Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
Legalább érzed a törődést, mint a felcsúti szippantósok.

Sosem rajongtam a franciákért, úgy látom, Te sem leszel ezzel másképp. Hotelnél szerintem simán hibás teljesítés a nem működő klíma ebben a kategóriában, miért nem kérsz másik szobát? Civilizált helyen ilyenkor Ők kérnek elnézést és adnak egy másikat...
-
Lortech
addikt
A hotelszobában nem megy a légkondi.. 150EUR /éjért a hülyének is megéri.

Taxiban sem kapcsolják be, mintha be lenne tiltva itt. CDG-ről belvárosba 50-60 EUR egy fuvar, ennyibe nem is fér bele. Az irodában meg nem találják a távirányítót az én ablakom reluxa berendezéséhez (+légkondit is vezérli) és öltönyben kell főni délutánonként. Valahogy megtalál most a meleg rendesen. -
válasz
kételkedem
üzenetére
Éhes disznó ...

Kezd meleg lenni, mi lesz itten hétvégére, ehh
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szia, Te nyelvtannáci (
)Nézd, mit találtam...

-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Óóó, csak nem a szandálhoz kizárólag fehér zoknit felvevő kockajányokra gondolsz?

IT világban vannak komoly divatdiktátorok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
kedvencem, mikor sok férfi között van pár nő, és ha még úgy, ahogy valóban csinosak is, akkor úgy öltöznek, mint a ribancok, hogy élvezzék a sok ffi tekintetet amit amúgy valszeg egy nem it cégnél nem kapnának meg, mert valszeg egy szolídabb nő is odaverné őket
na persze vannak kemény kóder lányok is, félelmetes, a nőiesség szikrája sincsen meg bennük 
-
fokukac
nagyúr
-
Dylen
senior tag
Felköltöztünk a 7.re (az IT szintre) ami tele van pasival és mind nyitogatja előttünk az ajtót, nagyon jó. Tiszta kánaán van

-
saelin
veterán
Tanuljatok franchiát az nagyon voyou.

-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Főleg amennyire a spanyolok beszélnek idegen nyelveket.
Mint a magyar rendőr, kb. Multicég melletti étteremben nem volt angol étlap és angolul beszélő pincér. Annak ellenére sem, hogy minden nap evett ott külföldi.Illetve én a nagy spanyol vendégszeretetet sem leltem meg arrafelé.

-
Integra
titán
válasz
bobsys
üzenetére
igen, spanyol a harmadik fontos nyelv szerintem is

neked is kéne.. én is elkezdtem tanulni, de elakadtam vele irodában, napi 12-16 óra meló mellett egyszerűen már leszartam. de újra fogom tanulni, érdemes, már csak azért is, ha ott vagyok, akkor szót értsek mindenkivel és jobban elfogadjanak
-
Integra
titán
-
Boldogat az ünneplőknek, szép új arcot a plasztikázóknak, és hűvősebb időt a napon "senyvedőknek".
-
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Más helyen már köszöntöttem.

-
parandroid
félisten
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Látom, ez meglepően kevesek ingerküszöbét lépte át (ez különösen a további ehető tangás lányok, és az ebben a fejleményben rejlő lehetőségek tekintetében érthetetlen), pedig a közkeletű dallal ellentétben húszéves a legszebb kor. Élvezd, éld, használd jól, és még sok boldogot!
p
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszönöm neked is!

-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Vow, remek avatár.

-
-
concret_hp
addikt
ha nem tetszik a modiknak kiszedhetik, de pont idepasszol

- Mit mond az amerikai?
- ???
- Isten áldja Amerikát!
- Mit mond az angol?
- ???
- Isten óvja a Királynőt!
- Mit mond a magyar?
- ???
- Isten b..... meg a miniszterelnököt! -
Integra
titán
na, ma délutántól van új fiú trónörököse a briteknek, örüjjünk együtt

az összes sky news csatornából ez folyik -
VoDaFoNe
aktív tag
és 20 lettem. oh.
na jóéjt -
VoDaFoNe
aktív tag
utolsó perceim tizenévesként..
-
Mawyx
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Eddig nekem is működött, az adóbevallásnál nem tudtam belépni, azóta se sikerül.
Folyamatosan néztem be vagyok-e még melóhelyre jelentve, foglaltam időpontot és nekem is jóljött, hogy figyelmeztettek amikor lejáróban volt a jogsim.
Mindegy emiatt külön nem megyek be, hanem majd ha lesz más dolgom is ott.(#40547) DeFranco : ellenörizzem az adataimat, a jelszóemlékeztetönek meg kell érkeznie, mert automatán küld a rendszer... Jó az email, meg a felhasználónév is, fel van írva, ezerszer megnéztem és eddig ide érkeztek meg a levelek, most meg nem jön a portálról semmi se, a jelszóemlékeztetö se. Erre az ocsmányirodát javasolták hogy fáradjak be személyesen.
-
DeFranco
nagyúr
Nem kell mindent szó szerint venni, ami le van írva. Több mint 4 éve van ügyfélkapum, aktívan használom (értesít, ha lejár az okmányom, ezen adóbevallok, követem, hogy mit számolnak el rám az OEP-nél, foglalok időpontot, ellenőrzök rendszámot, stb.) egyszer kellett bemennem, a regisztrációkor. Azóta használom.
Pedig nekem is volt olyan, hogy elfelejtettem a jelszavam, de még a loginomat is.
-
EQMontoya
veterán
Van más issue. Ha lejár a személyid, és újat kapsz, akkor kvázi kitilt, figyelmeztetés nélkül. Ilyen esetben is goto okmányiroda, de erről az esetről még a telefonos support sem tud. Azt mondták, hogy én vagyok a hülye, ha nem jött meg az emlékeztető, és használtam x időn belül.
Bementem, az okmányirodás hölgy mondta, hogy a lejárt régi személyim okán (mivel ott még annak az adatai voltak fenn) tiltott le, megcsinálták újra.
-
Mawyx
őstag
Én jóideje nem tudok belépni ügyfélkapuba. Régen ment, aztán egyszer csak nem. Jelszóemlékeztetö nem érkezik meg, újraregelni meg nem enged.
(#40540) e=mc²: jajj de örülök az ilyennek..

-
-
Tim82
félisten
válasz
bandus
üzenetére
Azért, hogy tízévente egyszer használjam?

Adóbevallást a munkáltatómmal végeztetem ezentúl (idén csináltam meg én utoljára), ha a személyimet elintézem, akkor jó eséllyel újabb tíz évig nem kell az önkormányzat felé járnom.
Viszlát: köszi, egy hívást megér, intézem holnap szerintem.

-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nem tudom, nekem eddig viszonylag normális tapasztalataim voltak a központi okmányirodával, fél óránál tovább sosem kellett még várnom. Az uccsó két útlevelemet ott csináltattam.
Nekem is most jár amúgy le, szeptemberben...
A netes foglalás amúgy egy vicc. A központiban pont az volt a jó, hogy nem kellett foglalni.
-
Integra
titán
válasz
DeFranco
üzenetére
a központiban olyan dugó van, hogy nem tudsz az ajtón belépni sem. a 8ker meg pörög, csak éppen ma félgőzzel ment a meló, mert senki sem volt bent, max 5-6 ember volt a pultban.
neten foglalni ügyfélkapun keresztül meg 3 hónapra előre lehet kb, mert minden foglalt, sosem láttam még ésszerű időn belül üres foglalási időpontot.
szóval a 2.5 óra egy szaros új útlevélért még nem is rossz idő..
maga ha sorra kerülsz, az kb 15 perc fénykép és ujjlenyomat készítéssel együtt. a várás, az brutális, főleg ilyen környezetben. de a központi sem lett volna jobb, még rosszabb is lett volna.
volt olyan is aki elvágott torokkal grasszált egy szakadt papucsban, még a kórházi nyakkötés volt rajta.. szép kontraszt volt a szilikon csöcsi plázacica mellett ülve a széken
-
concret_hp
addikt
egyébként mindent lehet fokozni, nekem rendszeresen (előző nyáron is sikerült), meg van hűlve a tüdőm napok óta, mert túl sokat ültem valószínű huzatban, meg amikor másfél hete 1 napra hűvösebb szeles idő volt, akkor is póló rövidnadrág kombóban kellett menni bringázni
. így most amivel amúgy hűteném majd magam, úgy mint jeges víz, huzat, azoktól csak beteg leszek 
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló
üzenetére
várj, megmondom. VÁRTAM baszki...

a fél pult üres volt és 36-an voltak előttem.. plusz beesett egy szerencsétlen fogyatékos srác, akinek úgy segítettünk, elhagyta a személyiét, és ő kapásból másfél órára lefoglalt a maradékból 1 dolgozót. és birka türelemmel végig csinálta és ő is ott segített és magyarázott és vitte tovább..
a bodzaszedők, az agyonvert csontkollekció nők, a vonyító kis purdék, a hőgutát kapó idősek, a fogatlan sarki 100 kilós széttetovált állatok, soroljam még mi volt itt? parádé..
-
Integra
titán
túl egy 3 órás okmányirodás tortúrán. nyóckerben..
komolyan, le a kalappal az ott dolgozók előtt, egész elképesztő, hogy mit bírnak ki, én csak 2.5 órát voltam bent, de a végén már megkocogtattam volna pár ember fejét az asztalsarokban.. tudom, nem minden okmányiroda olyan, mint a nyócker, de ez félelmetes, ami itt van... :-/ -
saelin
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ó... és ezt most a swype-ra sem tudom fogni, mert gépről írtam.
My bad. -
fokukac
nagyúr
tegnap délután teljesen jól bírtam a meleget, ahogy rövidgatya, rövidujjú ing, szandál kombóban sörözgettem.
Ellenben ma már most megrohadok a hosszú nadrág - zokni - zárt cipő felállástól. PEdig még csak reggel van.
Arról ne is beszéljünk, hogy mennyire várom a hét másik felét, a 40 fokkal
-
zolynet
veterán
2hét után újra melóban (ez így jó, 1hét után azért hányingerem lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Apple Watch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- BestBuy topik
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Synology NAS
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

My bad.