Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát #43395 üzenetére
Nem tudom jobban linkelni most, de innen az aljáról a "1. számú melléklet - A pénzforgalmi szolgáltatások keretében lebonyolított fizetési műveletek teljesítési rendje" kell nektek, ha OTP.
Illetve most nézem újra, sunyin nem írják ki látványosan, de ez a fiókban beadott megbízások teljesítésére vonatkozik.
-
jó, friss, pöpec hamburgerzsemlét hol tud venni az ember általában?
-
Viszlát
addikt
válasz
föccer #43392 üzenetére
Igen, ez a 4 ora remlett nekem is, csak hat ma pentek leven 3-kor ugye bezar a bank.
tbs: merkantil bank (vagyis otp), wu nem jatszik mert hitelszamlara megy az utalas, nem maganszemelynek.
Amugy koszi sracok.
Tim: talan mert nem tud rola? En sem tudtam, hogy ilyet meg lehet nezni.
-
-
Viszlát
addikt
Ismeros kerdezi, hogy ha fel ketto korul elindit egy belfoldi utalast, akkor az meg odaer ma a celszamlara vagy mar csak hetfon?
(Attol tekintsunk el, hogy miert olyantol kerdezi aki masik orszagban el...
)
-
tildy
nagyúr
Pont emiatt nem hasznaltam Budapesten en sem munkaba az autot. AMikor Budaorsre jartam az Ors Vezer tererol, akkor elmentem a telenoros buszig metroval, onnet fel ora alatt kiertem Budaorsre. Hulyeseg lett volna kocsival ataraszolni a varoson. Aztan meg Nagyvarad ter -> Gellert terre 20 perc, fel ora alatt odaertem metroval + busszal.
Csak akkor hasznaltam ki a kocsit, ha szulokhoz mentem. ( azota is megkapom egyes forumtarsaktol, hogy jah, en is akartam chf hitelt autora. Lehet akartam, de nem az a lenyeg, hogy akartam-e, hanem, hogy vettem-e fel
)
Arrol nem is beszelve, hogy itt Londonban nem olcso a tomegkozlekedes, emg dugodij is van, abszolut sikeres emberek is mennek metron
( ide nem is vennenk kocsit. Minek.)
-
Integra
titán
ez csak úgy, mert epic
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #43381 üzenetére
Ez gonosz hasonlat volt, miközben tényleg szóba kerültek az autók. Jól benéztem.
De amúgy nem, nem vonzanak.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #43381 üzenetére
Nem, kb. akkor vásárolnék egyedül autót, ha vidék és Budapest között ingáznék, illetve lennének már gyerekeim, akiket vinni kellene óvodába, iskolába, mondjuk a város másik végébe. Ezt leszámítva nem tudom azt mondani, hogy bármennyire is szükségem lenne autóra. Amúgy meg a Trabantot meg a bogárhátút meg tudom különböztetni a nyugati autóktól és pontosan ennyire érdekelnek is. Tőlem akár használt is lehetne...
EQMontoya: finoman jelzem, hogy nem én használtam a kompenzálás szót, de semmi gond, tekintsünk el ettől! Biztos a tbs-sel teljesen hasonló avatarom tévesztett meg téged így kora reggel.
A munkahelyem meg pont olyan, hogy kilépek a lépcsőházból, átmegyek az úttesten, ott vár a metrómegálló, felszállok a metróra, 23-25 perc múlva leszállok, vagy sétálok 7-8 percet vagy megyek egy megállót a villamossal és ott is vagyok. Autóban, reggeli dugóban nem biztos, hogy ennyi idő el tudnék jutni a Ferencváros déli végéből az Árpád-híd pesti hídfőjéig, a munkahelyem környékén nem igazán létező ingyenes parkolási lehetőségekről nem is beszélve.
Szóval nekem jelenleg semmi szükségem autóra, soha nem is volt célom, hogy legyen, ráadásul még csak nem is szoktam magamat túl kényelmesen érezni autóban, minden második alkalommal car sick vagyok.
-
EQMontoya
veterán
A hobbiautó valóban nem közlekedési eszköz, hanem élmény célokat szolgál. Igaz, erre nem pont a kompenzálás szót szokták használni intellektuálisabb körökben, de ettől tekintsünk el.
Az viszont mindenképp érv az autó mellett, hogy a BKV az általam használni kívánt irányban egy vállalhatatlan fos. Járnék én BKV-val, ha nem lenne 30 perccel lassabb, mint az autó. (25 vs 55 perc kb.) A helyzet csak súlyosbodik, ha este viszonylag későn megyek haza, mert olyankor az autó egyre gyorsabb, a tömegközlekedésre pedig egyre többet kell várnom... Szóval sajnos nem alternatíva.
Holló: soha nem vettem még 10 évnél fiatalabb autót.
-
tbs
addikt
Nem bizonyítani akar. Kompenzál.
(Bár ehhez hozzá tartozik, hogy évekkel ezelőtt Szilvásváradon a zerdőbe sétálva szóltam páromnak, hogy "nézzed má' milyen kurvajólkinéző csaj itt a hegyek közt nemidevaló ruhában", oszt alig vettem észre Montybébit a csaj kezén... Nyilván füttyöghettem is neki: selátottsehallott...
)
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #43374 üzenetére
Kinek mi a célcsoport.
-
Tim82
félisten
Annak, hogy elkezdődött a tanév, egy pozitív hozadéka van: sokkal több jó csaj jár kora reggel a metrón. (Mondjuk én kifejezetten a huszonéveseket nézem.)
Btw, boldog születésnapot, NoLF!
-
fokukac
nagyúr
hazajöttünk.
Magyarországon kurva hideg van! :-) 15 fok? Mi ma 32 fokból indultunk haza. Azért furcsán nézett rám a benzinkutas, amikor a nyári rövidujjú ing-rövidgatya-szandál párosításomban kiszálltam a kocsiból... :-)
Az ajtó előtt még mindig rajzanak az árvaszúnyogok, őket nem zavarja a hideg.... A lakásban festékszag van, mert valaki festett, és ilyen jó a panel szellőzése, imádom :-)
Viszont új úton jöttünk haza, sibeniktől plitvice felé a titkos úton a hegyek mögött, és a Honda Cityvel mentem ilyen 4,5-es fogyasztási átlagot, szóval egész büszke vagyok magamra :-) -
válasz
FehérHolló #43356 üzenetére
Tenyleg, Október
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #43364 üzenetére
Szólj ha kell, most lecsukom a gépet, telón elérsz, éjjel is jöhetsz, kiviszem a ház elé szívesen ha fel birsz kelteni
-
válasz
concret_hp #43359 üzenetére
bármikor szívesen látom egyre
Winner, mint szakember
egy kérdésem lenne. a ruhásszekrényünkben bekrepált egy fiók, rettenetesen szorult. ahogy néztem a fiók alsó élére csavarozott sínben tört ketté a kis görgő. ezeket hogy árusítják? méretre vágják nekem, vagy egyéb módon? ahogyan néztem csak magát a görgőt nem biztos, hogy ki tudom szedni, mert valami patenttel van odafogatva.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #43360 üzenetére
Darabokból legózod össze a kocsit holnapra?
Nekem van LG LAC-M0510R, Bp 11. voltál már itt. -
FehérHolló
veterán
válasz
Felveszel Bécsben, éneklek neked.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Fm trasmitter. A hangminőség Matolcsyja, de egy útra megteszi.
-
Winner_hun
félisten
Na már csak egy autórádió kéne..
-
válasz
EQMontoya #43355 üzenetére
a vilimegállónál van, a bocskai és a bartók sarkán gyakorlatilag. ahogyan jösz az m1 felől és rákanyarodsz a bartókra, na ott. szép nagy paulaner korsók meg hordók vannak kitéve a kirakatba. meg van még pár különlegesebb sör, amiket nem ismertem.
FH: hát neked biza egészségedre, remélem egyszer én is eljutok e jeles eseményre
-
Montoya ur, ha jo sorre faj a fogad itt a kosztolanyin most vettem 300ert 6%os paulaner oktoberfest biert, meg negyszazert buzat belole.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #43351 üzenetére
Megkerestem az sms-t amit küldtek, kerekítek, EU-ból EU-ba hívásindítás 107 Ft/p, fogdás 30 Ft/p, sms 33 Ft/db, adat 0.25 Ft/1kB, MMS 260 Ft/db.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun #43351 üzenetére
Minimálisan. ~30ft/perc, nem gáz. EU-ban, persze. EU-n kívül cumi.
-
Winner_hun
félisten
Ha külföldön vagyok és a domino-s számomon hívnak akkor felvegyem vagy ne vegyem? Mennyire kopasztanak le?
-
válasz
EQMontoya #43347 üzenetére
még igen
és szerintem jövő év végénél hamarabb a lelépés sem fog összejönni. de szerencsére mivel alacsonyabblesz ismét a rezsi, könnyebben folyik be a pénz a disszidálási alapomba
bár ebben a hónapban nem jött meg a várt többlet $, csak egy része...
kíváncsi vagyok, hogy ezeket a terheket ki fogja viselni, nagyon jó lenne, ha mi már kimaradnánk belőle, vigye csak el a balhét az mvm
-
törölt tag
Srácok, elkészült az új zeném, bár írtátok, hogy a minőségre kihat, hogy naponta jönnek a zenék.
Nagyon pozitív dal, és szerintem a minőséggel ezesetben nincsen baj, szívből szól! Megköszönöm ha kattintotok!
Nincs szóismétlés, rímek jók, próbáltam odafigyelni az eddigi kritikákra. -
EQMontoya
veterán
-
válasz
Winner_hun #43344 üzenetére
Kis emberrablás, a szokásos
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #43344 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #43342 üzenetére
Vagy a gyerekülés része (isofix) vagy a kocsié (biztonsági öv). Extrákat lehet venni. (Gratulálok egyébként.
)
-
Winner_hun
félisten
Gyerekülés rögzítéséhez a gyereküléshez adnak cuccot?
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #43340 üzenetére
Este. Osztrákiába' még elnavigált ideoda, sztem európatérképes. De hamar kiderül, csak meg kell nézned.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #43335 üzenetére
Höhö, van egy ~5 éves térképpel. Ha el szeretnél tévedni, akkor oda tudom adni kölcsibe.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Winner_hun #43335 üzenetére
Nekem van egy. Mennyi időre kellene?
#43337: belefér, ha hétfő-kedden-szedán jön is vissza (utána már lehet kell nekem is)
MIO C250, Ausztriát tudja, Németországot tudni fogja... alapmodell, 2D, semmi csicsa, de mindig elvitt mindenhova.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #43334 üzenetére
Akkor ez kipipálva. Már csak GPS-t kell szerezni, ki tud kölcsönadni egyet? Meg ami eszembe jut. Azt tudom hogy osztrákiában sebességhatárt igencsak ajánlott betartani..
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #43332 üzenetére
Németben ingyenes a pálya, osztrákban nem. Utóbbihoz matricát bármelyik kút árul a magyar autópályán.
DeFranco: Az sem semmi, hogy az ipse béke nobellel a zsebében kezd háborúzni.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #43332 üzenetére
Osztrák matricát omv kúton "szoktam" venni... (Képek úton...
)
-
Winner_hun
félisten
Ez tök jó hogy most derült ki hogy holnap go to Németország, kocsival
Zöldkártyát már intézem, autópályamatricát lehet itthon neten venni kintre? Vagy ez így nagyon merész ötlet?
-
DeFranco
nagyúr
ASD
-
válasz
kételkedem #43326 üzenetére
Nah, nem én vagyok akkor az egyetlen, aki külön tartja a fontosabb iratait
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #43326 üzenetére
Hogytemilyenpozitíwagy..!
-
kételkedem
addikt
Tegnap igazán szerencsés napom volt!
Majdnem lekéstem a vonatot, de szerencsére éppen elértem.
Az intercityn kilopta valaki a kabátzsebemből a pénztárcámat, de szerencsére a Nyugatinál levő rendőr őrsnél nem kellett várakoznom, senki sem volt előttem, gyorsan ment a bejelentés felvétele.
Szerencsére külön tartom az irataimat és a pénzem, így csak némi kp és a bankkártyák lettek oda.
Szerencsére nem csapolták meg a számláimat, még időben sikerült letiltani a kártyákat.
Szerencsém volt az egyik ismerősömmel is, aki kisegített egy kis gyorskölcsönnel, hogy Pestről haza tudjak jönni.Legközelebb, ha vonatra ülök, bevarrom a bőröm alá a pénztárcám...
-
NoLF
veterán
Hmm az estrella damm nevezetu lotty sokkal finomabb itt, mint anglikanban
-
EQMontoya
veterán
Nyár végi csendes estéhez illő zene. Tömni kéne egy pipát...
-
BlacKSouL
addikt
Rapről jut eszembe.
Ezt tegnap hallottam a rádióban, sajna csak a végét, de valahogy megtetszett. Aztán most nézem, hogy AC.. Az egészet meghallgatva is tetszik..Aki nem szereti a rapet, vagy az Animal Cannibals-t, az ne kattintson, aki mindenevő az de
-
Winner_hun
félisten
válasz
#51177472 #43304 üzenetére
Minek van kint a szöveg is ha nem egyezik meg az elmondottakkal?
Azt már észrevettem hogy a zeneszoveg.hu-n az önkéntes feltöltők van hogy elírják vagy félreértik a hallottakat de hogy saját számnál ennyi elírás legyen o_O
Ez is "gyári", itt is el van írva, ezt se értem ezt hogy lehetett így kiengedni: Anonim MC - Moszkva tér
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #43318 üzenetére
mit miért?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #43316 üzenetére
fázott a fülem
amúgy nem mondod, hogy ilyen szemed van, hogy kiszúrtad, hogy kapott egy kis plasztikát??? ez jobban tetszett, a másik is marha jó, de ez jobban illik hozzám szerintem.
-
törölt tag
válasz
concret_hp #43313 üzenetére
kösz szépen!
-
törölt tag
válasz
bandus #43310 üzenetére
sok a hiba bennük tudom.. ezután a zene után terveztem "visszavonulni", csak hogy legyen 3-4 szám ami elérhető a listámon, ha esetleg valakinek tetszene. de valóban, amit tegnap úgy csináltam ahogy a zenében, azt ma máshogy venném fel. idő kell nekik, hogy kiforrjon a végleges verziója..
köszönöm a kommented! -
-
törölt tag
válasz
bandus #43308 üzenetére
reverbre gondolsz?
ha igen, akkor értem, bár így is a minimumon van, de legközelebb odafigyelek rá. ad egy kis plusz hatást, de meglehet hogy akkor mégsem jó..
köszi a véleményt!
Szerk.: sajnálom akkor, hogy nem tetszik a zene. de még csak öt napja csinálom, lesz ez még jobb is, hátha majd akkor. -
osszesen kb. husz perc okmanyirodaban toltott idovel aktualizaltam a lakcimem, ami igy +10k havonta. egesz jo oraberre jon ki a dolog
-
törölt tag
Jó, tudom, sokat írok.. többet nem fogok.
De elkészítettem az eddigi legjobb zenémet, ha gondoljátok kattintsatok!
Köszönöm! -
zoltanz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honda topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest