- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid #62620 üzenetére
Még
Hatha keszul mar valelyik logoutos sufniban a ph muhold -
válasz
Pisztillus #62595 üzenetére
Nincs most a kezemben betegtajekoztato hozza, de ezeknek van valami hatasuk, ha csak ugy fogyasztja az ember? Mert legutobb is egy fel uvegnyi maradt tel vegen, de ha van valami ertelmes hatasa, akkor elfogyasztom, ha maskor maradna..
-
-
válasz
Integra #62159 üzenetére
Igen, erre gondoltam, csak en meg a Bükki turazasaimat is bevettem "varosi&aszfalt" hasznalatba, mar rajottem, hogy nem igazan tartozik oda
Ott nekem altalaban jol jon az elso teleszkop, meg ha belepo szintu is.
A tenyleges aszfaltos hasznalatra en is merev villasat hasznalnek, ha valaszthatnek -
válasz
BlacKSouL #61748 üzenetére
Szombat ota szemerkelt meg huvos volt, most meg sut a nap... Persze mikor par oras turara indultam a Bukkbe, akkor pont ramszakadt az eg. Idokepen persze napos idot irtak..
De igy, hogy van normalis bicikli, meg hozza egy pakk normalis technikai ruha kb, mar nem fognak poloban rohangalva latni, kiveve ha nyar van
Haladas
-
-
A legfrissebb kikérhető jövedelemigazolás mindig az előző évi?
-
Kozben beleastam magam a tajekoztato aprocska pdf-be, sikerult kihalasznom, hogy 268 forint nem eleg az atutalashoz, 282 ft a belfoldi atutalas, otp direktbol, mas bankhoz. De azt se irta ki, hogy fedezethiany, csak siman elutasitotta..
Holnap majd a bankban egy "csókolom, szeretnek befizetni a szamlamra 15 ft-ot" tortenettel megoldom a problemat, also limit tudtommal nincs a befizetest illetoen. -
Próbáltam az elmúlt 2 napban 15k-t átutalni az Otp-s számlámról egy K&H számlára, mind a két alkalommal elutasította a bank. Mennyibe kerülhet egy egyéb bankba történő utalás? (nem sokkal van több a számlán)
-
válasz
Tothgera30 #59707 üzenetére
Delutan szoktal aludni, vagy reggel, mikor hazaersz?
-
válasz
Tothgera30 #59705 üzenetére
Csak at kell allni ra
-
válasz
szőröscica #58659 üzenetére
A macropolisnal levoben?
-
válasz
venember83 #58457 üzenetére
Omlesztett, az az igazi problemaja szerintem
-
válasz
concret_hp #58009 üzenetére
Nem igazan szorulnak biztatasra a kovetoi
-
válasz
Integra #57973 üzenetére
Ha eltek, dolgoztak volna az also retegekben es lenne ismeretuk rola, akkor lehet, hogy mas lenne. Nem a divatos "eljen meg 47 ezerbol o" tortenetre gondolok, hanem egy atlag minimalberes, vagy annak kornyeken kereso ember eletere valo ralatasra gondolok. Egy atlag "kisember" eletere.
-
válasz
parandroid #57916 üzenetére
Bevagtam a szendvicssutobe, egesz biztato az eredmeny
-
válasz
szőröscica #57931 üzenetére
Az elobb szemerkelt, az nem eleg?
-
válasz
FehérHolló #57914 üzenetére
A kozelben nyilt nemreg (jo, en nemreg vettem eszre) egy pekseg, elottem vagjak fel a kenyeret geppel, friss, ket nap mulva is kenyer, ossze sem hasonlithato kb az eddigi boltiakkal, majd meglatom, mit alkot maganak, de azert elsonek majd masszivra hajtom a "talcat".
-
válasz
FehérHolló #57116 üzenetére
Addig örülj, amíg nem kínálnak meg belőle
-
válasz
FehérHolló #57047 üzenetére
Vagy felkelsz, hogy ez csak egy rossz álom
-
válasz
parandroid #57005 üzenetére
Elobb lattam az erkely elott egy egy helyben repulo galambot. Vicces.
-
válasz
concret_hp #56408 üzenetére
Hetkor zar a coop, hat negyvenkor panaszkonyvet kovetel az egyik vasarlo, hogy nincs kenyer. Mindezt ugye ugy, hogy legkozelebb hetfon nyit ki a bolt.
-
válasz
parandroid #56218 üzenetére
Ilyesmiben nem gondolkodtál?
-
válasz
Tikakukac #56113 üzenetére
Oh, gondoltam azert a draga fovarosban is van szombaton, surgos esetben elerheto, nyitva tarto elektros bolt. Ezek szerint tevedtem (?)
Ha nagyon elvetemult vagy, egy rez drottal probalkozhatsz a jelenlegi hegy megtuningolasara. Vagy a fent leirt teszkos negyezres jatekallomas is alkalmas talan erre.
-
válasz
concret_hp #56084 üzenetére
Altalanos, szerintem a "mit nem" meghatarozasa egyszerubb.
Legalabbis nalam igy nez ki a dolog. -
válasz
FehérHolló #55792 üzenetére
Ma is tanultam valamit, nem tudtam, hogy poltopic volt
-
válasz
bandus #55671 üzenetére
Az asszonyé nicns telenyomva virágos matricával, vagy hasonló? Vagy tele van, de a tiéd is?
Valamelyik héten hoztak hozzánk egy lapost, [állítólag egy fényképész nőé] de valami rettenet volt.. Még az alján is virágos matrica volt, le kellett kaparni, hogy szét tudjuk szedni..
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!