- Fórumok
- Lokál
- ON TOPIC [újabb ámokfutás]
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
42300 - 42201
62837 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
-
Mawyx
őstag
-
Tim82
félisten
Valószínűleg le kell hozzá emelni a billentyűzetet és a palmrest-et, valamint a noti hűtőjét. Valamivel több idő, mint asztali gépnél, de nem vészes. (Ha kell, akár segíthetek, illetve megcsinálhatom.)
SSD-vel a lemezműveletek sebessége fog lecsökkenni (bootidő, alkalmazások betöltése, mentés stb.), szerintem megéri. Ha tárhely kell, akkor van köztes megoldás is, az ún. hibrid merevlemezek, mint pl. a Seagate Momentus XT sorozata, ahol notivinyó + gyorsítótárnak egy kis (8 GB-os) SSD van "összedrautozva". (Vinyónál gyorsabb, "tiszta" SSD-nél lassabb lesz.)
A RAM-okat Aida64-gyel is meg tudod nézni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
Dylen
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
Az nem kényszer hatása, az zsigerből jön
Mint a falusi traktorostól kérdezték, mikor egyszer irgalmatlanul káromkodva jött a traktorral lefelé a faluba, hogy ugyan hol tanulta ezt a sok cifra káromkodást. Mire azt mondta: ezt kérem nem lehet tanulni, erre születni kell.Amúgy csak télen érzem szarul magam, meg ha esik. Úgyhogy most volt 3 jó hónapom.

Most meg megyek bográcsgulyást főzni, meg enni, mer' az jó, és mer' itt még nem esik szerencsére.
Aláírás (nem kötelező megadni) -
Mawyx
őstag
Notiban még nem cseréltem procit, símán ugyanúgy kivitelezhető, mint asztali gép esetén?
SSD-vel egyáltalán nem volt még dolgom, még csak nem is láttam, nemtudom menynire jó találmány, annyival gyorsabb mint egy winyó, hogy megéri rá beruházni?
A RAM(ok?) felállására nem emlékszek sajnos.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :) -
parandroid
félisten
-
BlacKSouL
addikt
-
Tim82
félisten
Főleg, hogy többet nyaral, mint másik három-négy topiklátogató együttvéve, de azért dől belőle a rinya.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
parandroid
félisten
De most komolyan, ha a te életedet ennyire befolyásolja, és folyamatos stressz alatt tart az időjárás, akkor azért nem merül fel benned, hogy ez már kényszerbetegség?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide. -
Mawyx
őstag
Köszönöm
Ha tudtam volna, hogy nem lesz gipsz, akkor én is be tudtam volna bugyolálni, de nagyon kedvesek voltak.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :) -
concret_hp
addikt
-
Mawyx
őstag
Hazaértem a traumáról, most könnyen megúsztam [link]
[link]
Nekemjött az ajtófélfa. Hogy mennyire vagyok szarul lelkileg, ezt leírni se lehet.
Jó éjt.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :) -
törölt tag
Ajj, mostanában tök sok minden szar. Összejön ez meg az, mindennel a gáz van a napokban.. De mint tudjuk: Mondd ki, hogy szép az élet, hidd el, hogy majd jól leszel!
-
concret_hp
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Jön már a vámpírok időszaka...
Az elmúlt 7-8 év legmozgalmasabb nyarán vagyok túl, és ma, az első olyan napon, amikor meleg volt, napsütés, jó idő, strandidő, és én itthon voltam, vásároltam, takarítottam, mostam, főztem, nagyrészt a lakásban, közben meg kint ezerágra sütött a nap, azt éreztem, hogy rengeteg időt pazaroltam el a semmire...
Naplemente előtt muszáj voltam lemenni, kimenni egy nyugatra néző domboldalra, és bámulni a napot, az eget, a várost, mert azt hittem megőrülök. Egyszerűen imádom a napfényt, a meleget, a világosságot, és utálom, ha egyetlen napot is kihasználatlanul hagyok. Egyre kevésbé vágyom a punnyadós, otthonülős, semmittevős, sokáig alvós napokra nyáron. Minden napsütéses óra, amit nem kint, vízparton, tengerparton, napozva, vagy bárhogyan tevékenyen töltök, szinte kínnal jár. A munkahely a kényszerű rossz, de azon túl...- áprilisban Margitsziget, születésnapozás, piknik, (idei)első napozás
- áprilisban Velencei tó, 16 fokos víz, második napozás, első pirulás
- májusban legénybúcsú Délegyházán
- június elején esküvő Bpesten(templomban) és Vasadon(tóparton)
- június közepén hétvége Hajdúsznoboszlón barátokkal, első kánikula, KordaGyuri-BalázsKlári koncert
- június végén Hegyalja fesztivál, Scooter koncert, irgalmatlan dagonya, borospincézés
- július elején céges kiküldetés Horvát tengerpart, Szlovén alpok, első calamari, első tengerparti séta
- július közepe családi nyaralás Horvátországban
- július vége Balatonfüred, hosszabb hétvége, barátok, kékszalag, borfesztivál, ClassFM kitelepülés, Bikini koncert, első Balatoni fürdés
- augusztus eleje egyedüllét itthon, takarítás, pakolás, hétvégi parti nálam 10 fő meghívásával, 17 fő részvételével egy panelban
- augusztus közepe Balatonfüred 2013. reload 2.0, hosszú hétvége, utolsó nyári idő kihasználása, stb.tegnap este hazajöttem, ma meg azt hittem a falat kaparom kínomban, hogy egyetlen igazi nyári napra nincs rendes nyári nyaralós, vízpartos, barátos, szórakozós programom...
Aláírás (nem kötelező megadni) -
concret_hp
addikt
-
Tim82
félisten
Mármint P8600? Nincsen T8600.
A T60-omban még első generációs C2D van (T7400 - 2006 végén gyártott noti, ezért ez a CPU, kb. a legerősebb, ami belekerülhetett), most épp ~30 fül van megnyitva Operában, meg megy torrent, valamint TC-vel fájlmásolgatás időnként, 40%-nál jobban nem terheli a CPU-t, de inkább 10-20% között.
DeFranco
nagyúr
hamar sötétedik...

-
bobsys
veterán
a kerdesem a masik hozzaszolasodra vonatkozott
(#42269) concret_hp válasza bobsys (#42262) üzenetére
de ott nincs is hosszú hétvége ?Vagy nemertem mire vonatkozott a kerdes

Itt csak akkor van hosszu hetvege ha az unnep pentekre vagy hetfore esik, nem szorakoznak, hogy 4th of July az kedd tehat a hetfot ledolgozod az egyik szombaton es akkor majd hetfo-kedd munkaszuneti nap
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel -
Tothgera30
veterán
-
concret_hp
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
bobsys
veterán
miert lenne?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel -
venember83
nagyúr
Jó hír. Tehát a többi autót vezetheted, csak azt az egyet nem?

-
Tim82
félisten
Az a hirdetés gyanúsan kamu-szagú.

De amúgy egy jobb C2D-nek is el kellene tudnia különösebb izzadságszag kibocsátása nélkül látnia a Mawyx által írt dolgokat. Persze, nyilván új, korszerű(bb) noti vásárlása volna az ideális.
tope
addikt
-
concret_hp
addikt
hoyg lehet valaki olyan igénytelen, hogy annyira nyekereg az ajtója, hogy másik lakásba áthallattszik (nem panel) és nem csinál vele semmit?
vagy fullba vagy sehogy :D -
FehérHolló
veterán
Na, csak kalapálták és fényezték, 1 nap alatt végeztek vele, csak a munkadíj 4k euro fölött volt.
Biztosító fizeti az egészet, engem meg eltiltottak az autó vezetésétől, de ennyivel megúsztam.Skynet is real. It's called Google. -
Tothgera30
veterán
Az a 8440p nem rossz. Vagy néz Probi 6450-est (pl...), olcsóbban kijössz! Különbség hogy műanyag házzal van. A C2D és I5 között meg van egy szakadék, én is napi szinten egy 6550b-t használok, 7200rpm-es 500-as HDD-vel, I5 480M-el, és 8Gb ram-al, ez igencsak szeret pörögni, és pár oldal megnyitása után sem kell nagyon dolgoznia (CPU használat nem emelkedik)
."A pokol nem hely, hanem állapot" -
Mawyx
őstag
Most jövök a boltból, az a baj a boltokkal, hogy 3 gombóc fagyi árán kaptam másfél liter jégkrémet és itt van előttem az egész doboz, már nem érzem a nyelvem
Fagyasztó nincs, úgyhogy 20 fokon van rá még kb fél órám.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :) -
concret_hp
addikt
-
Tim82
félisten
Az nc8000-re valóban nemigen érdemes költeni, a 6710b-re szerintem még igen. Nem mintha a 8440p rossz választás volna, de gondolom, nincs rá keret.
Mawyx
őstag
Áh,pénzem nincs rá, ezen nem is idegelem magam, de attól még szeretnék másikat. Csak azt hittem azt mondod ez már öreg gép, inkább ne költsek rá egy fillért se, hanem menjen az összeg a malacperselybe a másik gépre.
Anyuéknál a múltkori hiba kijelző hiba, most külön monitorral használják meg billentyűzettel, el vannak ájulva menynire jó az asztali billentyűzet. Hú mondom ezt tök nagy meg nagyon kell ütni, én nem szeretem, de nekik bejött
Laptop a földön, lcd monitor az asztalon, nem került semmibe, mert a régi kis 15-ös monitorom megvolt.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :) -
Tim82
félisten
Miért lep meg? Hacsak nem vet fel annyira a pénz, hogy gondolkodás nélkül cserélj, akkor nem fogom javasolni a cserét.

A T7100 az egyik leggyengébb CPU, ami belekerülhet a 6710b-vel egy generációs notikba. Én legalább egy T8300-at néznék helyette (ár/érték arányban a legmegfelelőbb upgrade talán, Hardveraprón max. 7-8k, de picit vadászni kell).
RAM-ból úgy 3 GB jó lenne már, gondolom ami van, az 2 db egygigás modul, az egyiket jó lenne 2 GB-osra cserélni (4-5k, szintén HA). Ha 32 bites oprendszert használsz, akkor nem is érdemes többet beletenni.
A drága tétel az SSD, egy 120 GB-os jelenleg használtan is ritkán van 20k alatt és igen, a vinyó helyére érdemes tenni. A régi vinyót meg érdemes vagy külső házba tenni, vagy az optikai meghajtó helyére vinyókerettel.
Ez meg a manual alkatrészek cseréjéhez, ha házilag ugrasz neki.
Mawyx
őstag
Igen, a 6710b, valamiért jóideje kevésnek érzem, ez mehetne anyuéknak netezni, én meg szeretnék egy i-s proscisat, ilyet: [link]
Skype fut a háttérben, fél óra után már nagyon lefogja a gépet, pedig csak be vagyok jelentkezve, váom hátha rámír valaki, nincs nagy forgalmam. Gmailbe is állandóan be vagyok jelentkezve, a többi oldal az fórum, amiket firssitgetek, hogy tudjak olvasni. Ha képet akarok szerkeszteni, nem túl ngy méret, általános "nyaralás,kutya-macska" típusú képek, akkor már erősen gondolkozik a gép és lassú.
230GB winyó 70szabad rajta
Core2 Duo proci T7100 1.8GHz
800Mhz 2GB RAM
xpMost olvasom, inkább bővítést javasolsz, mint cserét, ez meglep.
Az SSD a winyó helyére kerül, beépíthető, nem külön bedugós cuccként kell horodzni a laptop mellett kábelen lógatva?Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :) -
bobsys
veterán
Szoliom hangosan az enek
Ameddig csak elek
A'lmos leszek en
Tim82
félisten
Ez a 6710b?
RAM mennyi van benne? Illetve egy SSD sem árt.
Thinkpad T60-on, 3 GB RAM-mal és SSD-vel 15-20 nyitott ablakkal egészen jó az Opera 12.15, bár nagyon flash heavy oldalak ki tudják akasztani 10-15 másodpercre.
Én mindenesetre előbb gondolkodnék bővítésen, mint komplett gépcserén. Ha elég RAM-od van, én lehet, hogy csinálnék a helyedben RAM drive-ot/ RAM disk-et, amire csak a böngészőt tenném át.
bobsys
veterán
Elvezzetek a hosszu hetveget, en helyettek is itt ulok a repteren hajnalok hajnalan
Mawyx
őstag
20 ablaktól kifekszik a chrome, nagyon érik a gépcsere, de még melóhelyről se tudok egyet megcsappantani, mert olyan szakadékok vannak ott, hogy a tanári gép egy Gimpet nem tud megnyitni. Kedvenc számunk a szeretném a homokórát megállítani
de amikor az is megáll az még nagyobb probléma.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :) -
Dylen
senior tag
-
beast27
senior tag
Én úgy gondoltam hogy topic-hoz csatlakozom ha már rátaláltam. Az amerikai témához meg nem tudok hozzá szólni mivel Izraelben élek
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up -
venember83
nagyúr
-
NoLF
veterán
kelleni sehová sem kell, szerencsére semmi nem kötelező

gondolom a beszélgetéshez szeretett volna csatlakozni, aztán elfelejtette. vagy nem tudom.
amúgy is vasárnap van... legalábbis a hangok azt mondták.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people -
Dylen
senior tag
-
NoLF
veterán
-
rushty
őstag
-
Mawyx
őstag
-
EQMontoya
veterán
-
beast27
senior tag
Sziasztok
Gondoltam csatlakozom, remélem van még hely nekem is
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up -
Mawyx
őstag
-
EQMontoya
veterán
-
Mawyx
őstag
-
S. Bálint
csendes tag
-
Tim82
félisten
Főoldalról:
- Tájékoztatók menüpont alatt bankszünnapok."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
Tothgera30
veterán
Már megint belestem a saját csapdámba... pedig megfogadtam hogy asztali gépre nem költök
."A pokol nem hely, hanem állapot" -
Mawyx
őstag
Lesz ma nyitva bankfiók? (khb kellene xi. körtér) A honlapon nem látok infót.
(mellesleg az ünnepi kerületi parkolási rend sincs agyonhirdetve)Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :) -
NoLF
veterán
washington az utolsó űlloműsok egyike, mire odáig eljutunk (mármint meglesz minden tervszerűen, nem fizikailag) addigra sztem bőven be tudunk tervezni veled is egy bambit, bulit, bármit!
(BBB for president
)bocsi ha nehezen értelmezhető, most itthon vagyok --> kakukk
gaborbol
őstag
-
EQMontoya
veterán
Ugyan tudom fejből a hiszekegyet, de az egyháztól egyre inkább undorodom. Szar egy világ az, amelyikben az egyház a felebaráti szeretet jegyében buzdítja a híveket, hogy melyik oldalra is kell szavazni, emellett pedig igyekszik eltusolni a papok által elkövetett elég súlyos bűncselekményeket...
Same rules apply! -
FehérHolló
veterán
Azért akárhányszor fordulok meg templomban, általában 85% fölött van a helykihasználtság.
Mondjuk a templomi esküvők jelentős részén olyan újdonsült házaspárok vannak, akik a hiszekegyet sem tudják fejből, ami azért gáz.
Skynet is real. It's called Google. -
törölt tag
-
Tim82
félisten
-
törölt tag
Böngészők mindenre ezt dobják ki "A szerver biztonsági tanúsítványa még nem érvényes!". google, facebook, iCloud, nCore, satöbi.. Tegnap este kezdte, azóta van ez. Más is tapasztalta?
-
tope
addikt
Ennyit a 9 napos munkahely látogatás (illetve munka) nélkül, holnap be túlórázni, szerencsére dupla pénz, így azért kárpótlom magam 1 picit.
Szép hetet mindenkinek előre is.
tope (Top One gépek) -
NoLF
veterán
-
bobsys
veterán
-
NoLF
veterán
te merre is laksz? október végén-november elején nyomok egy 4500kmes roadtripet, miami - key west - orlando - new orleans - nashville - washington - new york, ha benne vagy a szórásban, ihatnánk egy bambit
Mawyx
őstag
Most komolyan amit egy nap alatt nem tudok megtanulni használni, az számomra egy rakás szar. Log out, elég volt

(#42231) Tothgera30: az ízesített soproniakat birom (citrom,narancs,grape), a citromos gösser ízlik a legjobban, de csak ritkán veszek és keveset, azt is akkor ha le van árazva, a borsodi nem anynira jön be, de ha épp az az akciós, akkor az is jó
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :) -
Tothgera30
veterán
Persze, ahhoz jól is esik. Citromossal én is elvagyok, bár a sima búzasöröket is szeretem kóstolgatni, bár nagy ritkán teszem. Igazi zsánereim a ciderek, odavagyok értük, bár a cukrosabbakért nem.
Defi nekem nagyon bejön, még ebay-en is szoktam nézegetni külföldiából. Bár most egy B2500-as Mazda lenne célszerűbb döntés. Nah, még van pár év, míg tényleg szükségessé válik, addig meg lehet már nem is bal kormányos kellesz.
"A pokol nem hely, hanem állapot" -
concret_hp
addikt
-
Predator2
addikt
Helló
Köszönöm a válaszokat.
Szívesen költöznék azzal nincs gond.
Itt is lehetne a környéken (Vác vagy BGyarmat) ismerkedni csak egyszerűen nincs senki akit rá tudnék venni, hogy menjünk valamerre. Öcsém hatalmas mázlista, neki évek óta van 1 remek kapcsolata. Rá/rájuk viszont nem akaszkodhatok, hogy már pedig menjünk valamerre.
"Vagy válts munkát." Sokat agyalok ezen csak nem tudom, hogy kéne csinálni, hogy jó legyen. A jelenlegi helyet utálom. Annó jelentkeztem a Mercedeshez Kecskemétre fel is vettek csak a bér volt annyira gyenge, hogy nem érte volna meg. Azért dolgoztam volna, hogy jövő hónapban is el tudjak menni dolgozni (nem a melóval van a gond) csak ezt nem szerettem volna. Itt viszont ahol most lakom (szüleimmel) amellett, hogy haza is adok marad pénzem magamra.
"Vagy költözz külföldre."
Hogyan kezdjek neki/Hogyan kezdenétek neki? Sajnos nyelvet a magyaron kívül nem beszélek, de a folyamatos műszak mellett ezen változtatni sem tudok. 4 barátom van/volt kint. És nem sok jó dolgot mesélnek pedig egyik sem egy naplopó. Segíteni nem tudnak nekem.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<< -
bobsys
veterán
-
Mawyx
őstag
Birkapörköltre egyszerűen muszáj inni egy dobozzal
Azért nem vagyok alkoholista, bár lehet nem úgy tűnik
egy citromosat ittam már ma, de kaptam pár doboz normált, muszáj ezt is meginni valamikor, pedig annyira nem szeretem ami nem ízesített.Igazából valami tipikus szörfös filmbe illő ajtónyitás nélkül csak úgy beleugrós dzsippet
akartam keresni, de ahogy beírtam hogy jeep, kiderült az egy konkrét márka, de pont tetszik ami képeket találtam. A Defi csunya nekem.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :) -
Tothgera30
veterán
-
Mawyx
őstag
-
ToBeY
nagyúr
-
Mawyx
őstag
Egyszer a parton én meg ilyen képet szeretnék [link] Mondjuk ennyi kg már kb sose leszek, de jó lesz ez a fotó pólóban is

[link2 szééép]Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :) -
bobsys
veterán
Repteri fuvar megrendevle (Lincoln Town Car L), mentem a tengerpartra lubickolni
bobsys
veterán
-
NoLF
veterán
-
Mawyx
őstag
Most ismerkedek a flickr-rel, lehet albumborítót beállítani?
Minden mappát dupláznék, pl a fürdőruhás képeim legyenek privátok, de adatvesztéstől félve felraknám erre a tárhelyre, hogy meglegyen, a publikálható képek meg legyenek nyugodtan nyilvánosak.
Meg elkezdtem próbaképp az utolsó pár darab képpel, de haladok visszafele ahogy sikerül előtúrni a képeket innen-onnan, viszont ilyen sorrendben jeleníti meg őket, ami nekem nem tetszik, pont fordítva kellene, hogy a frissek legyenek fent, a főoldalon meg eleve az összes létező mappám képeit összeömleszti egybe. Remélem lehet ezeket állítani, mert ez így használhatatlan. Ez így olyan mintha egy raktárba beönteném a lakásom összes cuccát a konyhafelszereléstől kezdve a ruháimon át mindent.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :) -
kételkedem
addikt
-
DeFranco
nagyúr
lakásfelújítóba nézz be, csemberlen biztosan villanyász
-
fokukac
nagyúr
nekem a kedvencem az, amikor egyik fél sem vallásos, vagy az egyiknek meg kell még keresztelkednie, mert addig nem adja össze a pap, és járnak előtte oktatásra.
képmutatás az egész.
de ismerek olyanokat, akiknek ez nagyon fontos volt.Pleased to meet you - hope you guess my name -
kételkedem
addikt
Villanyszerelő olvassa-e eme topikot?
Lenne egy rendhagyó kérdésem!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823 -
DeFranco
nagyúr
Na most figyelj: nekunk egy to mellett (pontosabban a to felett azon a pavilonos-steg szerusegen ami az amerikai filmekben huderomantikus) volt az egyhazi
Pappal, mindennel. 
Amugy mi sem vagyunk templomjarok, bar neha igeny volna ra, de attol meg hinni hiszunk, ha ugy tetszik szuksegunk volt a szakralis megerositesre is.
-
ladybug
őstag
Egy olyan formális része a házasságkötésnek, amit, ahogy bobsys is írta, már csak a külcsín miatt tartanak. Egyszerűen nem értem én sem, hogy miért van rá szükség, ha nem járnak előtte és utána sem templomba.
Amúgy nem volt más alternatíva a házasságkötésre, mint a városházán és a templomban. De szerintem ezt lassan kiszorítja az Amerikából átvett szokás, hogy a szabadban - kerben, tó mellett stb - kössék össze az életüket. Nagyon hangulatosan meg lehet ezeket szervezni.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só. -
bobsys
veterán
ooo, a valasz 42
concret_hp
addikt
-
bobsys
veterán
1. Mer az olyan szep
2. Mer az olyanromantikus
3. Mer a falu elvarja / mit szol a falu ha nincs templomiEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel -
concret_hp
addikt
minek van még templomi esküvő, ha amúgy senki nem jár templomba?
vagy fullba vagy sehogy :D -
NoLF
veterán
abban hiba nem lesz
Tothgera30
veterán
-
NoLF
veterán
jó mulatást
Tothgera30
veterán
-
Mawyx
őstag
Az egész hét ilyen volt most
az előtte lévő meg borzalmas. Akkor lesz baj, ha megáll a körforgás és épp a vacak résznél adja be a kulcsot, de erre ma ne is gondoljunk.
Mennék még valahova, ha már így belejöttem.
Szép kép
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :) -
tope
addikt
-
NoLF
veterán
-
Mawyx
őstag
Én már itthon pihenek, sörözök, folytatom a sörözést
Ritkán érzem így magam, meg tudnám szokni, világbéke állapot
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
42300 - 42201
62837 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Lokál
- ON TOPIC [újabb ámokfutás]
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

.
(BBB for president