Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Errol ez jut eszembe:
Ha jol latom a megfelelo dizel kevesbe problemas, mint a benzin, alkohol, illetve az usaban pl. mint az elektromos autok.
-
félisten
Nem igazan a kornyezetvedelem mozgat, hanem a komfort. Masreszt ugye attol fugg a kornyezetszennyezes, hogy mibol allitjak elo az energiat -- remelem ez a mostani, demagogiabol taplalkozo szenegetesi laz majd eltunik. Harmadreszt meg az olaj el fog fogyni idovel.
while (!sleep) sheep++;
-
EQMontoya
veterán
Aki szerint a dízel kipufogógáza kevéssé környezetszennyező/egészségkárosító, azt baromi nehéz komolyan venni.
A dízel nagy előnye a gazdaságosság és a nyomatékgörbe.
De vajon miért vannak rá egyre szigorúbb normák, kezdtél el itt-ott kitiltani belvárosokból, miért nem terjedt el sem USA-ban, sem Japánban...[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
lenox
veterán
válasz EQMontoya #43853 üzenetére
Aki szerint a dízel kipufogógáza kevéssé környezetszennyező/egészségkárosító, azt baromi nehéz komolyan venni.
Hat ezt ne nekem mondd, hanem az Economistnak, ha mar ok irtak. Bar amugy is ott kezdodik, hogy azt se tudja az emberek 99%-a, hogy a kozvetlen befecskendezesu benzinmotor ugyanugy termeli a kis reszecskeket, mint a dizel, szoval ez nem is a dizel tulajdonsaga. Meg eleve aki csak a kipufogot nezi az komolytalan.
De vajon miért vannak rá egyre szigorúbb normák, kezdtél el itt-ott kitiltani belvárosokból, miért nem terjedt el sem USA-ban, sem Japánban...
Kell ezt nekem tudnom, csak mert belinkeltem egy cikket? De amugy tippem van amelyikre van, pl. usaban az olcso benzin miatt nem terjedt el, de nekem van haverom, aki ott el, es dizel autoval jar.
-
bandus
veterán
mi a véleményetek egy fél éves kiküldetés jellegű munkáról? a feladat tetszene, szerintem szakmailag is sokat lehet fejlődni. viszont fél év az elég kevéske, mire megszokom az ottlétet jöhetek vissza, itt fel kell mondanom az albérletem, fél év múlva kereshetek újat, és az azért annyira nem jó buli
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
EQMontoya
veterán
-
bandus
veterán
válasz EQMontoya #43860 üzenetére
ezt így is kellene csinálni, de beszéltem közben a big boss-szal, és abban maradtunk, hogy menjek, támogatja, de ne most, mert éppen itt van rám szükség, viszont a következő lehetőségnél inkább (ami persze vagy lesz, vagy nem lesz).
-
concret_hp
addikt
válasz bandus #43856 üzenetére
szerintem csapjál bele a lecsóba, ha alapvetően tetszene, az meg, hogy majd legközelebb meg stb... hát... simán előadod, hogy tetszik a lehetőség, és pont ideálisak a körülmények ahhoz hogy most menjél, máskor meg ki tudja mi lesz... aztán ha akarnak úgyis küldenek, ha meg nem akarnak, akkor úgysem
vagy fullba vagy sehogy :D
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #43868 üzenetére
pont ezt beszéltük meg. jelenleg nagyobb szükségük van rám itt, mint odakint, és így nyilván nem fognak teljes vállszélességgel kiállni amellett, hogy menjek. plusz én sem akarok bármi áron, mert most itthon is jó, nemzetközi feladataim vannak, ilyen lehetőség meg lesz máskor is.
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #43870 üzenetére
persze, értem mit mondasz, de fél év múlva ide jönnék vissza, nem árt erre is tekintettel lenni. bár van sok exit plan a fejemben, de most úgy gondolom ha itt kihúzom még egy kicsit, utána akár cégen keresztül, akár más módon is sokkal könnyebb lesz külföldre lelépnem.
-
concret_hp
addikt
btw eldöntöttük, hogy fél éven belül go nyugat, UK valószínűleg.
vagy fullba vagy sehogy :D
-
félisten
-
BlacKSouL
addikt
válasz bandus #43869 üzenetére
"..jelenleg nagyobb szükségük van rám itt, mint odakint, és így nyilván nem fognak teljes vállszélességgel kiállni amellett, hogy menjek.."
És te kihasználva ezt, hogy teremtettek neked egy ziccert, addig is, míg a legközelebbi ilyen lehetőség adódik, te maradsz, és egyúttal mivel ennyire nélkülözhetetlen vagy itthon, kérsz is egy apró jelképes 5-10 %-os fizetésemelést...ugye?
Emellett aztán kiállhatnak teljes vállszélességgel...ugyebár.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
szőröscica
addikt
Óóó, a 10 nap gennyes mandulagyulladást követően 1 héttel más sem hiányzott mint egy alapos megfázás. Dolgozni a folyamatos orrfújás miatt, itthon este pihenni pedig a megállás nélküli tüsszögés miatt nem tudok rendesen.
Mintha a stressz padlóra vágta volna az immunrendszerem.
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz szőröscica #43876 üzenetére
Jobbulást!
10 nap gennyes mandulagyulladás után tudod mi a jó? A gennyes mandulatályog részleges szájzárral Mert az együtt jár szájon át mandula bemetszéssel és vénás injekcióval 4 napos kórházban fekvéssel. De télen mindez még hagyján, nyár közepén 30 fokban az igazán finom. Tapasztalat.
Gondolj erre aztán forralt bor + mikróban melegített mézes pálinka. Lehet, hogy ugyanúgy beteg maradsz tőle, de legalább leszarod Egyébként meg segíteni fog. Plusz még jó mézes kamillatea, hogy mindezekmellé még enyhe hasmenés is társuljon NA jó, utóbbi nem cél, de nekem a kamilla gyerekkorom óta klasszikus csodaszer.
-
EQMontoya
veterán
-
-
nagyúr
Most nézem, hogy fent van a torrenten a mai barátok közt, fullHD felbontásban, 2 GB.
Komolyan, ezt van, aki letölti, és gyűjti? FullHD-ban?
EZ számomra annyira hihetetlen, hogy nincsnek szavakPleased to meet you - hope you guess my name
-
-
EQMontoya
veterán
Same rules apply!
-
BlacKSouL
addikt
Afenébeis...nincs időm internetezni, mert a munkaidő 99%-át kitölti a munka Hát ez borzasztó.
Mondjuk kolléga szülés miatt 2 hét szabadságon van, így az ő ügyeit is én intézem, de így legalább egész biztos csak ebédidő környékén nézek az órára pl.
-
BlacKSouL
addikt
válasz bandus #43887 üzenetére
Dehogyis, van olyan is, hogy nettó 4 óra a 8,5-ből az érdemi munka, de most amúgyis több lenne, és két ember helyett is igyekszem, úgyhogy közben a bankszámlámra gondolok, ahogy a forintok egyre csepegnek befelé, és tolom a kávét, hogy pörögjek mint egy bespeedezett egér
Amúgy még 100% pörgés mellett is jobb az egész, mint amott volt, ahonnan azóta is csak rosszat hallok. Na de erről majd írok még.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bandus
veterán
ha még nem hallottatok volna az ing bankról: [link]
-
parandroid
félisten
válasz BlacKSouL #43888 üzenetére
Igen, a munkahelyekkel kapcsolatban keletkező problémák általában pont nem a munkából, illetve a munkavégzésből adódnak, ezt én is alá tudom támasztani. A világ legjobb munkahelye lenne az, ahol hagynak nyugodtan dolgozni, de a tapasztalat azt mutatja, hogy az ember fia megpróbálja, mindenki más meg azért van ott, hogy ebben akadályozza.
Bandus: Spermabank lesz hamarosan az ingbank, is mint az erste. Meg a sperbank.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tim82
félisten
válasz EQMontoya #43893 üzenetére
De, anno az akkori Kedves Vezető halálhírét sikerült így elsütni az RTL Klub híradójában. Én is láttam, azért emlékszem.
Arra már nem emlékszem, hogy ez valamelyik fake halálhír volt-e, mert ugye pár alkalommal azért felröppent a hír, mielőtt valóban elhunyt volna a koreaiak vezérló csillaga.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz EQMontoya #43895 üzenetére
Mobilról nehezen fogok szolgáltatni linket, ha az kell a boldogsághoz, akkor legyen így didn't happen.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #43897 üzenetére
Sőt, Egyedik Béla is (Első, Második és Harmadik után). Mondjuk ezt egy történészhallgató követte el.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz EQMontoya #43899 üzenetére
Végiggondolva, évekkel korábbi fake halálhír kellett, hogy legyen, 2011-ben én már nem néztem tévét egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest