Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
A masik meg az, hogy meg en is, bar ugy erzem ertek valamit hozza, megis kikernem Esmein velemenyemet, mert jobban ert hozza nalam.
Es igen, falba-beveros lenovokat is nezunk, ha Peterket kicsit is segitokeszebb lett volna, mondjuk elso korben belinkeli ezt.
Amugy ja, beneztunk currysbe meg Johnlewisba megtapizni a gepeket, de sajnos meg 700 fontos lenovokban is volt olyan, amelyiknel hajlott a bill. Ami gaz, szerintem.Amugy nem anyumnak kell. Esmein anyukajanak lenne. En anyumnak siman odaadom a levedlett c2d-s gepem. Neki viszont nem adnam, poweruserebb az atlagos anyukaknal.
Szoval pontosan jol latod a helyzetet
( Ritkan ertunk egyet, de pont azt irtad, amia fejunkben van)
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #42692 üzenetére
Apróságként jegyzem meg, hogy tildy sehol sem írta, hogy csak konzumer gépet néz (annyit írt, hogy bement valahova, gondolom, valami UK-beli Media Markt-megfelelőbe megtapogatni a kiállított laptopokat, ott 99%, hogy bizony nincsenek business class notik, mert itthon sem szokás ilyenekben kitenni, sőt árusítani sem).
Egyetértek vele abban, hogy ha megengedheti magának, akkor igenis vegyen egy új gépet az anyukájának, amiben hardveresen több a tartalék és kellő gyártói garancia van rá. Ha egy C2D-s, integrált VGA-s gépen tud szenvedni a flash például, az persze ugyan a flash hibája, de a teljesen normális, hétköznapi használatot is megkeserítheti a jelenség az adott gépen, nem csak a "kernel fordítást, CAD-ezést, videovágást" stb.
Persze, tök jó mindig előhozni a 50-60k HUF egy 1-2 generációval régebbi felújított, kitisztított, átnézett, jó akkus, 6 hónap garis business class noti Mo-n. C2D procival 2GB RAM-mal, 100GB körüli HDD-vel-t, de:
- a legutolsó mobil C2D (a Penryn magos CPU-k második generációja, 1066 MHz-es FSB-vel) is inkább 5 generációval ezelőtti (ha azt vesszük, hogy a Haswell már a negyedik a Core i-generációk közül),
- ha valóban egy-két generációval ezelőtti business class gép lesz, az inkább 120k-től felfelé kezdődik használtan,
- az akku az lutri,
- a 6 hó garanciáról tessék hozzátenni, hogy az ilyen idős gépek esetében bolti garancia (gondolom, alfa156 használt gépeire gondolsz, aki persze nagyon korrekt, de pl. nem fogja tildy anyukájának fizetni az elromlott noti szállítási költségeit vidékre oda-vissza (ez eleve nincsen benne az általa vállalt garanciában tudomásom szerint, valaki pár napja említette a Thinkpad-topikban is))
- Mawyx korábban említett 6710b-je az élő példa, hogy mennyire elég jelen pillanatban egy low-endebb C2D CPU + 2 GB RAM + HDD (és ez bizony totál hétköznapi használat még, nem a szokásos videovágós bullshitelés, amit mindig elsütnek ilyenkor). Szerintem pedig ilyenekkel frusztrálni kezdő felhasználó szülőket nem igazán jó.Persze, tök jó választás sokkal limitáltabb büdzsé esetén egy ilyen gép, de ha megteheti tildy, igenis vegyen új (vagy renew vagy refurb, a lényeg, hogy hosszú garanciával és jó gyártói support-tal ellátott) gépet.
A másik meg, hogy azon a szemléleten is húzom a számat, hogy "áh, szülő/idősebb rokon/géphez alig értő barátnő, úgyis alig használja ki a vasat, vegyünk neki valami régi vackot". Én kénytelen vagyok nagyon kicsi erre fordítható keretből gazdálkodni és ezért én is használt üzletiekben gondolkodom, de amikor apámnak vettem laptopot 2009-ben, akkor bizony jobbat vettem az akkori notimnál neki (T42-m volt akkor, ő egy T43-at kapott). Anyámnak idén vettem egy T60-at, ami kicsit még jobb is annál, amit én használok nap, mint nap (köszönhetően az IPS kijelzőnek). Barátnőm szintén idén kapott egy T500-at (mondjuk ő megy továbbtanulni infós képzésre, úgyhogy jól is jön neki). Mindegyik gépet felbővítettem vagy épp jelenleg bővítem fel annyira, amennyire lehet, hogy minél kevesebb gondjuk legyen vele. De ha megtehetném, akkor tuti, hogy valamilyen Core i-alapú (Pentium vagy i3-CPU-s), középkategóriás notit (pl. Thinkpad L vagy Latitude E5xxx-széria) vennék nekik sok RAM-mal, SSD-vel, még legalább másfél-két év gyártói és nem bolti garanciával - és 4-5 évig nem kellene váltásra gondolnom, mert van tartalék a hardverben és a minősége is megfelelő már.
-
tildy
nagyúr
válasz
i5-s, ssd-s, kb 3 eves asztali gepe van. Nem szeretnenk visszalepest. Mire gondoltal, lenovo thinkpadre? De mondom, nem abban az arkategoriaban nezelodunk.Ha mar segiteni akasz, akkor vedd figyelembe mit szeretnenk
Koszi.
Videot nem tudom vag-e vele, de elkepzelheto, leven tanar, a gyerekeknek mindig alkotni kell valamit.
Azt mar nem is mondom 5 fos csaladbol 4 informatikus.
kraftxld: megnezzuk, koszonom
-
Phvhun
őstag
válasz
Ezt az utat énis bejártam csak linux-al, szülem már megőrítettek, mert körülbelül egy mappát nem tudtak benne megnyitni, és percenként hívogattak hogy segítsek, a komolyabb dolgokról ne is beszéljünk.
Ment vissza a ZikszpéSzerk: Köszi a linket.
-
fokukac
nagyúr
válasz
az átlagosnál is kegyetlenebb vagy ma
jó reggelt mindenkinek.
15 éves érettségi találkozóm volt, kurva másnapos vagyok. -
parandroid
félisten
Más kérdés, hogy fél év múlva a levetett gép fog jobban kinézni az imént említett kategóriánál, másrészt ha anya észreveszi, hogy ezek a gépek nem újak, akkor nem kicsit otthon van a témában, és eleve nem kellene neki segíteni, hartmadrészt meg, ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.
Macről nem nyilatkozom (főleg a tartósságáról, meg az ergonómiájáról - kezdő felhasználót nyilván érdemes bekeverni egy ép ésszel kevéssé használható rendszerrel, amihez hasonlót sem látott még soha), mert flém lesz, az i3, i5 meg nyilván szempont, ha anya kétnaponta fordít kernelt, hetente megvágja a családi videókat, vagy sokat cadezik.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #42685 üzenetére
Az ember az anyukajanak megsem akar mar valahonnet "levedlett" gepet adni. Na. ( kivetel, ha az a sajatunk).
Bizom Esmein donteseben, nem egy asztali gepet rakott mar ossze, nem egy notit ajanlott mar .
A keret 500 font kb, ha minden kotel szakad, megy a macem. Ez meg 5 ev mulva is gep marad, abbol a kategoriabol amit te irsz, abbol is ilyen aron vennenk kb, de nem c2d-t, hanem min i3-t, i5-t.
-
Phvhun
őstag
válasz
parandroid #42685 üzenetére
Tudnál dobni erre valami konkrétumot, vagy linket, ahol lehetnek ilyenek? Épp ilyet keresek énis.
-
qdak
addikt
Udw nincs rally topik ?
Vagy telorol megint hiaba keresek, mar megprobaltam 1000 felekepp beirni... -
DeFranco
nagyúr
válasz
Winner_hun #42487 üzenetére
Kutyátok van?
-
parandroid
félisten
50-60k HUF egy 1-2 generációval régebbi felújított, kitisztított, átnézett, jó akkus, 6 hónap garis business class noti Mo-n. C2D procival 2GB RAM-mal, 100GB körüli HDD-vel. Az igaz, hogy nem fényvisszaverős, csilivili, fésülködőasztal-tükör kijelzője van, viszont még 4-5 évig gép marad. Sosem értettem, hogy valaki ezekkel szemben veszi meg 100k+ HUF-ért a belépőkategóriás acer, asus, msi, de akár hp, lenovo, sony, mittudoménmilyen, vizipisztolyműanyagból készült, ide-oda nyeklő, pár hónap után zsanértörött (amire nincs garancia) szemeteket.
p
-
-
Tim82
félisten
Ebből a szempontból jelenleg a Dell-nek van a legjobb szervizháttere itthon. Nincs az UK-ben valamilyen Dell outlet, ahol lehet mondjuk renew vagy refurbished üzleti modelleket venni itthon is érvényesíthető NBD garanciával? (Azoknál feltételezhetően nem lenne összerakási probléma.)
Sőt, ha vidéken lakik a családtag, akkor a legjobb valamilyen hosszú időtartamú on-site gari lenne.
-
tildy
nagyúr
Hihetetlen, hogy a nem business lenovok milyen gazok lettek. Csaladban neznenk egy lapost, valahol 300-500 font kozt, de egyszeruen amit lenovoban lattunk ezert az osszegert az nagyon igenytelen. Megnyomod a billentyut es hajlik mellette, korulotte a "lemez" .
Szegyen. Mar azon filozunk, odaadjuk a macit, az is kb ennyit er, de az meg most 1.5 ev utan is laptop. Persze akkor tuti menne az, hogy na gazdagek... Mint ahogy ment csori maces lanynal a tuntetesen is, mikozben egy b 4 eves, ha jol lattam nem unibody macet hasznalt.Argh.
Na szoval, hp, acer, asus is kiestek pont az emlitett billentyuzethajlas miatt( kb 30-35 gepet vegigtapiztunk) , meg versenyben vannak a samsungok es a sony vaio.
Az eredeti terv lenovo z500 lett volna, de nagyonhamar letettunk rola. -
Mawyx
őstag
VLC-vel már csinálom...de jól hangzott a laptop forgatása nah
(#42677) Phvhun:
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #42675 üzenetére
Fordítsam oldalra a laptopot
-
Mawyx
őstag
Videót el lehet valahogy forgatni? Telefonos felvétel, gépen lejátszva oldalra van fordulva.
-
jeges
senior tag
-
-
Viszlát
addikt
válasz
Tothgera30 #42659 üzenetére
Te ne báncsad a T60-t, mer' egy teljesen jó kis gép az még mindig, sose adom el, csak veszek mellé egy erős asztalit majd.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #42659 üzenetére
Kettővel feljebb...
-
-
bobsys
veterán
válasz
DeFranco #42650 üzenetére
Valtozo. Most atszokoban vagyok arra, hogy rendelek egy autot soforrel aki hoz visz a repterre/repterrol igy nem kell csutortok este faradtan hazavezetnem.
Erek, fulek rendben vannak, minding az extra labteres economy szekbe ulok, a kozepso sort viselem nehezen, de azt is csak hetfo reggel amikor aludnek, felek, hogy raborulok a mellettem levore. Cipomet mindig leveszem a gepen es ugy utazom.
Sok vizet kell innom leszallas utan egesz nap, hogy ne fajduljon meg a fejem. Repules elott reggel nem szoktam sokat inni, nem szeretek a gepen elmenni a mosdoba. Ha elkezdet inni akkor masfel orankent mennem kell. Felveszem a kocsit, utkozben megallok egy kavera es ha ehes vagyok eszem valami kis peksutemenyt/bagelt, 11 fele beerek az ugyfelhez hetfon, ott vagyok csutortok delutanig es a 16:15/17:45 jarat kozul valamelyikkel jovok haza.
A kansasi melonal at kellett szallnom igy ott del fele ertem be, de csutortokon dleutan ugyanugy jottem haza.(#42651) bandus nem valtozott, ugyanaz, kipakolni mindent, ovet/cipot levenni, ures zsebek es lehet atmenni a test scanneren. Frequent flyerkent viszont van kulon sor ahova mehetek, altalaban 15 perc alatt atmegyek a securityn, mig a "normal" sor neha eleg csunyan hosszu
-
válasz
bobsys #42648 üzenetére
mennyire bonyolult ott a becsekkolási, ellenőrzési provedúra? van valami enyhülés, vagy még mindig viszonylag sok időt emészt fel?
hogy beszálljak a külföldi bizniszbe, uk-ben élők amazonról szoktak-e rendelni? nézegettem egy-két könyvet, de viszonylag magas a postaköltség mifelénk.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #42642 üzenetére
vaze, Te vagy a George Clooney???
-
NoLF
veterán
én itthon egy korsó sört hamarabb iszok meg, mint kint. így jöttem rá, hogy az 500 kevesebb, mint az 568
-
Kidus
őstag
válasz
EQMontoya #42636 üzenetére
Kilepett az ejjeles muki, ugyhogy most en vagyok bent, kozolte hogy ruhelli az uj fonokot es mindenki bekaphatja, viszlat
Nem baj, ugyis fent vagyok mindig ejjel, legalabb lesz belole susi is.
Meg vasarnap is, aztan vegig jovo heten egesz szombat reggelig..... jajdejolesz.... -
Tim82
félisten
Talán ők segíthetnek, de házilag nem fogod tudni megoldani.
(A legfelsőt ajánlanám természetesen, bár csak visszajelzések alapján, személyesen nem volt vele dolgom.)
-
tbs
addikt
No, mára is finom kérdés: thinkpad, bios supervisor password reset... Lehet-e alaplapcsere nélkül..? (e125)
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #42627 üzenetére
nem vagy fenn az fb-n?
akkor Te nem is létezel-------------------
Annyira jó, hogy tegnap este 9-ig itt ültem az irodában egy határidő miatt, erre ma reggel küldte a kedves kollega azt a doksit, ami mindent tárgytalanná tesz, amit tegnap csináltam, és kezdhetem előről.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #42626 üzenetére
A skype alapvetően nem olyan rossz, de az MS brutálisan elrontotta azt, hogy azokat a dolgokat, amiben az MSN jobb volt, egyszerűen kidobták. Pl. volt működő offline üzenetküldés, aminek a hiánya nekem igencsak fáj.
Youtube tényleg elég fos, FB-n pedig nem vagyok fenn. De a keresője, az a világ marhasága díjra erősen esélyes lenne.
-
parandroid
félisten
válasz
Phvhun #42624 üzenetére
A youtube azok közé az informatikai hulladékok közé tartozik, amikor valami fantasztikus dolgot elképesztően gány módon, direkt a felhasználók elrettentésére próbálnak meg megvalósítani, félretéve minden ésszerűséget, ergonómiát, és józan észt. Lásd még: facebook, skype, sőt talán még az imdb-t is idesorolnám. Talán a wikipedia az üdítő kivétel. Korszakalkotó találmány mindahány, de egyszerűen borzalom az ergonómiájuk. Ha nekem ennyi pénzem lenne, mint ezek kitalálóinak/üzemeltetőinek van, akkor páros lábbal rúgnám ki a user interface-ért felelős teljes gárdát - az alatta dohogó szoftverhez nem értek, hogy mennyire bonyolult, a kifogások sem érdekelnek, ha már ilyet csinálnak, oldják meg ezt is.
p
-
Phvhun
őstag
Másnak is ilyen hulladék a felhasználói élménye a youtube-on?
Előretekerek, kinyomom a reklámot, átteszem hdba, visszatekerek, elindult már a videó háromszor, felteszem fullscreenbe, elindul negyedszerre is, kiderül hogy a hd-t nem vette be, oké, akkor url végéhez csapom a &hd=1-et, ujra rámegyek, elkezdem az előretekerős reklám kilövést, átteszem a 720p-t 1080-ra, mert ugye olyan lehetőség nem kell hogy legyen, hogy fullhdban indulhassun a cucc, akkor kirakom fullhdba, elindul előről a videó mégegyszer, és utána imádkozhatok, hogy le akadjon meg a videó a felénél pufferelni.Integra: Majd jobban igyekszem legközelebb.
-
tildy
nagyúr
Nem szeretem, ha valami tul edes. Viszont keveske edes iz kell. Feher cukrot nem is tudom mikor vettunk utoljara, evente jo, ha fel kilo elfogy belole? Barnacukor az van, Esmein azt szereti.
Kenyer sincs itthon, ha kell esm sut, de siman elvagyunk egy-ket hetig kenyer nelkul. ( amugyse szeretem az itteni kenyereket, edesek)
Most meg van valamennyi Na-ciklamat + Na- szacharinat egyebkent itthon, ( ezeredes), de tetszik a stevia, ugyhogy szokunk at ra.
Lortech: ezt a cikket , meg meg egyet dobott at atolvasasra. Valamit valtoztatni kell, mert ugyan nem eszek sokat, viszont kevesszer eszek es azt sem tul jol.
Ertem ez alatt a tejtermek, fokepp sajt maniamat. Nomeg esm mellett raszoktam arra is, amire nem kellett volna, es amint vege lett a dolognak, persze, jottek fel a kilok.De hala egnek most mar hagyunk fel a karos dolgokkal, csak mellem kell, hogy o is ugy eljen, mert akkor tudom en is tartani magam. Egyutt sokkal konnyebb.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech #42606 üzenetére
zuhogás = hupákolás
Szia Kidus!
Mióta megvan a kávéfőzőm, és magamnak gőzölöm a tejet is a cappuccinohoz, azóta abba egyáltalán nem teszek semmi édesítőt, mivel a jól gőzölt tej eléggé édesít a tejcukor miatt, és a kávéba is csak akkor teszek, ha véletlenül nem sikerül olyan finomra, vagy már elég öreg kávéból csináltam.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #42609 üzenetére
Ezen kívül nem sok helyen laktam eddig még.
(#42611) Lortech : ahh, tudom lehetne rosszabb is, akkor is kellemetlen, hogy hangos tévével se tudom elnyomni, mert mély hangon remeg a fal is. Túl sokan vannak, ha egyik nyugton van, ott a másik aki döng valamivel. Amikor egyszer nyáron épületfelújítás volt mellettem inkább bent aludtam a tanszéken egész nyáron
Anyuéknál vidéken elmegy az utcánkban 3 autó délután, Anyu megszólal, mekkora forgalom van ma, mekkora a zajCukrot meg édesítö bogyót felváltva használom, mindkettöböl minimális van itthon. A 3+1 kávéban van alapból valamennyi, a teába édesítő bogyót rakok. Nem is tudom mihez kerstem cukrot múltkor, teljesen meg volt keményedve már, olyan ritkán kell. A mézet nem szeretenm túl édes, évi egy vajas-mézes kenyér elég is.
-
Dumas
csendes tag
Én soha nem voltam túl édesszájú, de van amiből nem tudom elhagyni a cukrot. Pl tea, üdítőket mondjuk nem nagyon szoktam inni, de sajnos teából akkor sem tudtam még elhagyni a cukrot. Pedig fogyózáshoz nem ártana
Bár most "jó" mert még kajára sem tudok gondolni, mert ülök melóban és szédülök
(Fogalmam sincs, hogy mitől)
-
Lortech
addikt
+Vitatkoznak arról is, hogy néhány édesítőszer emeli-e az inzulinszintet és hogyan, ezzel hozzájárulva az inzulin rezisztencia kialakulásához.
Én azt javaslom, hogy édesítőszert -ha már muszáj- csak ételhez adva fogyassz, ne kávéban, teában, mindenféle üccsiben, pont ezek miatt. szerk: vagyis inkább semmit nem javaslok, hallgass az általad megbízhatónak ítélt szakemberre. -
tildy
nagyúr
válasz
Lortech #42606 üzenetére
A dietetikusom most probal leszoktatni az edesitoszerekrol. Leven apu ugye cukros, ettol valo felelmemben en is elhagytam mar jo par eve a cukor fogyasztasat, csak edesitovel iszoma kavet , teat. Na most megkaptam, hogy lehet ennek is koze van a hizasomhoz, ugyanis a szervezet cukrot var.
xilit, azaz nyirfacukor itt nem nagyon van, most kezdtuk el hasznalni a steviat, meglatjuk . -
Lortech
addikt
Nálunk hetek óta minden reggel háromnegyed 8 és fél 9 között elkezdik szemben a felújítás alatt álló házhoz bekeverni a festéket. Természetesen fúróval, csutkán.
Meg néha köszörülnek is hozzá. De engem pont nem érdekelnek az ilyenek. Ha minden ilyesmin hergelném magam, már nem volna hajam.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #42609 üzenetére
tbs: Szilvia?
-
FehérHolló
veterán
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #42602 üzenetére
Sztívia..?
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló #42602 üzenetére
Szerintem kevés ártalmasabb dolog van, ami ennyire beépült a mindennapjainkba, ennyire természetes és elfogadott a mértéktelen használata, mint a kristálycukor. Mindent tele kell nyomni vele, mert attól lesz finom.
Szüleim évi >10kg kristálycukrot használnak sütésre, főzésre, kávéhoz, teához.. Erre jön még a mindenféle feldolgozott élelmiszerekkel bevitt további egyszerű cukor. Amióta nem velük élek, szinte. semmihez nem adok cukrot, így egy kg bőven elég kettőnknek több mint egy évig. Ételek fűszerezéshez, néha a házi sütésű kenyérbe teszek egy-egy csipet cukrot, néha édesítőt (na-ciklamát + na-szacharinát alapú), de 99%-ban elhagyom. Van többféle édesítő, nem kezelendőek egy kalap alatt, némelyik a vizsgálatok alapján kevésbé veszélyes, a napi maximum ajánlott mennyiség (rengeteg cukornak felel meg) alatt használva ártalmatlannak tekintik. Ez nyilván nem a liter light kóla reggeli helyett szint. Mint a legtöbb dologban (kivéve a piát), itt is a mértékletesség lehet a jó megközelítés.
szerk: Mawyx: mi az a zuhogás?
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #42589 üzenetére
El kell vinni.
-
Mawyx
őstag
Marhára örülök neki, hogy indul az egyetem, visszaköltöztek fölém az egyetemisták
Csak kettö volt itt nyáron, ezek is csaptak néha akkora partit, de szerencsére tényleg ritkán, de ezt a zuhogást ami most is megy, ezt nehéz elviselni. Mi a franccal zuhognak ennyire, eddig se értettem, most se értem. Tegnap este tartották a nyitó partyt, köhögve köpködtek kifelé a csajok az ablakon, mondom jó lesz ha idehánynak az ablakom alá föntröl, akkor biztos felszedem és felviszem nekik.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #42601 üzenetére
Az édesítőszer szerintem sokkal ártalmasabb mint a cukor.
Nem nagyon iszom üccsit, az is hozzá tartozik, szóval nem a hagyományos kaulát védem.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #42594 üzenetére
Azért issza a Diet Coke-ot, mert abban nem cukor van, hanem valami egyéb, ki tudja, milyen édesítőszer. Egy fokkal jobb, már csak a többi összetevővel van a gond. Egyébként a nálunk Lightnak (és most már Zeronak) hívott lötty szerintem finomabb is, mint a normál kóla, és tényleg meg lehet vele spórolni a ~10dkg/liter cukorbevitelt. Mondjuk a Diet megnevezés még akkor is az évszázad vicce, még ha igazából a múlt évszázadé is...
p
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Éjszakai műszak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- XPEnology
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest