrek az ügyfeleknek okoztak, illetve a telekomadóval. és így ~4k mínuszban vagyok, szóval vicces ez az egész
jah, és a rezsicsökkentés összege gyakorlatilag kettőnknek megtakarítás, így még minuszosabb a buli.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #43201 üzenetére
Nem tudom olvasol-e újságot, de a kormányunk nyelvezete kicsit újbeszél. Amikor megvédenek valamlit, az általában eltűnik. Amikor emelnek valamit, az általában csökken. 60% béremelésről beszélnek a tanároknak, és a valóság az hogy a bérük csökken, a pótlékok megszűűnnek, ugyanakkor másfélszeresre nő a kötelező óraszámuk. És annyira szelídek szegények, hogy lenyelik, ezt is. A társadalom meg azt hiszi, hogy nekik most már jó, és ne pampogjanak. Agyrém, de tényleg.
link -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #43249 üzenetére
Anyámék mesélték, hogy tavaly, mikor Lanternán voltak, és a közelben volt egy erdőtűz, a Canadair-ek ott a Mirna öbölben szedték meg magukat oltóvízzel, ahol ők fürödtek.
Baszki, és valaki meg azt is konkrétan felvette... Ez azért most számomra ütős..
-
fokukac
nagyúr
válasz
#51177472 #43250 üzenetére
Nem érdekel
Nem értem, ezt miért ide posztolod mindig, illetve minek köszönhetjük a bizalmat.. , bár örülök, hogy ennyire termékeny vagy, na.ui. ha Mozartnak lett volna szintije meg keverőpultja, ő is biztos minden nap csinált volna 10 remixet. aztán kiposztolta volna a 'zinternetre...
-
törölt tag
Készül az új zeném.
-
fokukac
nagyúr
hi! az analóg adás lekapcsolás miatt szeptemberben majdnem minden körzetben változtatják a digitális multiplexek frekvenciáit, emiatt újra kell hangolni. Csekkold a mindigtv oldalát, ott le van írva a menetrend és az összes körzet új frekije is.
A netet ez csak akkor érintheti, ha bdsl-ed van.Viszlát: egyetértünk irritáló zeneügyileg. :-)
Más téma: velünk szemben, Split mellett ég egy teljes hegyoldal. Elég durva... És látható, hogy terjed, és kurva nagy füstje van...
-
bobsys
veterán
Mazda 3 autot kaptam most. Tetszik, kenyelmes az ules van oldaltartasa, direkt a kormanyzas es nem utolsosorban meg a konzol is jol nez ki nem valami okadek. Eddig mar szinte kaptam mindenfele kis autot ugymint Toyota Yaris, Nissan Versa, Toyota Corolla es ezek eleg benak voltak, ronda muszerfal, tul pici motor stb mig a Mazda 3 furgenek tunik csak a hatso uleseknel nem igazan van labter ami mondjuk nem zavar, mert egyedul ulok a kocsiban csak feltunt, hogy magam moge nehezkesen fernek be.
-
qdak
addikt
Reggel 7 ota se net, se digitalis foldi adas, csak nalunk?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
EQMontoya #43240 üzenetére
A kérdés elvi
Nyilván én vagyok D és van egy kialakult álláspontom a kérdésben, de kíváncsi vagyok a véleményekre. És itt most nem arra gondolok, hogy fillérbaszás vagy sem, nyilván az, de vannak morális ellenérveim is, és mivel nálam megvan a pro és kontra is kb. egyenlő erővel, ezért kiváncsi vagyok a többiek véleményére is.
A végeredményen nem fog változtatni.
-
DeFranco
nagyúr
Körkérdés: baráti (na jó, haveri) társaság együtt megy egy esküvőre, egy közös barátéra (haveréra).
4 fő, két fiú (A és B) plusz egy pár (C és D). "A" párja is meg lett hívva, de egyéb elfoglaltsága miatt nem tud eljönni, B páratlan.
Együtt ajándékoznak tárgynyereményt X értékben.
Hány felé oszlik X? 3 vagy 4?
-
EQMontoya
veterán
NoLF: ismerős a hely?
-
válasz
BlacKSouL #43225 üzenetére
igaz, hogy fiatalabb vagyok nálad, meg tapasztalatlanabb és eszem ágában sincs kioktatni, de szerintem míg új autót veszel (ha jól emlékszem újonnan vetted a civiket), fél oldalas postot írsz a nyári élményeidről, nyaralásaidról, akkor kicsit felesleges ez a "műhiszti" (bocs a kifejezésért), hogy a segélyből élőknek több pénze van mint neked.
az itt leírt infók alapján abban biztos vagyok, hogy a szakértelmed és tapasztalatod alapján sokkal többet kellene, és sokkal többet is kereshetnél, mint most, ha esetleg kicsit rugalmasabb lennél, és váltanál végre.
leélheted így az életedet, hogy állandóan elégedetlen vagy és panaszkodsz, de ennek mi értelme? ha ennyire ragaszkodsz salgótarjánhoz, a szülőkhöz, meg a bejáratott samsung klímához, akkor valahogy vegyél erőt magadon, de ez az örök nyafogás biztos nem vezet sehova. ha meg ennyire zavar az anyagi helyzeted, akkor ne legyél gyáva változtatni.
nagy okoskodás off
sry
-
-
válasz
BlacKSouL #43218 üzenetére
"Más: látszik a fontossági sorrend. Tegnap a teszkóban szinte csak segélyből vásárlót láttam, ergo a segélyt kiosztják kurvagyorsan, a fizetésből élők meg várhatnak 7-10-éig"
ez tök irreleváns, a 30 nap az 30 nap. meg általánosítás is. én ált. 5-én kapom a fizum, barátnőm a hónap utolsó napjaiban. de mondom, semmi értelme, mivel a fizetések között azért általában mindig egy hónap telik el
-
törölt tag
Sziasztok!
Elkészült a harmadik zeném, ha gondoljátok kattintstatok.. -
Mawyx
őstag
válasz
BlacKSouL #43218 üzenetére
Másnak is szar, tudom. Én is látszólag jól elvagyok, de csak úgy tűnik, mert azt nem reklámozom, hogy segítséggel csak, nem magamtól a saját fizetésemből. Ha a fizetését elviszi a bank, akkor nyilván ott is van valami, ami plussz, különben éhen halna, hacsak nem fényből táplálkozik, bár felétek abból sincs sok.
-
BlacKSouL
addikt
Mi majdnem folyamatosan keresünk operátorokat. Csak nőket. 100k bruttó, plusz 10k Böske. Napi 8 óra álló munka a gyártósoron, sorfüggően 2v. 3 műszakban. De legalább a környék szegény, sok a munkanélküli, meg a segélyvadász, semmi program, fejlődés, szóval remek környezet. Nem ajánlom, csak mondom.
Van aki emellett(2 műszak) egyedül neveli a kamaszlányát, fizeti a havi törlesztőt a lakásra, stb..Nemtom hogy csinálja.Más: látszik a fontossági sorrend. Tegnap a teszkóban szinte csak segélyből vásárlót láttam, ergo a segélyt kiosztják kurvagyorsan, a fizetésből élők meg várhatnak 7-10-éig.
Más2: rendszeresen felbuggyan bennem, hogy meló után lemegyek a városba sétálni kicsit. Aztán mikor rászánom magam, mindig szembesülök vele, hogy fölösleges lenne Indiába utaznom, mert elég ha sétálok. A statisztikai kisebbség 90:10 arányú többségben van az utcákon. Néha azt játszom, hogy keresem a világosat.
-
Mawyx
őstag
Sirám on
Nekem is jó kis túlórapénzem volt, 100 fölött kerestem amikor nyugdíjas kolléga elment és megkaptam az óráit. Most az órák maradtak, de fizu csak az alap bér, az meg bruttó 130. Mellékeset vadászok hónapok óta, semmi sikerrel. És ebből még fizessem a bérletet kapásból 11ezer Ft.
Egyszerűen rosszul érzem magam a bőrömben, hogy kajából is mindig a teszkó sárga cimkés aznap lejárót kell vegyem, a számlákkal állandóan sakkozok, valahová akkor jutok el kajálni valami jót ha valaki meghív, turiban veszek valami ruhát ha muszáj, teljes egészében attól függök, hogy a jótevőim segítenek-e rajtam hónapról hónapra. Felmondani nem tudok, nem tehetem, muszájból itt rohadok, mert ha még ez se lenne, még nagyobb bajban lennék. A cuccaimat elkezdtem kiárulni, de ez nem egy jó taktika elherdálni amiket nagy nehezen megvettem anno. Nyáron egy ismerősnél tudtam kicsit dolgozni, az el is ment a tartozásaim egy részére. Szinte állandóan szar a hangulatom, mert ez így kilátástalan, nem tudom megoldani az életemet.
Tudom, tanuljak.
Sirám off, eszek inkább nyugtatót, ezt is úgy kaptam, mint mindent.Most beszéltem egy dirivel, iskola, rendszergazda, minimálbér, már is 150 jelentkező van és még nem zárult le a jelentkezés, művház takarító 300 fölötti jelentkezés, művház ügyintézőre szintén.
-
tbs
addikt
Ha csak albi, akkor vegyél méterárú boltban a legolcsóbb filcből 2ajtónyit, és duplán, függönyszerűen lógasd be. Ha elköltöznél, megveszel beszáron, csak tedd el a blokkját.
Az ajtó meg a "függöny" közé meg mehet valami tömegelő anyag. (Srácok jókat mondtak. Nálunk a szomszéd és közöttünk "homoklapok" vannak, olyan félajtónyiak, 2cm vastagok, de alig bírtam megemelni őket. Hang nem jön át a cuccon.
)
Ha "jó" vagy, akkor a függönyt mindkét oldalra elkészíted.
Caveat: NE legyen feszes az anyag sehol!
-
Dylen
senior tag
Nincs nagyszekrényem
A lakótársnak van, de nem tudja odahúzni, mert pont oda nyílik a szobaajtó
És elég nagy rés van az ajtó alatt, szóval szerintem egy szekrény még nem segíteneBlackSoul és EQMontoya: köszi a segítő hozzászólásokat
Ma megyek Obiba, megkérdezem ott tudnak-e ajánlani valamit.
-
Tim82
félisten
-
Viszlát
addikt
Masodik nap, no coffee no cry.
-
-
Mawyx
őstag
válasz
bandus #43203 üzenetére
Úgy hogy én nem a tv vagyok, aki szépeket mond, hanem amit a fizetési papíromon látok meg ami sms-ben jött a bankomtól meg ami munkaidőre kötelezett vagyok ennyi pénzért
A saját barátaimat is helyre kell igazítanom amikor köpködnek, hogy én milyen sokat keresek, aki nincs benne, annak fogalma sincs semmiről, mondjuk érthető, mert nem lát bele, a hazugdoboz meg azt mondja, ami jól hangzik. Menekülni kell és mást keresni. Itt csak az marad, aki végképp nem talál mást.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest