- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Viszlát #43698 üzenetére
abszolút egyetértek sajnos...
most pl Ibizán is, mivel kb utószezon van (ennek ellenére az egész sziget full tele szvsz), mennek az angolok, írek, skótok. lényegében alig hallottam spanyol, vagy bármilyen más szót, olya volt, mintha itt lennék, csak jobb lenne az idő. no és ahogy viselkedtek... egy társadalommintát bármikor vételezni lehetett volna, nem rúgtak ki a hámból, csak ugyanúgy viselkedtek, ahogy itt... és az borzalom.
-
Dumas
csendes tag
válasz
Viszlát #43698 üzenetére
Az utazásról annyit tudnék mondani, hogy ez sajnos itthon is ugyan úgy megvan. Hatkor indulok, hogy 8-ra beérjek melózni. Majd, ha hatig vagyok akkor 20:00 körül haza érek, de csak mert szeretek sétálni, ugyan is, a buszra várnom kéne 20:10-ig, inkább sétálok egy fél órát.
Azt, hogy melyik a jobb vagy rosszabb én nem dönteném el. Mivel csak itt van tapasztalatom.
(Bár van egy történet amitől leesett az állam, lehet el sem hinném, ha nem velem történik meg
Vonaton utazunk Augusztusban barátnőmmel haza felé. Persze 6millió fok odakint, kocsiban meg még több. A magunkkal vitt innivaló hamar elfogyott, aztán jött a szenvedés. Konkrétan a rosszullét határán voltunk, amikor hallom, hogy mögöttem egy fickó telefonál, hogy: "Figyi már Józsi(A névre nem emlékszek) a következő megálló a tiétek lesz, hoznál fel nekem két üveg ásványvízet, itt ülök a legutolsó kocsiban."
Mondom magamban, hát, ha pofátlanság, ha nem én megkérem, hogy hozasson nekünk is, mert ott halunk meg. Mondom is neki, hogy elnézést, ha boltból hozzák azt a vizet hozzanak már nekünk is, kifizetem meg minden. Mire a fickó rámnéz, elkezd vigyorogni, és: "Ugyan, hiszen ezt maguknak hozattam, a kollegám a következő állomáson feladja." Hát hirtelen nem tudtam mit mondani... És se pénzt se semmit el nem fogadott...Csak úgy hozatott föl nekünk két, 1literes üveg HIDEG ásványvizet!!! Ezek után nem tudtam szidni azt a vonatot.)
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #43695 üzenetére
Én csak két hónapot éltem Londonban, azóta Anglia harmadik legnagyobb városában tengetem a napjaimat. Értem amit mondasz, de ugye bandusékkal az a helyzet, hogy van munka, ráadásul jó is, jó pénzzel. Itt a munkanélküliség nem olyan szembetűnő, cserébe a fél ország segélyen él, tahóságban simán felveszik a versenyt bármelyik otthonival, sőt, ganyé van, kosz van, igénytelenség van.
Az, hogy jártál Londonban és környékén, az kirándulás. Kérdezz meg néhány külföldit akik meglátogatták Magyarországot, 10-ből 9 el van ájulva, Pest gyönyörű, a vidék szép, az emberek barátságosak és vendégszeretőek. Nyilván van kivétel, de az esetek nagy többségében ha kiderül, hogy magyar vagyok, örömmel mesélik, hogy jártak már ott és mennyire jól érezték magukat. De ahogy te aki ott élsz, nagyjából leszarod azt, hogy milyen frankó helyek vannak a pesti belvárosban, ez itt is ugyanígy működik és nagyon hamar el lehet jutni arra a szintre amit otthon érzel most. Majd amikor órákat utazol naponta a munkád miatt Londonban, vagy egy vagyont elszórsz lakásra, hogy ne kelljen órákat utazni és kerülgeted a szemetet az utcán nap mint nap és undorodni kezdesz a sok alapvetően igénytelen, bunkó embertől, na akkor ráéreztél, hogy milyen is Anglia. Persze, hogy vannak dolgok amik jobban működnek, össze sem lehet hasonlítani a két ország vagyoni helyzetét, de ezeken a dolgokon nagyon hamar túljut az ember. Szigorúan szvsz természetesen.
-
bobsys
veterán
Nos ugy nez ki, hogy 3 honap Chicago utan, Houstonban fogok tovabb tevekenykedni, remelhetoleg tobb otthoni munkaval mint onsite
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #43694 üzenetére
Hát nem tudom. Elég sokszor jártam már Angliában, igaz, csak London körül, és nekem szinte csak pozitív élményeim vannak. Igaz, ott fent nem jártam felétek.
Magyarország ugyanakkor nekem egyre kevésbé tűnik élhető helynek, pedig nem a gettóban járok én sem. De minden sarkon találkozom a tahósággal és a nyomorral és a pusztulással.
Ha pedig elmegyek vidékre, egyenesen katasztrófa, a 3 millió koldus országa. Munka sehol, beruházás sehol. Csak a NER van, meg a stadionok, és ennyi. -
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #43691 üzenetére
Teljesen mindegy, ha nem kirándulni jönnek, hanem körülnézni és látni, akkor azért elég hamar kitűnnek a negatívumok, még Kensingtonban vagy Chelsea-ben is. Persze minden ember más, de alapvetően MO sokkal élhetőbb hely a hétköznapokban mint GB, még akkor is ha Budapestről van szó. Gettó mindenhol van, nem az az eltántorító, hanem az átlag, legalábbis nekem. Illetve nekem nem, mert kezdettől fogva kizárólag a munka volt a szempont, de ahogy bandus írja, az élettársa esetében ez nem olyan égető, szóval Houston, baj van...
-
@ & Integra:
volt ő nyugaton, beszél angolul, németül, ezzel nincs gond. inkább az a "probléma", hogy annyira nem zavarják/érintik az itthoni politikai, gazdasági dolgok, ezen felül még keres is olyan jól, hogy ne motiválja a külföldi munka
tehát meg vagyok lőve. mert van egy foglalkozásom, amit imádok, de amiben itthon 5-10 éves távlatban nincs karrier... szóval én szerintem dobbantok, lesz ami lesz
-
Kidus
őstag
válasz
bandus #43684 üzenetére
Addig kell menni amig meg van lehetoseg, nem kot haza tul sok minden.
Ha meg nem USA/Uj Zeland akkor meg haza is lehet jarkalni evente 2-3szor vagy akar tobbszor is.
Mikor mar jonnek a mindenfele gondolatok hogy lakasvasarlas, meg gyerkoc stb, altalaban keso.
Az hogy az ember kimegy kicsit szerencset probalni nem azt jelenti hogy fel kell egetni minden hidat, sokan ezt igy elik meg vagy kepzelik el, azert nem akarnak menni. -
válasz
FehérHolló #43682 üzenetére
már nagyon
év vége fele eldől, hogy van-e esélyem a kinézett pozira angliában, de akkor is csak egy év múlva indul. a másik meg, hogy jó lenne meggyőzni az asszonykát is, hogy tartson velem, de ő jelen állás szerint nem igazán hajlandó erre.
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #43681 üzenetére
jaja lassan tényleg ott tartunk, hogy jobb volt a komcsi rendszer, mert akkor leglaább tudtad mi van, nem vettek hülyére
épp tegnap kaptam levelet sch flottától, hogy milyen opciók közül választanék, hogyan romoljon a flottás díjcsomag a telekom adó miatt amit nem hárítanak át
-
nem elég, hogy akár csak régiós szinten összehasonlítva is jóval szánalmasabba a magyarok nyelvtudása, de még így is vissza akarják vetni ezt: [link]
mondták, hogy lesznek intézkedések a káderek itthon tartására, de ezt azért nem gondoltam volna, hogy ilyenek. ha nem beszélsz nyelvet, akkor külföldre se tudsz menni, gratulálok -
Tim82
félisten
Azt úgy mondom, hogy nekem most a nyolcadik kerületiekkel úgy működött ~45 perc alatt az egész történet, hogy annyi volt az összes teljesített előfeltétel, hogy odaballagtam negyed kilencre, amikor kinyitott az okmányiroda. Szóval semmi előzetes időpontfoglalgatósdi.
Ügyfélkapum nincs, a kilencedik kerületi okmányiroda kb. ugyanaz pepitában, mint amit a központival kapcsolatban írtatok, csak ott még a telefont sem veszik fel, nehogy esetleg telefonon tudj kérni időpontot. Ehhez képest a nyóckerben meg olajozottan, precízen és nem utolsó sorban gyorsan ment az egész. Végre egy közhivatal, ami úgy működik, ahogy illene.
És mellesleg láthattam a nőt, aki végül Pistának jó lett, élmény volt, komolyan.
-
fokukac
nagyúr
válasz
DeFranco #43676 üzenetére
Jó, akkor specifikálom neked. Hetekre előre nincs, és amikor megjelenik, hogy ezen napokra van, és beírom a kapcsát, akkor hibaüzenet a válasz, tehát nem is működik.
Amúgy meg lehet, hogy inkább leszarom, ezt az útlevelet kétszer használtam: amikor Amerikába mentem, és amikor Bosznia-Montenegro túrán voltunk.
Csak, ha netán disszidálnék orbanisztánból, akkor lehet, hogy szükségem lesz rá -
DeFranco
nagyúr
válasz
fokukac #43673 üzenetére
a hetekre előre nincs, és a nem működik között van különbség... amúgy meg ha sürgős lenne választanék egy agglomerációs okmányirodát és foglalnék oda, ott biztos van hely hamarabb is... Kecskemét nem agglomeráció, de oda pl. csütörtökre is van már, pedig megyei jogú város etc.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #43665 üzenetére
írtam korábban (pont útlevelet csináltattam én is), hogy a központit elkell felejteni, hacsak nyitás előtt nem állsz már 1 órával a bejárat előtt...
nyócker, vagy tizennyócker okmányiroda nagyon jó, előbbi csak akkor a minden pultnál vannak, de akkor nagyon gyors.
aztán ott kérd, hogy a központiban veszed át, én is így csináltam.jártam én is a mozaikban így, reggel ellenőriztem, minden izzó működik, az ellenőrzésnél meg az egyik hátsó fék/helyzetjelző izzóm kiégett... ott álltam a lámpatest előtt, amíg le nem kapcsolta a világítást
Montoya:
központiban hónapokra előre lefoglalva mindig minden időpont - nem az összeset lehet interneten lefoglalni, csak töredékét, úgy tűnik szándékosan. egyénileg kell okmányirodánként ezt megpróbálni, vagy telefonon előre egyeztetni. -
fokukac
nagyúr
ma még szabadnapos vagyok, és levizsgáztattam a kocsit (csont nélkül átment megint, azért 14 évesen az nem rossz. Bár a sors fintora, hogy pont most égett ki a bal első izzó
tegnapelőtt este, amikor utoljlára használtam, még égett)
Hazafelé jövet pedig benéztem a központi okmányirodába, hogy hátha el tudom intézni az útlevelet is, de nem jött be. Agyrém, ami ott van.
A sorszámosztóra rá volt húzva egy zsák, fölötte a felirat, hogy a mai napra már nincs sorszám - mindez reggel 10-kor, és este 8-ig vannak nyitva.Egyszerűen szenzációs ez az olajozottan működő állami adminisztráció.
Pedig a központi okmányiroda egész jól működött még pár évvel ezelőtt, mindig oda jártam pl. forgalmi ügyekben, illetve útlevél-ügyben is.Na mindegy, kell keresnem valami külső kerületi okmányirodát.
-
EQMontoya
veterán
-
concret_hp
addikt
1ik ismerős ismerőse szerepelt m1 hiradóban pár napja. belenéztem, hát beszarás. mi egy hiradó, manapság
-
NoLF
veterán
köszönöm szépen mindenkinek, aki gondolt rám! odakint nem fórumoztam, s csak most olvasgatom
bár inkább feküdnöm kellene, az a sziget kinyír. viszont már most fontolgatom, hogy jövő májustól októberig ott melózzak... beszippantott a hangulat.
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #43645 üzenetére
most mondjam azt, hoyg amikor az aranykéz utcában laktam, kb. heti 5 este hallatszott oda egy szakszofonos csávó, aki ugyan azt a 10 valamit próbálta játszani?
biztos volt engedélye, főleg ha így be kell jelölni és mindig a tér másik részén volt, kicsit
alaplaphoz: mondjuk nekem ez 1 éve van majdnem, azóta sanszosan lejjebb mentek a "nagy gyártók" árai
sztem meg pont az i5 nem éri meg, mert az i3 is 4 szálat kezel és jóval olcsóbb
most látom, hogy át lett nevezve a topic
-
EQMontoya
veterán
Nagyon függ azért a felhasználástól is, hogy mennyit érdemes költeni. Itthon egy MSI PR200 van, némileg felpiszkálva (T9500, 4G ram), és elég. 2008-as gép.
A céges gépem egy asztali i7, 8G rammal, 256-os OCZ SSD-vel. Olykor kevés, főleg a 8G.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #43639 üzenetére
Bármilyen mai gépet raksz össze, százszor gyorsabb lesz, mint a P4-ed, szóval ha eddig jó volt az az őskövület, szerintem most se költs rá sokat.
olcsó B75-ös Asrock lap
plusz olcsó Ivy Bridge-es cerka vagy pentium (i3 szvsz nem éri meg, mert kétszer annyiba kerül, és alig gyorsabb, a következő ugrás az i5, mert az már 4 magos, igaz, az 45-nél kezdődik, tehát már 3-szor annyiba kerül)
plusz RAM. (igaz, ezek csak 1333-assal mennek, asszem)Nekem is hasonló konfigom van, és teljesen jó. SSD-vel kurvagyorsnak hat, hétköznapi használatra tökéletes, ha nem vagy hardcore játékos.
De hasonló összegből bepróbálhatsz egy AMD-s Trinitiy-t is, abban már jó integrált videó is van, játszhatsz is vele, akár. IGaz, abba jóval gyorsabb (és drágább) RAM-ot kell venni, hogy érvényesüljön az integrált videókártya.
Új konfigoknál probléma, hogy már szinte mind csak satásak, szóval a DVD-t is lehet,hogy cserélni kell.
Viszont a mai gépek alig fogyasztanak (az enyém idle-ben 38 watt), így szinte bármilyen táp jó nekik. Ha még jó. Ha márkás táp volt, maradhat. -
fokukac
nagyúr
Utcán akusztikus gitározni? Nem New Orleans ez, hanem a NER...
nem is tudom, mit gondolt szegény srác.elképesztő ez az ország.
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #43642 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
Szíriáról meg ennyi a véleményem: [link]
Nem mintha valakit is érdekelne, főleg nem kukacot, aki számára ez nem zene. -
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #43640 üzenetére
Akkor inkább valami olcsóbb gigabit jóság. Már megbocsáss.
Viszlát: Azt hittem, hogy nincs párod, onnét jött a kérdés a negyedik jegyről. De ha így alakult, akkor: [link]
-
BlacKSouL
addikt
Mondjatok nekem egy normális, jó, megbízható alaplapot, ami nem csúcsmodell, de nem is gagyi. Játékigény minimális, tuningból már kinőttem, főleg általános felhasználás, net, office, képszerkesztés, esetleg videodigitalizálás majd nem lehetetlen.
i3 menne majd bele, meg vagy 4G DDR3, SATA kell SSD-nek, meg 2 HDD-nek, PCI-e16 VGA-nak, nem kell integrált vga, de legyen legalább 1 PCI (sajna kell). Legyen szerelhető(hűtők, bordák, stb)
Férjen be úgy 19-25 körülre.Sajnos úgy néz ki elpukkant az alaplapom. Két kondi is már pupos lett, az egyik a memória mellett, a másik a proci mögött. Belefagyott az aktuális műveletbe, újraindítás után se kép se hang. Áramtalanítás után bekapcs, ventilátorok elindulnak, HDD led világít, csipogás nincs, kép nincs, vinyóról oprendszer nem tölt, vinyó nem teker.
Emiatt P4 Prescott 3.0 ugrik, friss, 4 hónapos 2x1GB DDR1(kurvára nem volt olcsó) és a régi 2x512GB DDR1 ugrik, marad a fél éves VGA, a procihűtő, a DVD meghajtók, a ház. Talán a táp is csere.
Élt 8 évet.Marhára nem örülök ám
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #43637 üzenetére
Mondjuk nem tudom, hogy ha bármi gond lenne, hogyan nézne ki náluk a garanciális ügyintézés, de akkor is két évet kaptam egy valószínűleg saját márkás cipőre náluk.
Mi szeretünk egyébként ott vásárolni, eddig minden ott vett cucc elég tartós (lekopogom, még semmi sem ment tönkre közülük).
-
FehérHolló
veterán
-
Tim82
félisten
Ún. "nagy" cipőmárkák csak 6 hónap garanciát adnak? Csak azért furcsállom, mert elvileg a Decathlon-ban másfél éve vett, nem is drága és totál hétköznapi utcai cipőmre két év van (blokkal érvényesíthető, de egyelőre nem adja jelét annak, hogy el akarna halálozni, pedig nyüvöm rendesen).
-
válasz
FehérHolló #43634 üzenetére
nem ismerem a márkát, de gondolom az sem az olcsóbbak közé tartozik. én is ettől tartottam, hogy ez lesz, de felettébb korrektek voltak. mondjuk az is igaz, hogy 4 éve nem veszek máshol cipőt, szóval ez úgymond azért elvérés volt a részemről
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #43632 üzenetére
Nekem a Caterpillar cipőm külső oldala szakadt ki 6 hónapon belül. (Mindkettő darab, lábfej környéke, ugyanott.)
Visszavittem, de azt mondták rá, hogy ez nem futócipő, így ha futok benne (mondjuk buszra), az nem rendeltetésszerű használat, így nem áll módjukban garanciálisan javítani/cserélni. -
~másfél hete visszavittem egy cipőmet, mert ugyan a garancia (6 hónap, decemberben vásárolt) már lejárt a garancia, de elkezdett mindkét talpa leválni a sarkánál, és ilyen hülye nyöszörgő hangot adott járás közben. szóval visszavittem, vissza is vették javításra, de ma amikor érte mentem szembesültem vele, hogy nem tudták megragasztani, mert folyamatosan levált, sajnálják...
kicsit megrökönyödtem, mert nem olcsó cipőről van szó, és nem 3 évesen vittem vissza, hanem mindössze 8 hónaposan. egyébként úgy voltam vele, hogy ha már ott vagyok, veszek még egy cipőt is, de így elment tőle a kedvem, mi van, ha az is bekrepál és így kezelik a helyzetet, akkor tavaszra rövidebb leszek megint pár tízezer forinttal. szóval bánatomban írtam is egy e-mailt az ügyfélszolgálatuknak, és legnagyobb meglepetésemre fél óra múlva jött a válasz, hogy megvizsgálták az esetet és természetesen levásárolhatom a cipő árát
szóval végre egy rendes panaszkezelés, ez ritka itthon azt hiszem
-
tildy
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #43619 üzenetére
Nem mindenki kap órát diplomaosztóra.
Más:
Tele vannak a hírek ezzel az Orbán leányzóval. Semmi politika, de 24 éves létére számomra visszataszítóan ronda nő. Inkább el kellene bújtatni, nem mutogatni országnak/világnak..
(Most komolyan mondom, elmegy az élettől is a kedvem, amikor egy címlapon meglátom az arcát.) -
dragonfx
veterán
válasz
parandroid #43586 üzenetére
hátigen én is igy vagyok veleminek +1 tárgy amire figyelni vigyázni kell.leesik lemerül.tönkremegy. plusz gond.
a telefon egyben mp3 lejátszo ora és jo esetben fényképező is.
jo akkor nagy fotos az ugyis vezs külön de az meg tükröset...az megmás szint. -
tildy
nagyúr
Azert altalaban / szerintem az emberek tobbsegenek a telefonja a dragabb, es olcsobb orat hordanak. PErsze vannak kivetelek, van ahol "nezik" az orat is.
Szerintem sem te, sem en nem ebbe a csoportba tartozunk. ( Nekem egy 15 fontos casiom van, a telefonom meg 500 fontos, van kulonbseg) -
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #43618 üzenetére
Mindez igaz, de a 8k-s Casio-mnak sem fog nőni az ára.
Másrészt a telefon mondhatni, sokkal inkább "felhívja magára a figyelmet", mint egy karóra, utóbbinál sokkal nehezebb közelebbi megtekintés nélkül kiszúrni az értékét.
(A Seiko-ban meg eleve nem megyek gázos környékre, mert eleve féltem és ritkán hordom, megint csak nem a piaci, hanem az eszmei/érzelmi értéke miatt.)
Btw, eleve konkrét, saját példára gondolok, nem feltétlenül általánosságban igaz a fenti állításom.
-
BlacKSouL
addikt
A Timexet sem én vettem '76-ban
Igen, szintén nagyapai örökség. Majd este ha hazaérek még én is beteszem a másik hármat is, de továbbra is egyetértek, én is ritkán hordok órát, mobil miatt. PLUSZ a legfontosabb, az egyik aranyozottnak az üvegét egyszer nekikoccoltam valaminek, és azóta minden órát féltek a kezemen. Órával nem szabad parasztlengőkkel kaszálni összevissza. Az órák sarkaitól meg mondjuk az autó belterét féltem..
-
Tim82
félisten
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #43600 üzenetére
Ügyes próbálkozás, de nem kérdés.
Mondjuk az első reakciója kissé kibillentett, de ez ilyen ("úristen, mit fogok felvenni???").
-
Tim82
félisten
Sajnos, az automata óráknál megvan ez tudtommal, az enyém is kb. fél percet késik naponta, ami heti szinten már 3 perc, tehát azért rendszeresen állítgatni kell. Márkaszervíz viszont jól be tudja állítani újabb 6-8 évre, nagyjából olyan időközönként rászánni pénzt és bevinni átnézetésre, ezt jól megtanultam nagyapámtól.
Amúgy gázos környéken meg az ember inkább az órájára nézzen, amikor köhöm, megkérdezik tőle az időt, semmint előhúzza a méregdrága okostelefont.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp #43602 üzenetére
-
concret_hp
addikt
ha már szóba jött a több centis fülbe építhető lyuknak mi értelme van?
(a kérdés amúgy komoly)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Borderlands 4
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest