- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Eddig sosem volt ilyen gond nyaron? Amugy 2009-ben , 2010-ben kinn voltam, sosem volt gond. Azt nem tudom viszont olvastatok-e, hogy a Szigetes Gerendai buszokat kuldene , es beszamitana a jegyeket... Hm... Kicsit se erdekes, nem lenne veletlen, ha ez is , mint minden a penzrol szolna.
Nolf: mi 2010 ota nem Ozorazunk. Egyre nagyobb volt a tomeg, egyre killerebb a zene. Nem egyszer sajat kis bulit csinaltunk ( illetve csinalt a barati tarsasagunk, akiket azert a satornal. ( Sokszor jobb zene is volt, mint a nagyszinpadon. )
Aztan kiderult, hogy Sesto sentora egyik szervezo azt mndta mi ez a fos, es kivagta a cd-t a lejatszobol, hogy na ilyen sose jon Ozorara. Hat ne jojjon. Mi meg kerestunk mas fesztivalt.
Aztan az meg a masik, hogy mivel a fidesz kormany szerint aki drogot probal az az ordoggel cimboral, varhato volt, hogy elobb utobb ez fog tortenni.Amugy a portugaloknal is volt 2 oras rendori ellenorzes, de a :
1. a fufogyasztas toleralva van naluk
2. nalunk sosincs semmi ilyesmi. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #41197 üzenetére
köszi
-
-
gaborbol
őstag
válasz
EQMontoya #41193 üzenetére
Calvin Klein, Tommy Hilfiger, es kicsit olcsobban Levis Gap vagy Old Navy ezen kivul mast nezni sem szoktam.
Magyar arakhoz kepes fele arban van minden, outlet plazaban vagy csak siman akciosan harmada esetleg negyede. Ha jonnek haverok-csald latogatni, mindig mondom nekik, hogy ne hozzanak ruhat jobban jarnak ha itt megveszik.
-
EQMontoya
veterán
Kezdek Bandusodni. Hilfiger farmert vettem.
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #41191 üzenetére
Tekintve, hogy július 22. óta az egész országra kiterjedő tűzgyújtási tilalom van, egy szabadtéri fesztivál, ahol nem tudják mindenre kiterjedően ellenőrizni, hogy ki gyújt tüzet, dob el száraz növényzetre égő cigarettát, valószínűleg elég komoly tűzvédelmi problémának van számon tartva hatósági oldalról.
Ettől függetlenül szerintem is ürügy, csak épp ezúttal kevésbé támadható alapot találtak...
-
ToBeY
nagyúr
És éppen most 10 éve a PH-n!
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #41188 üzenetére
Ha mindenki benne van, akkor mégis ki törekedne a korrupció felszámolására?
-
parandroid
félisten
válasz
DeFranco #41187 üzenetére
Nem, Ozora azért böki a csőrüket, mert valamelyik évben a korrupciós folyamat valamelyik félrenőző láncszeme kevesellte a neki jutó részesedést, és lett belőle egy alapos razzia, aminek kapcsán jelentős mennyiségű drogot fogtak. Persze benne volt mindenki, valószínűleg kb országos rendőrfőkapitányi szintig, de most ugye éppen rendeződnek még át a hatalmi viszonyok és mennek a leszámolások a maffián belül (lásd még Sziget, ugye, meg Bp szinte minden szórakozóhelye). Gusztustalan amúgy az egész ügy, és alapvetően megvetem a korrupciót, ami felháborít, hogy nem ennek a felszámolására törekednek, hanem maguknak próbálják megszerezni az egészet, és ezek a bezárások, ellehetetlenítések, a csendrendeletek, de idevehetném a trafikügyet is (közegészségügy, meg ifjúságvédelem, lol) csak arról szólnak, hogy szivassuk azt, aki nem a mi emberünk, és kotorjunk mindent magunk alá.
p
-
DeFranco
nagyúr
válasz
EQMontoya #41182 üzenetére
gondolom nem volt véletlen... olyan antiheteróságok miatt szoktak ilyet csinálni, mint nem megfelelő tűzvédelmi intézkedések, meg elégtelen menekülési útvonal, meg némi közitsztasági deficit...
tudod, ami miatt ha baj van, akkor mennek az utcára inget tépni, hogy dehámáéengetteahataósáág... West Balkán, ilyesmi...
-
Integra
titán
válasz
kételkedem #41178 üzenetére
nolf, erre kéne írnom azt, hogy
fasszopókrohadt szemétládák?pedig úgy leírnám mit gondolok erről az újkori gestapo arisztokráciáról...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Országimázs a köbön.
-
NoLF
veterán
válasz
vagy lesátorozik a területen, fesztivál nélkül... megcsinálják maguknak
kérdés, ezt a szervek mennyire tolerálják majd, ha így alakul. mellesleg tildy és Esmein is oda utazott most a nyaralás egyik állomásaként...
bobsys: fordulatszámmérő
(ha lehetek kicsit nyelvtannáci
)
-
FehérHolló
veterán
válasz
Ez a harmadik év egyhuzamban, hogy lefújja a rendőrség?
tildy: felháborodás's imminent.
-
kételkedem
addikt
Az utolsó pillanatban fújta le a rendőrség az ozorai fesztivált
Páran nem annyira boldogok most. A 120 EUR áron megvásárolt jegy fejében álldogálhat egy kicsit a falu határában -
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #41172 üzenetére
Te nem érted, a parkolóórák állandóan hős vezérünk fényében sütkéreznek!
Más: Heti kétszer-háromszor találkozom egy idős hölggyel, aki a nővérét jön meglátogatni a házunkban. Szépséghiba, hogy a nővére nem lakik itt, így mindig becsönget hozzám, hogy nem tudom-e, hogy melyik lakásban él, mert nem találja a kapucsengőn a nevét. (Egyszer együtt bogarásztuk végig a feliratokat.)
Emellett elég félreérthetetlen Parkinsonos tüneteket produkál szegény. -
BlacKSouL
addikt
A parkolóórák természetesen működnek, hisz a pénzt ha süt a nap ha nem, be kell szedni. Hogy a napelemeket naponta 30-40 percet süti a nap az mellékes, van és kész.
A menetrendkijelző alig másfél év késéssel munkába állt. Mutatja egyszerre 3 busz érkezését(/indulását?) Most hogy azok a buszok két óránként járnak (a legsűrűbb járatot véve alapul), az egy dolog. De például van amelyikből naponta 2 megy. -
FehérHolló
veterán
Mellesleg itt akción kívül 25 euro a 12 éves Chivas díszdobozban. Ajándéknak jó lesz.
-
fokukac
nagyúr
na, euró eladva 300,6-on.
majd visszaveszem lejjebb -
bobsys
veterán
válasz
bandus #41148 üzenetére
Probald meg ezt picit tobb mindent is feltoltottem, de kozte van a 150 darabos is
-
Mawyx
őstag
A kéményseprők egy maffia. Itthon szobroztam egész nap, nem jöttek, erre most megkaptuk a MÁSODIK felszólítást, mert nem tudtak bejönni. Mondom mi van, jóember, itthon voltam egész nap, történetesen szó szerint kitárt ajtóval, ráadásul az upc-t is vártam, alá is írtam náluk, itthon voltam. Oké, ne vitázzunk, az lehet, de nem találták meg a lakást, tehát így jártunk és örüljünk, mert ez a kerület engedékeny, de más kerületben egyből megy a fél millás bünti+az egész házban lekapcsolhatják a gázt meg az önkormányzat egyböl bejegyzi a földhivatalnál a lakásra a tartozást. Meg mondom akkor jöjjön be most, jó napot! Nem, azt nem lehet, ő csak a papírt helyezi ki meg el kell telni 1 hétnek a felszólítás óta, le is fényképezi. Pedig itthon voltam. Elképesztő ez az egész.
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
-
Tim82
félisten
-
válasz
bobsys #41146 üzenetére
csak emlékeztem, hogy írtál erről, aztán felkutattam
a vizsgát pedig minél előbbre
eddig egy cae-t szerettem volna, de az angol egyetemek az ielts-et kérik, így ezt fogom megcsinálni, 6.0-6.5 kell, ami szerintem nem fog gondot okozni (kop-kopp).
szóval sulihoz kell, meg nyilván a munkakereséshez is jól fog jönni angliában. nagyon örülnék, ha még decemberben el tudnék menni, de talán a január-február reálisabb lehet, így munka mellett.
-
BlacKSouL
addikt
Ez jó, tolom is majd fészen.
Ugyanakkor: azapjukbüdösfaszát.
Kifejtem: Van itt ez az ipari park nevű létesítmény. Kb. 2000 óta a következő cégek költöztek be, működnek:
Sinia Bútorgyártó, Palóc Nagyker, Mitsuba Kft., Magyar Hangszórógyártó, RPM Hungária, Mikropakk, Balo-Bau.Ezek az üzemek pontos számítás nélkül is, egyenként 200-350 főt foglalkoztatnak. Gyakorlatilag az önkormányzat és a hozzátartozó slepp értelmetlenül nagy méretű szervezete után az ipari park a legnagyobb foglalkoztató telephely, terület a városban. Ehhez képest csak az elmúlt évben kb. 60%-al csökkent a területre indított helyi illetve az itt hivatalosan megálló távolsági buszjáratok száma, mennyisége. A korábbi, cégekkel kötött szerződéseket a volán felmondta, a város vezetése irányából semmiféle direkt támogatást nem érzékelnek a cégek.
Mindazonáltal ezek a cégek már 10-12 éve folyamatos termelő munkát végeznek. Az, hogy ennek ellenére mégis a régi balkánon, a lepusztultabb Romániában érzem sokszor magam, az nem tudom mire másra vezethető vissza, mint a fostalicska városvezetésre. A korábbi oldal kormányzása idején a mostani oldali polgármester lett megválasztva, és mondták, hogy na, ezzel nulla lett a város támogatottsága. Érdekes módon mióta egyeznek a pártállások, azóta sem látni az üstökösszerű felívelést. Persze, értem én, hogy a vároháza környékét most csicsázni kell, a mozi 3 éve volt felújítva kb., a Főtér nem volt fiatal, de nyilván termelő, hosszútávú munkahelyet nem teremt, a turizmust nem lendíti csupán az, hogy újabb lesz, és a föld alatti mű-bányaüreg sem az a kifejezett iszonyú vonzerő, ahogy a szökőkutas körforgalom, vagy a 10 méteres rúdra húzott, egyre kisebb zászló sem, amit mindig félig húznak fel, mert a szél a zászlóval eltörné a rudat.
És mindehhez az emberek gondolkodása itt annyira semmirekellő, magánakvaló, önző, mindenre szaró, hogy hiába lenne itt bármi, amíg a fejekben nincs változás, amíg elborít sokmindent a szemét, a piszok, az igénytelenség, addig fölösleges is egy szebb jövőben gondolkodni.Ja, és a betondzsungel: nem nagyon jártam még másik olyan városban, amelynek bármely pontján megállva, és ott körbefordulva ne láttam volna valamilyen zöldet (fákat, bokrot, füvet, parkot)
És a cikk mindazonáltal sajnos többnyire teljesen igaz..
-
Integra
titán
-
Viszlát
addikt
Na, hogy én is blekizzek egy kicsit: nem vagyok érzékeny az időjárásra, de azért most az, hogy tegnap délután 2-kor 14 fok volt, ma meg este fél 11-kor 27 van, egy kissé engem is fejbe kólintott...
-
tbs
addikt
És még van ott pár ütős cucc.
-
én leszek a ki válaszolt a legrégebbi hsz-re verseny győztese
az első link alatti esszégyűjteményt fel tudnád tölteni esetleg egy másik tárhelyre is?
dropbox v. drive? köszönöm
szerk: nagyon jók képek, amelyek a legújabb divatot mutatják be
innen legalább meríthetek, jövőhéten úgyis jelenésem van
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #41084 üzenetére
Szia Mikrobi!
Vigyázz, nehogy lecseréljen a 'zasszony..![link]
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #41130 üzenetére
Harmadikra csak sikerült... ("Így lőttök ti, így lőttök ti... Így lövök én!"
)
DeFranco: 3-as vonalán bemondták most kora este hazafelé, hogy a 2-es a Déli és a Deák között átmenetileg nem közlekedik, sajnos pont kifoghattad.
-
DeFranco
nagyúr
nagyszerű: ma 2-es metróra vártunk először 25 percet, technikai okok miatt, majd amikor megjött, annyian voltak rajta, hogy hüpphüpphüpp barbatrükk, nem szállunk fel rá, okosan megvárjuk a következőt
na, az okosan megint késett 15 percet, de legalább azon sem tudtunk leülni (Moszkván ez 30-ból 29-szer összejön), sebaj, robogunk haza
érkezés a célállomásra, két troli is lógó áramszedővel kempel a megállóban, szerencsére egy legyetekbélbetegek integet, hogy még hátrébb van felszállás.
felszállunk, sofőr fülkét bezárva el. csendben párolódunk, anyázunk már picit, 5-10 perc múlva jön vissza, hogy bocsika, még sem mi megyünk, hanem egy még egyel hátrébb induló (elsőkből utolsók természetesen, állhatunk a forgóban) majd szerencsésen elindultunk
plusz egy óra... dájóóó
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #41125 üzenetére
Én most írnék a helyedben a modker topikba, hogy legyen szíves valaki átírni az y-okat j betűre.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #41126 üzenetére
És még azt is elszúrta! Ez ilyen, hallod!
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #41125 üzenetére
látszik hoyg kopipésztelted, ez nem szép dolog
-
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya #41107 üzenetére
EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya
Elégedett-e már montoja?
-
venember83
nagyúr
Szomorú ezt olvasni, abba pedig még rosszabb belegondolni, Romániában hány ilyen város lehet: Vajdahunyad, Déva, Bánffyhunyad, Resicabánya, ami hirtelen beugrik, de tulajdonképpen mindegyik erőszakosan iparosított és tömegesen betelepített lakossággal rendelkező város hasonló problémákkal küzd.
-
-
Tim82
félisten
-
Mawyx
őstag
Tegnapelőtt hívtam az upc-t, hogy már megint nincs net, ma délre ígérték a szerelőt, hogy legkorábban most jár ebben a kerületben. 2-kor telefonált, hogy mindjárt érkezik. Lecserélte a csatit, remélem most már jó lesz. A tv képe tisztább lett és nem megy el minden kattintásra, bár még korán van. Kérdezte segíthet-e még valamiben. Gondoltam elmosogathatna meg lenne itt még valami
-
saelin
veterán
válasz
ladybug #41109 üzenetére
Az allergia mocsok egy dolog! Nekem állandóan elmegy a hangom és kipirosodik összevissza a bőröm... cetirizint szedek rá, de már előttem is írták. Gyógyszer nélkül nyáron használatlan vagyok, pont előző hónapban volt, hogy nem volt pénzem kiváltani a gyógyszert. Jó ez, nettó hülyeség, csak azt hittem keményebb vagyok mint az allergiám... hát ne tudd meg milyen hangom volt!
Kb mint a cukrosbácsinak (vagyis biztos ilyen pedofil jellegű lenne). Ebben csak az a vicces, hogy sosem szedtem rendszeresen gyógyszert, nem is voltam soha allergiás (najó, talán enyhe laktóz érzékenységem van: egy pohár tej és közelebbi viszonyba kerülök a wc-vel), de tavaj nyár óta szednem kell, mert kell... Nem tudom hogy alakult ki csak sejtem: keveset járok a természetbe.
Azt hiszem az utolsó mondatom furán hangzik, hisz építőiparban dolgozom... akkor passz. Örökség talán.(#41112) Integra
-
Integra
titán
hát ja..
-
-
fokukac
nagyúr
amúgy tök király ez az ügyfélkapu.
most kaptam e-mail-t, hogy le fog járni a forgalmim szeptember végén, és hogy ne felejtsem el levizsgáztatni.
Így tényleg hasznos.... -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #41095 üzenetére
Igen, de nem ér ciklust és gotot használni.
Csak hogy fájdalmat is okozzak:
Árpád ***: GetLunchPlans()
Miklós ***: SIGSEGV11
Miklós ***: Exception: calling of pure virtual function -
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug #41102 üzenetére
Augusztusi kizárólagos szezonális allergiámra (tüsszögés, torokkaparás-tüsszögési inger, előrehajolásnál indokolatlan azonnali orrfolyás) nekem az Allergodil orrspray (napi 2) és a Cetirizin hexal (napi 1) segített, gyakorlatilag azonnali hatással.
Idén viszont otthon egyáltalán nem észlelem a tüneteket, elképzelhető hogy a klíma ionos plazmaszűrős bizbaszának. Melóban kicsit érzem, de nekem mintha késne a szezon. -
Integra
titán
válasz
venember83 #41096 üzenetére
az szerencsére nincsen, ellenben olyan van, hogy valami zsebfoskutyát kibasznak az erkélyre és az meg ugat mint a fába szorult féreg... egyáltalán minek tart kutyát lakásban.. de ok, nem gond, de az, ohgy 150 másik családot nem hagy aludni ... komolyan, elképesztő, hogy az emberek mennyire nem figyelnek oda a környezetükre és a lakótársaikra..
-
ladybug
őstag
Hazajöttünk Magyarországra és egyfolytában tüsszögök, de valami irdatlan mennyiségben. Épp most néztem a pollentérképet. Szuper. Teljes országra kiterjedő maximális pollenszennyezettség van. Ez van, akkor marad a tüsszögés. Reggel sajnálatos módon még fejfájás is társult hozzá. Hogy ez most velejárója vagy sem, az mellékes.
Valaki tudna azonban tanácsot adni, hogy lehet kicsit jobban elviselni ezt az időszakot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest