- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Ha nem tetszik amit adtak kerdezd meg van-e masik ugyanabban az arban, neha adnak egy SUV-t a full size auto araert, de FONTOS, hogy Chevy Captiva-t NE vegyetek fel, egy rettenet rakas szar az auto, eddig ketszer kaptam (harmadszorra mar nem fogadtam el), elisrtam magam benne minden reggel mikor beultem.
Kinel bereltek? A National cegnel van olyan, hogy kersz egy full siezt (talan midsize?) es barmilyen autot elvihetsz ami kint van a parkoloban, szokott lenni Impala, Dodge Avenger, kisebb Jeep SUV, de teljesen kiszamithatatlan mekkora autod lesz, akkor biztos lesz amit foglalsz (mid/full size).
3 emberre en Full size autot foglanek, mert peldaul a Corolla az midsize es az kicsi leszHoteben vagy motelben fogtok aludni utkozben?
Ha hotel akkor Hampton Innt (Hilton lanc tagja) tudom ajanlani, kenyelmes agyak, tiszta, rendes furdoszoba, ingyenes wifi es reggeli (waffle, kenyerek, bagel, muffin, rantotta, muzli, joghurt, gyumolcsok) es 24/7 tea, 2 fajta kave + 1 koffeinmentes kint a lobbyban. Ha regisztralsz a HHonor programba (ingyenes) akkor tudod hasznalni a 560041604 kodot ami kb 20% offot ad a netes arbol, be lehet irni mikor keresel hotelt. Valtozoak az arak, de $100 korul lehet talalni szobat ha nem a belvarosban van -
EQMontoya
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- L13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest